Black Friday banner

Månedens beste tilbud & Gymgrossisten rabattkoder!

Aktive Gymgrossisten rabattkode & kampanjer i november 2018

Hos Gymgrossisten finner du alt du trenger av trening- og helseprodukter, og med en Gymgrossisten rabattkode fra KK.no får du det enda billigere! Nå kan du spare hele 50% på en mengde produkter for treningen i nettbutikken. Gymgrossisten ble startet i Sverige i 1996 og allerede etter to år var e-handel avdelingen etablert, noe som gjør dette selskapet til en veteran innenfor internetthandel av helse- og treningsprodukter. I dag er internettsalg den største delen av selskapets virksomhet, men de har også franchise-butikker i Norge og Sverige. Gymgrossisten.no er en del av Gymgrossisten.com som blant annet er Nordens største leverandør av kosttilskudd, og har høstet anerkjennelse for sin utvikling. 


Gymgrossisten logo / link til butikkside

BLACK WEEK: 25-60 % rabatt på nesten alt

Det er Black Week, og Gymgrossisten gir deg årets største salg med 25-60 % rabatt på nesten alt!

6 dager gjenstår

Tilbud

Gymgrossisten logo / link til butikkside

Fri frakt

Få fri frakt hos Gymgrossisten når du handler for 500 kroner eller mer. Ingen Gymgrossisten rabattkode er nødvendig.

11 dager gjenstår

Tilbud

Gymgrossisten logo / link til butikkside

20% på foam og trigger rollers

Både foam og trigger rollers er perfekte hjelpemidler for smertelindring og oppvarming av muskelaturen. Du trenger ingen rabattkode for å benytte deg av tilbudet.

Hemmelig sluttdato

Tilbud


Ta vare på det viktigste

Det generelle fokuset på trening, helse og fysisk velvære er i våre dager ekstremt høyt, og du kan nesten ikke unngå å bli bombardert med råd og tips for hvordan du skal komme deg – og holde deg – i form. Og det er ikke uten grunn at vi sier 'en sunn sjel i et sunt legeme', det er viktig å ta vare på det viktigste og beste «utstyret» du noen gang kommer til å bruke; kroppen din.

Treningtips-muskelbygging-proteinpulver-treningstilbehør-og-mer-billig-med-Gymgrossisten-rabattkode

Derfor er vi her på KK.no stolte av å kunne tilby rabattkoder til Gymgrossisten slik at du kan få det du trenger til best mulig pris! Riktig teknikk og riktig utstyr er viktig når man trener, og jo hardere man trener jo viktigere blir det. Så vær sikker på at du og de du er glad i har det beste, for å forhindre skader og maksimere utbytte av treningen. Har du for eksempel en kjæreste som trener mye, eller et familiemedlem som kunne hatt godt av en liten oppgradering med tanke på treningsklær? Hos Gymgrossisten finner du garantert det du leter etter!

Gymgrossisten – proff veiledning

Etter at treningsbølgen traff oss nordmenn er det vel knapt en eneste mann eller kvinne i landet mellom 16 og 50 som ikke har vært innom et treningssenter. Dessverre er det veldig mange, og spesielt unge menn, som kaster seg over vektene uten å ta seg tid til å sette seg inn i selve treningsformen. Vanlig feil er for kort restitusjonstid og feil næringsinntak etter økter. Gymgrossisten tilbyr treningsveiledning og tips på sine hjemmesider, kosttilskudd fra de største leverandørene slik at du vet du får produkter av høyeste kvalitet, samt alt annet du trenger for å få maksimalt ut av treningen. I nettbutikken kan du handle pakker som er satt sammen og passer perfekt for dine mål. Du kan blant annet handle pakker for å:

 • Bygge muskler
 • Bli sterk
 • Gå ned i vekt
 • Gå opp i vekt
 • Få bedre helse
 • Få bedre kondisjon

Hva er ditt mål?

Kondisjon-styrke-ned-i-vekt-og-opp-i-vekt-billig-med-Gymgrossisten-rabattkode

Med en Gymgrossisten rabattkode får du en lavere pris på allerede gode tilbud, slik at du kan kjøpe alt som står på ønskelisten. KK.no ønsker å bidra til å øke folkehelsa, derfor finner du Gymgrossisten tilbud her slik at du kan få det beste utstyret til den beste prisen hos en av de største aktørene på markedet.


Utgåtte kuponger og tilbud
Gymgrossisten logo / link til butikkside

-200 kr i avslag på treningsklær, -utstyr og kosttilskudd!

Benytt deg av denne rabattkoden fra Gymgrossisten og få 200 kroner i rabatt ved kjøp over 800 kroner i nettbutikken. Du finner treningsklær, treningsutstyr og svært gode kosttilskudd! Få med deg dine favoritter for billigere penge! Sjekk ut utvalget i dag ved å klikke deg direkte via denne kupongen.

Utgått

Rabattkode

Gymgrossisten logo / link til butikkside

-30% på hodetelefoner!

Benytt deg av denne unike rabattkoden fra Gymgrossisten og få 30% avslag på hodetelefoner! Linken vil ta deg til tilbudet. Koden bruker du i kassen.

Utgått

Rabattkode

Gymgrossisten logo / link til butikkside

100 kr å handle for!

Hos GymGrossisten.no finner du hver uke nye deals og kampanjer passende for enhver kunde, og akkurat nå får du hele 100kr å handle for ved kjøp over 400kr!

Utgått

Rabattkode

Gymgrossisten logo / link til butikkside

200 kr rabatt ved kjøp over 800 kr

Nå kan du gjøre et kupp og få 200 kr rabatt hvis du handler for over 800 kr. Gymgrossisten rabattkoden finner du nedenfor.

Utgått

Rabattkode

Gymgrossisten logo / link til butikkside

20% rabatt på hodetelefoner fra Jaybird

Akkurat å kan du få 20% avslag på hodetelefoner fra Jaybird. Gymgrossistens rabattkode vil gi deg tilgang til dette fantastiske tilbudet.

Utgått

Rabattkode

Gymgrossisten logo / link til butikkside

34 % rabatt på proteinpudding

Nå får du 34 % rabatt på ProPud proteinpudding fra NJIE hos Gymgrosissten. Den koster nå kun 19 kr!

Utgått

Tilbud

Gymgrossisten logo / link til butikkside

10 % rabatt på Barebells proteinbar

Nå får du 10 % rabatt på en boks med 12 stk Barebells proteinbar hos Gymgrossisten!

Utgått

Tilbud

Gymgrossisten logo / link til butikkside

Minst 20 % rabatt på besteselgere fra Star Nutrition og Chained Nutrition

I forbindelse med farsdag gir Gymgrossisten deg minst 20 % rabatt på besteselgere fra Star Nutrition og Chained Nutrition!

Utgått

Tilbud

Gymgrossisten logo / link til butikkside

Opptil 50 % rabatt!

Det er amino-uke hos Gymgrossisten, og du kan få opptil 50 % rabatt!

Utgått

Tilbud

Gymgrossisten logo / link til butikkside

Opptil 50 % rabatt!

Få opptil 50 % rabatt på vitaminer og mineraler og Gymgrossisten!

Utgått

TilbudFinn det DU trenger

Å motivere seg for trening kan være veldig vanskelig. I en travel hverdag strekker ofte ikke tiden til, man føler seg for sliten, osv. Derfor er det ekstremt viktig med rutiner, starte med overkommelige mål, og ikke i utgangspunktet konkurrere med seg selv.

Rimelig-å-ned-i-vekt-bygge-muskler-og-øke-kondisjon-med-Gymgrossisten-rabattkode

Alle er forskjellige, og dine treningsbehov vil være unike, derfor tilbyr Gymgrossisten mengder av artikler på sine sider, blant annet:

 • Kosttilskudd
 • Aminosyrer
 • Barer
 • Gainer
 • Fettforbrennere
 • Kreatin
 • Proteinpulver
 • Treningsklær
 • Utstyr og tilbehør
 • Matvarer
 • Helseprodukter

Du finner også siste informasjon om forskning på muskler og trening, reportasjer, og informasjon om hvordan man for eksempel utfører markløft med riktig teknikk. Alt i alt er Gymgrossisten en portal for informasjon og produkter for oss som trener, og siden de er så store som de er får du også de beste prisene på det du trenger – fra kosttilskudd til sunne matvarer. Sliter du med å finne gave til en som har alt? Hva med et gavekort på Gymgrossisten, med sine kvalitetsprodukter og gode tilbud finnes det noe for alle og enhver!

Kvalitet gir fornøyde kunder

Gymgrossisten har fornøyde kunder i hele landet, og det er ikke rart når man kan tilby lave priser, kvalitetsprodukter, prisløfte, fri frakt ved kjøp over 500 kroner, fri retur, bonusprodukter, gode tilbud og kampanjer og massevis av tips, hjelp og inspirasjon. Klikk deg inn i nettbutikken i dag og opplev hvor fint det er å handle du også. Det vil være en investering i helsa som du garantert ikke vil angre på. Husk også din Gymgrossisten rabattkode, slik at du ikke betaler mer enn du må.