Månedens beste tilbud & Gymgrossisten rabattkoder!

Aktive Gymgrossisten rabattkode & kampanjer i mars 2018

Hos Gymgrossisten finner du alt du trenger av trening- og helseprodukter, og med en Gymgrossisten rabattkode fra KK.no får du det enda billigere! Nå kan du spare hele 50% på en mengde produkter for treningen i nettbutikken. Gymgrossisten ble startet i Sverige i 1996 og allerede etter to år var e-handel avdelingen etablert, noe som gjør dette selskapet til en veteran innenfor internetthandel av helse- og treningsprodukter. I dag er internettsalg den største delen av selskapets virksomhet, men de har også franchise-butikker i Norge og Sverige. Gymgrossisten.no er en del av Gymgrossisten.com som blant annet er Nordens største leverandør av kosttilskudd, og har høstet anerkjennelse for sin utvikling. 


Gymgrossisten logo / link til butikkside

40% på treningstights

Bra treningstøy er viktig - det er alltid litt morsommere å trene når man har tøy som er funksjonelt og ser bra ut! Nå får du opp til 40% rabatt på utvalgte tights hos Gymgrossisten. Klikk på linken for å komme direkte til nettbutikken og finn motivasjon til trening!

6 dager gjenstår

Tilbud

Gymgrossisten logo / link til butikkside

60% på proteinbarer

En proteinbar et utmerket mellommåltid for deg som trenger et sunt påfyll i farta. Bestill proteinbarer fra Gymgrossisten i dag og få opptil 60% avslag på kjøpet! Ta del av tilbudet gjennom at klikke på linken til høyre som tar deg rett til nettbutikken!

6 dager gjenstår

Tilbud

Gymgrossisten logo / link til butikkside

40% avslag på treningstights

Klikk deg inn i dag og få hele 40% avslag på Nå utvalgte tights hos Gymgrossisten. Finn din motivasjon til å trene! Kanskje du finner din favoritt her i nettbutikken! Det er viktig med gode treningstightser som er funksjonelle når du skal trene. Ingen rabattkode nødvendig for å motta tilbudet.

6 dager gjenstår

Tilbud

Gymgrossisten logo / link til butikkside

60% avslag på proteinbarer!

Klikk deg inn i dag og få proteinbarer til 60% avslag i nettbutikken. Proteinbarer fungerer utmerket som mellommåltid for deg som trenger et sunt påfyll i farten. Gå ikke glipp av dette supre tilbudet for å ha sunne snacks i hverdagen.

6 dager gjenstår

Tilbud

Gymgrossisten logo / link til butikkside

Fri frakt

Få fri frakt hos Gymgrossisten når du handler for 500 kroner eller mer. Ingen Gymgrossisten rabattkode er nødvendig.

Hemmelig sluttdato

Tilbud

Gymgrossisten logo / link til butikkside

20% på foam og trigger rollers

Både foam og trigger rollers er perfekte hjelpemidler for smertelindring og oppvarming av muskelaturen. Du trenger ingen rabattkode for å benytte deg av tilbudet.

Hemmelig sluttdato

Tilbud


Ta vare på det viktigste

Det generelle fokuset på trening, helse og fysisk velvære er i våre dager ekstremt høyt, og du kan nesten ikke unngå å bli bombardert med råd og tips for hvordan du skal komme deg – og holde deg – i form. Og det er ikke uten grunn at vi sier 'en sunn sjel i et sunt legeme', det er viktig å ta vare på det viktigste og beste «utstyret» du noen gang kommer til å bruke; kroppen din.

Treningtips-muskelbygging-proteinpulver-treningstilbehør-og-mer-billig-med-Gymgrossisten-rabattkode

Derfor er vi her på KK.no stolte av å kunne tilby rabattkoder til Gymgrossisten slik at du kan få det du trenger til best mulig pris! Riktig teknikk og riktig utstyr er viktig når man trener, og jo hardere man trener jo viktigere blir det. Så vær sikker på at du og de du er glad i har det beste, for å forhindre skader og maksimere utbytte av treningen. Har du for eksempel en kjæreste som trener mye, eller et familiemedlem som kunne hatt godt av en liten oppgradering med tanke på treningsklær? Hos Gymgrossisten finner du garantert det du leter etter!

Gymgrossisten – proff veiledning

Etter at treningsbølgen traff oss nordmenn er det vel knapt en eneste mann eller kvinne i landet mellom 16 og 50 som ikke har vært innom et treningssenter. Dessverre er det veldig mange, og spesielt unge menn, som kaster seg over vektene uten å ta seg tid til å sette seg inn i selve treningsformen. Vanlig feil er for kort restitusjonstid og feil næringsinntak etter økter. Gymgrossisten tilbyr treningsveiledning og tips på sine hjemmesider, kosttilskudd fra de største leverandørene slik at du vet du får produkter av høyeste kvalitet, samt alt annet du trenger for å få maksimalt ut av treningen. I nettbutikken kan du handle pakker som er satt sammen og passer perfekt for dine mål. Du kan blant annet handle pakker for å:

 • Bygge muskler
 • Bli sterk
 • Gå ned i vekt
 • Gå opp i vekt
 • Få bedre helse
 • Få bedre kondisjon

Hva er ditt mål?

Kondisjon-styrke-ned-i-vekt-og-opp-i-vekt-billig-med-Gymgrossisten-rabattkode

Med en Gymgrossisten rabattkode får du en lavere pris på allerede gode tilbud, slik at du kan kjøpe alt som står på ønskelisten. KK.no ønsker å bidra til å øke folkehelsa, derfor finner du Gymgrossisten tilbud her slik at du kan få det beste utstyret til den beste prisen hos en av de største aktørene på markedet.


Utgåtte kuponger og tilbud
Gymgrossisten logo / link til butikkside

-30% på hodetelefoner!

Benytt deg av denne unike rabattkoden fra Gymgrossisten og få 30% avslag på hodetelefoner! Linken vil ta deg til tilbudet. Koden bruker du i kassen.

Utgått

Rabattkode

Gymgrossisten logo / link til butikkside

100 kr å handle for!

Hos GymGrossisten.no finner du hver uke nye deals og kampanjer passende for enhver kunde, og akkurat nå får du hele 100kr å handle for ved kjøp over 400kr!

Utgått

Rabattkode

Gymgrossisten logo / link til butikkside

200 kr rabatt ved kjøp over 800 kr

Nå kan du gjøre et kupp og få 200 kr rabatt hvis du handler for over 800 kr. Gymgrossisten rabattkoden finner du nedenfor.

Utgått

Rabattkode

Gymgrossisten logo / link til butikkside

20% rabatt på hodetelefoner fra Jaybird

Akkurat å kan du få 20% avslag på hodetelefoner fra Jaybird. Gymgrossistens rabattkode vil gi deg tilgang til dette fantastiske tilbudet.

Utgått

Rabattkode

Gymgrossisten logo / link til butikkside

Opptil 40% avslag på tightsfavoritter!

Nå får du opptil 40% avslag på en rekke tightsfavoritter i nettbutikken. Finn noe nytt til treningen. Klikk deg inn i dag og sjekk ut hele utvalget! kanskje du finner en favoritt? Ingen Gymgrossisten rabattkode er nødvendig.

Utgått

Tilbud

Gymgrossisten logo / link til butikkside

PWO-MANIA: Opptil 50% rabatt

Nå er det PWO-mania i nettbutikken, og du får opptil 50% avslag på flere favoritter! Få det ekstra kicket før trening. Klikk deg inn i dag og plukk med deg dine favoritter. Ingen Gymgrossisten rabattkode er nødvendig.

Utgått

Tilbud

Gymgrossisten logo / link til butikkside

30% Swedish Supplements!

Leter du etter proteinpulver og kosttilskudd som holder det de lover? Da er det på tide å prøve Swedish Supplements! Gjennom engasjement og en lidenskap for trening og prestasjon, utvikler de nye produkter med høy kvalitet til en konkurransedyktig pris. I tillegg får du denne uken 30% rabatt på alt fra Swedish Supplements. Klikk på linken og ta del av tilbudet nå, innen det er for sent!

Utgått

Tilbud

Gymgrossisten logo / link til butikkside

30% avslag på alt fra Swedish Supplements!

Swedish Supplements har en sterk lidenskap for trening og prestasjon utvikler de nye produkter med høy kvalitet til en konkurransedyktig pris. Dette er perfekt for deg som vil ha kvalitetsprodukter til gode priser. Denne uken får du 30% avslag på alt fra Swedish Supplements. Tilbudet gjelder ut denne uken, så her lønner det seg å være rask.

Utgått

Tilbud

Gymgrossisten logo / link til butikkside

20% avslag på alt kosttilskudd fra Optimum Nutrition!

Denne uken får du hele 20% avslag på alt kosttilskudd fra Optimum Nutrition i nettbutikken. Du finner proteinpulver, BCAA og mer. Klikk deg inn for et påfyll av disse fantastiske produktene. Du trenger ingen Gymgrossisten rabattkode.

Utgått

Tilbud

Gymgrossisten logo / link til butikkside

10% avslag på 12x protein coffee fra NOCCO!

Nå kan du kjøpe et brett med 12x den nye proteinkaffen fra NOCCO, og få hele 10% avslag på brettet. Få koffein og BCAA med denne fantastiske drikken. Du trenger ingen Gymgrossisten rabattkode.

Utgått

TilbudFinn det DU trenger

Å motivere seg for trening kan være veldig vanskelig. I en travel hverdag strekker ofte ikke tiden til, man føler seg for sliten, osv. Derfor er det ekstremt viktig med rutiner, starte med overkommelige mål, og ikke i utgangspunktet konkurrere med seg selv.

Rimelig-å-ned-i-vekt-bygge-muskler-og-øke-kondisjon-med-Gymgrossisten-rabattkode

Alle er forskjellige, og dine treningsbehov vil være unike, derfor tilbyr Gymgrossisten mengder av artikler på sine sider, blant annet:

 • Kosttilskudd
 • Aminosyrer
 • Barer
 • Gainer
 • Fettforbrennere
 • Kreatin
 • Proteinpulver
 • Treningsklær
 • Utstyr og tilbehør
 • Matvarer
 • Helseprodukter

Du finner også siste informasjon om forskning på muskler og trening, reportasjer, og informasjon om hvordan man for eksempel utfører markløft med riktig teknikk. Alt i alt er Gymgrossisten en portal for informasjon og produkter for oss som trener, og siden de er så store som de er får du også de beste prisene på det du trenger – fra kosttilskudd til sunne matvarer. Sliter du med å finne gave til en som har alt? Hva med et gavekort på Gymgrossisten, med sine kvalitetsprodukter og gode tilbud finnes det noe for alle og enhver!

Kvalitet gir fornøyde kunder

Gymgrossisten har fornøyde kunder i hele landet, og det er ikke rart når man kan tilby lave priser, kvalitetsprodukter, prisløfte, fri frakt ved kjøp over 500 kroner, fri retur, bonusprodukter, gode tilbud og kampanjer og massevis av tips, hjelp og inspirasjon. Klikk deg inn i nettbutikken i dag og opplev hvor fint det er å handle du også. Det vil være en investering i helsa som du garantert ikke vil angre på. Husk også din Gymgrossisten rabattkode, slik at du ikke betaler mer enn du må.