Månedens beste tilbud & rabattkoder fra Haugen Bok

Historien til denne bokhandelen begynte lenge før de kom på nett, allerede i 1929. Selskapet har siden da opparbeidet seg et solid rykte og erfaring innenfor bransjen. I 1996 ble de Norges første nettbokhandel, og derfra har det gått slag i slag. Dagens nettsted tilbyr deg bøker og filmer i alle varianter. Prisene er lave og du sparer mye i forhold til å handle bøker i en vanlig bokhandel. Til tross for de allerede lave prisene, kan du nå få bøker enda billigere. Benytt Haugenbok rabattkode og få de laveste prisene som er mulig å tilby deg.


Haugen Bok logo / link til butikkside

Sjekk disse julegavetipsene!

Er du i tvil om hva du skal kjøpe i julegave? En bok er alltid en god julegave, og nå kan du finne julegavetipsene hos Haugen Bok på denne linken!

9 dager gjenstår

Tilbud

Haugen Bok logo / link til butikkside

Finn ALLE kampanjer her!

Klikker du deg inn på denne linken kommer du direkte til en oversikt over alle aktuelle kampanjetilbud fra Haugen Bok! Klikk deg inn i dag og sjekk utvalget!

Hemmelig sluttdato

Tilbud


Bøker i alle varianter til lav pris

Er du skoleelev, lesehest, bokorm eller bare liker å lese litt innimellom? Haugenbok kan tilby deg akkurat det du vil ha. Alt av skjønnlitteratur, faglitteratur, skolebøker, faktabøker og mer til. Du finner alltid gode tilbud på bøker fra kjente forfattere. De lave prisene gjør at du kan tillate deg å ta med noen ekstra bøker i handlevognen. Benytter du Haugenbok rabattkode blir det enda rimeligere. Du kan også lese om kommende bøker og forhåndsbestille disse. Ta også en titt på tilbudstorget og de forskjellige kampanjene nettstedet tilbyr. Her har du virkelig sjansen til å gjøre et godt kjøp. Fordelen ved å handle i denne nettbutikken er at du slipper å stresse rundt fra butikk til butikk. I fred og ro hjemmefra kan du enkelt velge og vrake i det brede utvalget, samtidig som du sparer penger. Gi deg selv eller noen i familien en leseropplevelse til en lav pris med rabattkode Haugenbok.

Enkel bestilling og rask levering

Å bestille på nett har mange fordeler. Prisene er lavere enn i de ordinære butikkene, og det er enkelt å få oversikt over hvilke bøker som tilbys. De lave prisene på bøkene sikrer du blant annet gjennom Haugenbok rabattkode. Ikke nok med det, du får også bøkene raskt i posten. Bestiller du før klokken 14 vil bestillingen din bli pakket og sendt samme dag. Bestiller du under 1 kg sendes det i tillegg som A-post, som betyr at du kan kose deg med boka allerede neste dag. Bestillingen gjør du enkelt; finn boken du vil ha, klikk på kjøp og boken legges i handlekurven. Før du betaler kan du velge hvilken betalingsform du vil benytte. Her er det muligheter til alt fra delbetaling, til å betale alt med kort. Et annet lite tips, er at du kan også kjøpe gavekort på bøker like enkelt som du kjøper en bok til deg selv. Bare husk å legge inn koden fra rabattkode Haugenbok for å få den laveste prisen.


Utgåtte kuponger og tilbud
Haugen Bok logo / link til butikkside

Black Week - opptil 85 % Rabatt!

Nå er det Black Week hos Haugen Bok! Klikk deg inn på denne linken og få opptil 85 % Rabatt!

Utgått

Tilbud

Haugen Bok logo / link til butikkside

Bøker fra 89 kr

Hos Haugen bok finner du 100 bøker til under 100 kr. Finn din favoritt til en lav pris!

Utgått

Tilbud

Haugen Bok logo / link til butikkside

Oktobersalg - SISTE SJANSE

I dag er siste sjanse for å handle på Haugen Bok sitt okotbersalg! Klikk deg inn NÅ og sjekk om de har noe for deg!

Utgått

Tilbud

Haugen Bok logo / link til butikkside

240 kr i rabatt på En sjøens helt

Hos Haugen Bok får du nå 240 kr i rabatt på En sjøens helt - Gullutten av Jon Michelet.

Utgått

Tilbud

Haugen Bok logo / link til butikkside

Gratis frakt!

Nå får alle kunder som handler for over 248 kr gratis frakt på sin bestilling. Ingen rabattkode nødvendig.

Utgått

Tilbud

Haugen Bok logo / link til butikkside

Alle pågående kampanjer - Med opptil 30% rabatt!

For å gjøre det enkelt for deg å følge med på alle pågående kampanjer så har HaugenBok samlet alle på et sted. Trykk deg inn på linken for å se alle tilbud. Ingen rabattkode nødvendig.

Utgått

Tilbud

Haugen Bok logo / link til butikkside

Studentrabatt + fri frakt!

Som student har du flere fordeler hos Haugen Bok. Du får blant annet gratis frakt på alle kjøp over kr. 248 og rabatt på en mengde bøker. Klikk deg inn gjennom denne rabattkupongen og se hva du kan spare på akkurat din handel!

Utgått

Tilbud

Haugen Bok logo / link til butikkside

Opptil 75% rabatt!

Trykk deg inn på linken for å komme til Haugen Bok sitt tilbudstorg hvor du finner opptil 75% rabatt på en mengde av varer! Ingen rabattkode nødvendig.

Utgått

Tilbud

Haugen Bok logo / link til butikkside

Rabatt for studenter+gratis frakt!

Haugen Bok gir en rekke studentrabatter! Som student får du gratis frakt , avslag på flere tusen norske skolebøker, fritt lån til kjøp av bøker og betalingsutsettelse eller avbetaling med nedbetaling, helt uten gebyr, renter eller andre skjulte kostnader. Klikk på denne rabattkupongen og se hva du kan spare som student.

Utgått

Tilbud

Haugen Bok logo / link til butikkside

-75% på tilbudstorget!

Visste du at Haugen Bok har et eget tilbudstorg? Her finner du drøssevis av bøker og andre varer nedsatt med hele 75%! Klikk deg inn og se hva du kan spare penger på i dag.

Utgått

TilbudFornøyde kunder bestiller igjen og igjen

Haugenbok er Norges raskeste nettbokhandel, og har en stor og meget fornøyd kundekrets. Det finnes ikke merkelig i det hele tatt med tanke på utvalget og prisnivået de har. I tillegg har de en effektiv og hjelpsom kundeservice, selv om du reklamerer på en vare. Her blir kundene ivaretatt på beste måte. Blant annet har man muligheten til å få hjelp på chat mens man bestiller bøker. Derfor vender kundene tilbake og bestiller, igjen og igjen. Når du tar i bruk din rabattkode Haugenbok fra kk.no vil du fort bli en del av de fornøyde kundene. Det tør man nesten garantere! Bruk nettstedet for å finne gaver og leseopplevelser til en lav pris.