Annonsørinnhold
I samarbeid med Litt billigere

rating rating rating rating rating

Happy Socks

Finn din Happy Socks rabattkode hos KK i januar 2020! Happy Socks har en rekke modeller av sokker og undertøy, med et bredt spekter av fargekombinasjoner og originale mønstre. Det er høy fokus på kvalitet, og du får produkter som varer lenge. Happy Socks selges i dag i mer enn 90 land og på alle kontinenter. Frakten koster kun 30 kr, men dersom du handler for men enn 350 kr får du gratis frakt! Husk å sjekke kk.no for Happy Socks rabattkode før du kjøper for å ikke gå glipp av muligheten til å spare penger på dine neste fargerike sokker. 


Gå til Happy Socks

Happy Socks rabattkode januar 2020

De nyeste Happy Socks rabattkodene og tilbud i januar 2020

15 % Rabatt

Få 15 % Rabatt med rabattkode HER!

0 brukt denne uken · Hemmelig sluttdato

Vis rabattkode

Tilbud

Fri frakt over 400 kr!

36 brukt denne uken · Hemmelig sluttdato

Vis tilbud

Happy Socks til alle anledninger

Happy Socks er et gledelig innslag i hverdagen, og disse kan brukes til mange ulike anledninger. Hvorfor ikke sette litt farger på antrekket med et par fargesprakne sokker? Disse sokkene er også geniale å gi bort til jul og bursdager. Moro å gi bort, moro å få i gave. Finn ut hva rabattkode Happy Socks har å tilby for å spare inn litt penger på kjøpet. Om du ønsker å kjøpe sokker i gave til noen, kan du velge å bestille sokker som ligger i flotte innpakninger som passer til anledningen, enten det er en julegave, bursdagsgave eller kanskje en farsdagsgave. Med så mye forskjellige farger og design, er det ingen tvil om at Happy Socks har noe som kan passe inn hos de fleste. Det er ingen tvil om at det lønner seg å holde øya oppe for en Happy Socks rabattkode. Her er det nemlig mye penger å spare på sokker!

Har du aldri handlet hos Happy Socks før? Da er du heldig, for da får du nemlig hele 10% på ditt aller første kjøp ved bruk av Happy Socks rabattkode. Det eneste du trenger for å motta koden din er å registrere deg med mail på deres nyhetsbrev. Ikke bare vil du motta en meget god kode ved å melde deg på nyhetsbrevet, men du vil også motta de beste tilbudene rett på mail og rabattkoder som kun gjelder for de som er registrert på nyhetsbrevet. Hvilke andre muligheter har du for å finne eksklusive rabattkoder fra Happy Socks? Følg med på sosiale medier. På deres Snapchat konto legger de ofte ut dagstilbud eller begrensede rabattkoder som gjelder kun den tiden snappen er på livestoryen, så her må man virkelig være oppmerksom til enhver tid om man ønsker å gjøre et skikkelig kupp. Bruk en rabattkode Happy Socks tilbyr, og spar mer på kjøpet ditt.

Frakt er alltid en kjedelig ekstrakostnad å måtte betale. Heldigvis kan du unnslippe frakten om du handler hos Happy Socks. Velger du å kjøpe glade sokker for mer enn 350 kr, slipper du å betale frakten på 30 kroner. Er ikke det deilig? Dersom du ikke kommer deg over minimums kjøpssummen, kan du jo gå sammen med en venn? Bestiller dere sammen, og sluttsummen blir mer enn 350 kr, blir frakten gratis. 30 kroner er kanskje ikke så mye i seg selv, men om man er litt bevisst og sparer frakten hver gang man handler på nett, kan det fort bli noen ekstra kroner som du igjen kan spare til neste shoppingrunde! Bruk rabattkode Happy Socks neste gang du handler! Er du heldig finner du kanskje andre Happy Socks rabattkoder hos sol.no