Månedens beste tilbud & rabattkoder fra Grønt Fokus!

Realiser ditt uterom med Grønt Fokus. Bestill ved deres forretninger i Oslo eller Kristiansand, eller ved et par klikk på deres hjemmeside. Gjør drømmen virkelig og innred uterommet hjemme eller på hytta. Barnedrømmen om en idyllisk paviljong, vinterhage, hagestue, badstue, drivhus med mer er fullt mulig. Grønt Fokus har siden 1992 jobbet med å designe uterommet, og gikk i år 2000 online med egen nettbutikk. Ta med deg din Grønt Fokus rabattkode og senk prisene ytterligere ved bestilling. Har du først bestilt en større ordre kan du også ta med de andre detaljene til uterommet. Du er sikret et idyllisk uterom designet av eksperter med lang fartstid.


Vi fant dessverre ingen rabattkoder eller tilbud for denne butikken.


Finn ditt uterom med Grønt Fokus

Med et større budsjett å rutte med også på utefronten, investerer vi langt mer i vårt uterom sammenlignet med tidligere. Vi henter inspirasjon fra forskjellige tv-program, både nasjonale og internasjonale. Med din Grønt Fokus rabattkode kan du virkeliggjøre eksakt det uterommet du ønsker deg, hvor du vil og når du vil. Gjør som alle andre med øyet for omgivelsene og sett opp familiens egen badstue. Det er alltid en anledning for å lene seg tilbake i badstua og slappe av. Inviter gode venner og svett vekk vinternatta. Har du grønne hender? Hva med ditt eget minidrivhus hvor du kan dyrke dine favoritter. Tenker du også på plantene i vinduskarmen, den rotete gangen om ikke soverommet? Legg også med markiser og din egen garderobe med på bestillingen. Oppgir du rabattkode Grønt Fokus ved bestilling får du din ordre til en enda lavere pris. Glem den lange turen til de fysiske butikkene, og bestill alt du trenger ved kun noen klikk på Grønt Fokus sin hjemmeside.

Store muligheter for uterommet med Grønt Fokus!

Grønt Fokus rabattkode er en gave fra kk.no til våre lesere. Hos Grønt fokus finner du det som trengs for å skape det idylliske uterom. Bestill din egen badstue hjemme eller på hytta, og bring hjemmespa til et nytt nivå. Ønsker du å utføre arbeidet med egne hender kan du også bestille de beste materialene fra verdensledende Tylø og gjøre det selv. Har du et stort grøntarealet på tomten? Hva med familiens egen vinterhage? Her kan dere invitere til selskap og tilbringe familiekvelder. Bestill en moderne veranda til din enebolig. Den kan tilpasses alle eldre boliger uansett størrelse på hagen. Uansett om du bestiller en bod eller et anneks for oppbevaring og idyll, må du være til stede ved levering. Det vil ta 1-3 dager før din ordre er behandlet og det anbefales å først eventuelt bestille snekker når du har mottatt bekreftelse. Tar du med rabattkode Grønt Fokus får du din ordre til enda rimeligere priser!


Utgåtte kuponger og tilbud
Grønt fokus logo / link til butikkside

50 % rabatt på reiseverk

Du får nå 50 % rabatt på reiseverket hos Grønt Fokus når du kjøper en komplett hagestue til 39 000 kr eller mer!

Utgått

Tilbud

Grønt fokus logo / link til butikkside

Opptil 35 % rabatt på skyvedører- og vinduer

Akkurat nå får du opptil 35 % rabatt på skyvedører- og vinduer hos Grønt Fokus!

Utgått

Tilbud

Grønt fokus logo / link til butikkside

Opptil 25 % rabatt på anneks og boder

Akkurat nå får du opptil 25 % rabatt på anneks og boder hos Grønt Fokus!

Utgått

Tilbud

Grønt fokus logo / link til butikkside

Opptil 50% rabatt!

Det er kampanje hos Grønt Fokus og du kan få opptil 50% rabatt på en mengde av varer! Trykk deg inn på linken for å se alle tilbud. Ingen rabattkode nødvendig.

Utgått

Tilbud

Grønt fokus logo / link til butikkside

Tilbud med opptil 50% rabatt!

Denne rabattkupongen tar deg rett til nettbutikkens kampanjer hvor det er mulig å finne produkter nedsatt med hele 50%! Klikk deg inn og spar penger i dag!

Utgått

Tilbud

Grønt fokus logo / link til butikkside

Opptil 50% rabatt!

Trykk deg inn på denne linken for å komme til grøntfokus sin hjemmeside hvor du har full oversikt over alle kampanjer, hvor du finner varer med opptil 50% rabatt! Ingen rabattkode nødvendig.

Utgått

TilbudGrønt Fokus- en sterkt voksende bedrift!

Rabattkode Grønt Fokus gir deg muligheten til å skape ditt uterom til rimelige priser. Finn produkter, inspirasjon, ideer og sammenligninger på Grønt Fokus sin nettside, og skap idyll og orden i dine omgivelser. Bestill varer fra verdenskjente merker og få ordren levert på døra. Ønsker du å bruke minimalt med kroner kan du velge å få din ordre levert på nærmeste terminal. Med gode rabattordninger kan du spare flere penger på å hente selv på terminalen. Med drøyt 99 millioner kroner i omsetning har bedriften fortsatt å vokse. Det hele som en gang begynte med salg av kun drivhus, er i dag en levende bedrift som kan tilby alt du kan drømme om til uterommet.