Holidaycars sine beste tilbud og rabattkoder!

Holidaycars.com er en genial nettside for dem som er på utkikk etter en leibebil. Her kan du søke og booke den løsningen som passer best for deg. Etter at du har valgt dato og destinasjon for henting, vil Holidaycars.com finne bilutleieselskapet med de beste vilkårene. I et enkelt søk blir over 800 bilutleieselskaper sammenlignet med hverandre, en jobb det er greit å slippe å gjøre manuelt. Med en Holidaycars.com rabattkode gjennom kk.no vil du få det billigste leiebilalternativet enda billigere. Dette betyr penger spart som for eksempel kan brukes på å leie bilen noen dager ekstra.


Holidaycars logo / link til butikkside

Gratis avbestilling

Hos Holidaycars får du gratis avbestilling og endring av bestilling inntil 48 timer før avhenting!

Hemmelig sluttdato

Tilbud


Rask og enkel søkeprosess

Mange velger å leie bil når de drar på ferie eller forretningsreise. Det å ha sin egen bil tilgjengelig skaper en ekstra følelse av frihet og mobilitet. Ikke er det særlig dyrt heller, spesielt hvis man gjør litt research etter de rimeligste alternativene. Holidaycars oppstod med en visjon om å gjøre denne prosessen rask og enkel for deg. På et øyeblikk vil de kunne finne den billigste leiebilen som dekker dine behov. Skulle du finne samme alternativ en annen plass til en lavere pris, vil du få refundert 100% av differansen. Dette er Holidaycars.com sin prisgaranti som utgjør en av de mange gode fordelene du får hos dem. I tillegg vil du få god rabatt med en Holidaycars.com rabattkode. Alle setter pris på rabatter, og dette er en unik mulighet du bør benytte deg av. Rabattkode Holidaycars.com er med på å gi både deg og lommeboka en enda bedre opplevelse.

Gratis kansellering og ingen skjulte kostnader

Holidaycars.com rabattkode er en liten gavepakke fra oss. Den kan brukes på alle typer leiebiler som Holidaycars.com finner til deg. Enten du er på utkikk etter en familiebil, SUV eller varebil, er du sikret de beste vilkårene hos Holidayscare.com. Du kan velge å kansellere helt gratis opptil 48 timer før henting. Videre er det ingen reservasjonskostnader eller ekstra gebyrer ved kortbetaling. Nettstedet er svært oversiktlig med enkel søke- og bestillingsprosess. Alle opplysninger du oppgir vil bli behandlet konfidensielt gjennom SSL-kryptering. Med et slikt opplegg er det lett å forstå hvorfor de har over 1 million fornøyde kunder verden over. De som benytter seg av rabattkode Holidaycars.com vil derfor kunne bli ekstra godt fornøyde. Lite kan måle seg med å få et rimelig produkt enda billigere. Dersom du har noen spørsmål eller behøver hjelp, kan du ta kontakt med deres kundeservice. Hver dag hele døgnet kan du nå dem på telefon, e-post eller live chat.


Utgåtte kuponger og tilbud
Holidaycars logo / link til butikkside

Kr. 74 + €10 i rabatt på leiebil!

Dersom du melder deg på Holidaycars sitt nyhetsbrev vil du motta 74 kroner og 10 Euro i rabatt på den første bookingen av leiebil! Klikk på denne rabattkupongen for å melde deg på nythetsbrevet i dag!

Utgått

Tilbud