Månedens beste tilbud & Expedia rabattkoder!

Aktive Expedia rabattkode & kampanjer i november 2018

For å få en enda bedre pris på de allerede lave prisene hos Expedia, kan du nå benytte rabattkoder og tilbud fra oss her på KK.no neste gang du vil ut på reise. Akkurat nå kan du bestille hotell gjennom en kupong og motta 50% avslag. Da en liten gruppe innenfor selskapet Microsoft i 1996 lanserte en side for å bestille reiser på nettet ante de nok ikke hvor stort Expedia skulle komme til å bli. I dag har Expedia blant annet over 150.000 overnattingssteder og 4 millioner rom i sin katalog, tusenvis av aktiviteter, leiebil-tilbud, og ikke minst millioner av pristilbud på flyreiser fra over 300 flyselskaper. 


Expedia logo / link til butikkside

Opptil 40 % rabatt på hotell

Akkurat nå kan du spare opptil 40 % på hotell hos Expedia!

18 timer gjenstår

Tilbud

Expedia logo / link til butikkside

Hoteller til under 539,- pr natt!

Dersom du benytter denne kupongen får du hotellrom til under 539,- natten på destinasjoner verden over. Klikk deg inn for dette fantastiske tilbudet i dag. Du behøver ingen Expedia rabattkode.

Hemmelig sluttdato

Tilbud

Expedia logo / link til butikkside

Pakkereiser til under 1990,-

Nå kan du bestille pakkereiser med både fly og hotell for under fantastiske 1990,- i nettbutikken per person! Billigere reiser skal du lete lenge etter. Klikk deg inn i dag og se hva du kan spare til din destinasjon, ingen Expedia rabattkode er nødvendig.

Hemmelig sluttdato

Tilbud

Expedia logo / link til butikkside

Spar opptil 70% med din restplass!

Ved å bestille ferie gjennom restplass, kan mange kroner spares. Benytt sjansen din i dag, og få en ferie du ikke vil glemme! Det trengs ingen rabattkode for å benytte seg av tilbudet.

Hemmelig sluttdato

Tilbud


Reise – ikke et moderne behov

Å reise kan virke som er noe vi mennesker nesten føler at vi må. Vi har alltid vandret, beveget oss mot nye steder og muligheter. Enten det var på jakt etter mat, et lettere liv, eller bare en søken etter det uoppdagede - så har vi alltid hatt et behov for å reise. I våre dager kan det være mange grunner til at du reiser, kanskje vil du på ferie med familien eller alene, kanskje har du lyst til å besøke noen du er glad i, eller kanskje har du en jobb som krever at du må pakke kofferten fra tid til annen? Uansett hva din grunn for å reise er så kan Expedia hjelpe deg. Med en enestående erfaring innenfor salg av reiser på nettet så kan du være sikker på at du er i trygge hender når du slår til på et Expedia tilbud. Expedia.no ble lansert i 1998, og kjenner det norske markedet og nordmenns behov og lyster når det gjelder reising!

Expedia gjør det enkelt

På grunn av geografien i vårt langstrakte land har det sjeldent vært enkelt å reise i Norge, før nå. Reisene som våre besteforeldre måtte bruke dager og flere ulike transportmidler på, er i dag unnagjort så kjapt at vi knapt anser det som en «skikkelig» tur. På Expedia finner du de beste tilbudene på flyreiser, hoteller og leiebiler når du skal planlegge din neste tur. Så føler du at hverdagen begynner å bli ensformig på grensen til det uutholdelige? Eller er det din tur til å ta ut noen velfortjente feriedager? Da er det ingen grunn til å bruke tid på andre reisesider, Expedia har det du trenger! Nå er det ingen grunn til å utsette besøket til mormor eller gamle venner lenger, booker du gjennom Expedia er prosessen kjapp og smertefri slik at du kan bruke energien på de viktige tingene, som for eksempel å tilbringe kvalitetstid med de du er glad i men ikke får sett ofte nok.


Utgåtte kuponger og tilbud
Expedia logo / link til butikkside

Få 10% rabatt på din neste reise!

Ved bruk av denne rabattkoden vil du få 10% rabatt på din neste reise. Reisedatoene for rabatten er fra 1/1-18 til og med 30/09-18. Du finner vilkår og betingelser for rabattkoden her: https://www.expedia.no/g/rf/affnovgq118hot

Utgått

Rabattkode

Expedia logo / link til butikkside

Cyber Monday: 800 avslag på din pakkereise!

Benytt deg av rabattkoden fra Expedia og få hele 800 kroner ved Kjøp av pakkereise for minimum kr 8000. Tilbudet gjelder reise frem til 31. mars 2018. Ta i bruk tilbudet ved å klikke deg via rabttkupongen og finn familiens neste drømmereise!

Utgått

Rabattkode

Expedia logo / link til butikkside

Cyber Monday: 50% rabatt på hotell!

Benytt av rabattkoden fra Expedia og få halvrpris på hotellopphold. Tilbudet gjelder overnatting frem til 31. mars 2018. Klikk deg inn og finne ditt drømmeopphold til en rimelig pris.

Utgått

Rabattkode

Expedia logo / link til butikkside

Cyber Monday: Bestill hotell for minimum kr 1600 og få kr 400 avslag

Ta i bruk dette fantastiske tilbudet som gjelder for bestilling av hotell Bestill for minst kr 1600, og du kan få kr 400 i avslag. Tilbudet gjelder overnatting frem til 31. mars 2018. Klikk deg inn nå og finne drømmeoppholdet for deg og din familie.

Utgått

Rabattkode

Expedia logo / link til butikkside

Expedia – Få 10% rabatt på din Hotell bestilling !

Når du bestiller ditt hotell via Expedia sin mobilapp, enten fra mobil eller nettbrett får du nå 10% rabatt på din bestilling. Klikke på Expedia kupongen nedenfor for lese mer om hvordan Appen virker, koden som du finner her vil kun virke hvis du bestiller via Appen.

Utgått

Rabattkode

Expedia logo / link til butikkside

Black Friday - 800 kr i avslag!

Med denne Expedia koden får du hele 800 kr avslag på alle pakkereiser!

Utgått

Rabattkode

Expedia logo / link til butikkside

spar 290kr når du bestiller for over 3742kr

Akkurat nå har Expedia et tilbud hvor du kan spare 290kr når du bestiller en reise pakke for over 3742kr. Benytt deg av rabattkoden for å få tilgang til tilbudet. Husk at du må bestille reisen før 31.august.

Utgått

Rabattkode

Expedia logo / link til butikkside

Opp til 40% i rabatt på reiser + rabattkupong!

Hos Expedia.no vil du alltid finne konkurransedyktige priser på dine reiser, og nå får du tilbud helt opp til 40% i rabatt på reiser + rabattkupong!

Utgått

Rabattkode

Expedia logo / link til butikkside

10 % rabatt på alle hotell bookinger !

Ved at benytte deg av denne Expedia rabattkode vil du få 10% avslag på din hotell bestilling. Koden finner du gjennom at klikke på Rabattkode linken. Denne kupong er gyldig på alle bestillinger over 250kr.

Utgått

Rabattkode

Expedia logo / link til butikkside

Expedia - 750 kr rabatt på pakkerreiser!

Ved å bruke Expedia rabattkoden når du bestiller din pakkereise, vil du få 750 kr avslag. Expedia rabattkoden finner du gjennom å klikke på lenken her under.

Utgått

RabattkodeLang erfaring – din trygghet

Etter lange, mørke høst- og vintermåneder i Norge er det ikke rent få av oss som drømmer om sol og strandliv. Ta turen innom Expedia sine sider i dag og drøm deg avgårde til ditt neste reisemål! Med muligheten til å skreddersy din egen pakkereise gir Expedia deg muligheten til å reise akkurat nå og hvor du selv vil, og til de beste prisene. Men det er ikke alle av oss som drømmer om kun sydligere strøk, hva med en storbyferie eller villmarksliv? Det har aldri vært lettere å utforske nye steder og kulturer enn det er i dag, og vi på KK.no ønsker å hjelpe deg å finne ditt neste eventyr. På Expedia står sikkerheten av din personlig informasjon i høysete, og du kan være trygg på at all personalia forblir konfidensiell. I tillegg til de beste reisene finner du også et enormt utvalg av aktiviteter og turer gjennom Expedia tilbud slik at du kan få maks ut av reisen, og ønsker du mer informasjon finner du reisetips, kart, guider, reiseforsikring, og mye mer på deres hjemmesider.