rating rating rating rating rating

FOOTWAY

Finn din Footway rabattkode hos KK i januar 2020. Den nettbaserte skobutikken Footway ble etablert i 2010 i Sverige, og har raskt vokst til å bli en av de ledende aktørene på salg av skotøy på nettet i Skandinavia. I dag tilbyr de over 650 forskjellige skomerker til kunder i Sverige, Norge, Finland og Danmark til utrolige priser, og har du i tillegg en Footway rabattkode fra oss her på KK.no så kan du sikre deg de skoene du alltid har drømt om til en fantastisk pris! Footway er sertifisert av Trygg E-handel i Norge, og selskapets filosofi er basert på et nært og personlig forhold til kundene – ikke bli overrasket når de tiltaler deg som kompis på sidene sine.


Gå til FOOTWAY

FOOTWAY rabattkode januar 2020

De nyeste FOOTWAY rabattkodene og tilbud i januar 2020

Her var det tomt! Vi oppdaterer sidene daglig, så sjekk igjen senere

Prisgaranti på sko

På Footway finner du et enormt utvalg av sko fra noen av de mest kjente merkene, som for eksempel Nike, Converse, Toms, og Vans for å nevne noen få. Utvalget består av alt fra støvler og boots til gummistøvler og ballerinasko, så hos Footway er det noe for enhver smak. Hos Footway får du også prisgaranti når du handler nytt skotøy. De er billigst på sko i Norge, og finner du samme sko (til ordinær pris) til en lavere pris enn hos Footway så får du skoene for den prisen hos dem, eller hele differansen hvis du allerede har handlet skoene hos Footway. Sammen med personlig service er de opptatt av å ha de laveste prisene på sko i Norge, noe prisgarantien viser, så handler du sko hos Footway kan du være trygg på at du får det du vil ha til absolutt laveste pris. Et Footway tilbud er derfor garantert det beste tilbudet!

Det er viktig å ta godt vare på føttene dine, de skal tross alt bære deg igjennom hele livet. På Footway finner du de perfekte skoene for deg, og med fri frakt både på levering og retur er det null problem hvis det skulle vise seg at du har bestilt feil størrelse. Hos Footway står kunden i sentrum, og de vil alltid gjøre sitt ytterste for at du skal bli fornøyd. Med sko for herre, dame, og barn finner du enkelt noe for deg selv og de du er glad i på Footway sine sider. Og for å bekrefte at de virkelig setter kundene foran alt har de i tillegg til fri retur også utvidet returretten til 180 dager! Så hvis du kjenner at skoene du kjøpte ikke var helt riktig i størrelse eller noe annet, så kan du bare legge de tilbake i originalinnpakningen og sende de tilbake når du har tid. Så grip muligheten i dag, vi i KK.no er glade for å kunne gi deg et herlig Footway tilbud slik at du kan møte den nye sesongen med selvtillit og stil.

Kjente skuespillere sier ofte at for å komme inn i en karakter så må de finne de riktige skoene. Dette viser hvor viktig sko er for personligheten og hvordan man føler seg, de riktige skoene kan gi deg den lille ekstra selvtilliten før et viktig møte, en date, eller sørge for at du kommer deg gjennom hverdagen litt lettere enn ellers. Komfort og velvære er viktig, det samme er hva skoene du har på sier om deg i møte med andre mennesker. Footway tar sko på alvor og alle sko du finner på deres sider står klare på lageret akkurat slik du ser dem på bildet slik at når du bestiller fra Footway så har du skoene så raskt som mulig! Bestiller du før klokken 15 på hverdager så mottar du som oftest skoene allerede dagen etter. Ikke så dumt når du oppdager at du trenger nye nytt til helgen, eller har en blåmandag som bare kan fikses ved hjelp av et par stilige nye hæler.