Månedens beste tilbud & Hotels.com rabattkoder!

Aktive Hotels.com rabattkode & kampanjer i november 2018

Her hos KK finner du gode tilbud og rabattkoder hos Hotels.com slik at du kan booke hotellopphold til en rimelig pris. Ved å benytte en av våre kuponger får du opptil hele 40% avslag på hotellrom verden over. Husk alltid at vi samler reisetilbud her på våre nettsider før du booker tur. Hotels.com er en velkjent nettside for å booke hotellrom via telefon eller internett. Det ble startet opp i 1991, da under navnet Hotels Reservations Network. Hotels.com driver 84 nettsider på 35 forskjellige språk, og via nettstedet kan du booke over 325.000 forskjellige hoteller, vertshus og andre slags overnattingssteder på over 19.000 forskjellige steder. Hos Hotels.com finner du alle slags overnattingssteder, fra rimelige hosteller der du får en seng i en sovesal, ordinære rom som funker for de fleste, til overdådige luksushoteller med boblebad på rommet, egen butler og all slags tenkelig luksus.


Hotels.com logo / link til butikkside

Opptil 40 % rabatt på hotell

Hotels.com har vintersalg, og du kan nå spare opptil 40 % rabatt på ditt neste opphold!

Hemmelig sluttdato

Tilbud

Hotels.com logo / link til butikkside

4 og 5 stjernes hotell til maks 1000 kroner!

Bo på eksklusive 4- og 5-stjernes hotell for maks 1000 kroner. Klikk deg videre gjennom denne kupongen for å se hvor du kan spare penger! Ha en luksusferie til gode priser. Sjekk ut tilbudet i dag og bestill din ferie.

Hemmelig sluttdato

Tilbud

Hotels.com logo / link til butikkside

Tilbud på gruppereiser!

Book reise for idrettslag, bryllup, møter eller andre arrangementer, og få svært gode tilbud i nettbutikken. Du finner masse å velge mellom til skikkelig gode priser, ingen Hotels.com rabattkode er nødvendig.

Hemmelig sluttdato

Tilbud

Hotels.com logo / link til butikkside

Restplasstilbud: ekstra billig!

Klikk deg inn i dag og søk hoteller for siste sjanse tilbud! Dette tilbudet er perfekt for deg som vil fra NÅ. Du finner garantert gode restplasstilbud som passer akkurat deg. Sjekk ut hva som er på tilbud. Ingen rabattkode nødvendig for å motta dette tilbudet.

Hemmelig sluttdato

Tilbud


Få oversikt over tilbudene der du er

Er du en av dem som har reist mye, vet du hvor stressende det er å prøve å finne et overnattingsted i en ukjent by sent på kvelden. Om du er ute på reisefot, eller planlegger en reise fra sofaen hjemme, er det kjekt å kunne se hva slags muligheter for overnatting som finnes der du skal. Et søk på Hotels.com gir deg oversikt over hva som er tilgjengelig, og du kan se på kartet hva som er i nærheten om det haster å finne noe. Med en Hotels.com rabattkode fra KK.no kan det også bli vesentlig billigere. Ofte lister Hotels.com tilbud for deg som bestiller i siste liten. Mange hoteller ønsker å være fylt opp, siden de løpende kostnadene gjerne ikke blir særlig større om hotellet er fullt eller tomt. Du kan derfor få både fire- og femstjerners hotellrom i sentrale områder for det du vanligvis betaler for et lite rom med lav standard i utkanten av byen.

Billige-hotell-i-storbyer-verden-over-Hotels-com-rabattkode

Sjekk ut Hotels.com salg før du reiser

Ingen liker å betale fullpris når det er mulig å få ting til rabatterte priser, og overnattinger kan fort bli veldig dyre om man ikke planlegger godt. Hotels.com har ofte salg der du kan få enorme rabatter på hotellrom av svært høy standard. Noe mange benytter seg av, er rabattkoder til Hotels.com, som gjør at du kan bestille en god stund i forveien, og få hotellrom i luksusklasse til prisen av et helt ordinært ett. Av og til er det veldig behagelig å skjemme seg bort, og med en Hotels.com rabattkode fra KK.no kan du virkelig oppleve luksuslivet uten at det koster deg skjorta. Du kan sitte hjemme i stua og ha full oversikt over hvilke hoteller som er tilgjengelige, hvilke severdigheter som er i nærheten, og Hotels.com opererer med prismatch, slik at du garantert får den billigste prisen på et rom. Hvis noen tilbyr det samme rommet til samme pris, får du igjen mellomlegget.

Opplev verden med Hotels.com

Nesten uansett hvor du ønsker å reise i verden, finner du hoteller på Hotels.com. Med hoteller verden over har Hotels.com overnatting som passer for alle, enten du reiser alene, med venner, familie, jobben eller hva det måtte være. 

Hotellrom-i-hele-verden-også-varmere-strøk-syden-Hotels-com-rabattkoder

Du kan blant annet velge mellom flere hoteller på mest populære destinasjonene:

 • Roma
 • Paris
 • London
 • Riga
 • Berlin
 • Budapest
 • Amsterdam
 • Gøteborg
 • Stockholm
 • København
 • Oslo
 • Bangkok
 • Krakow
 • Brussel
 • Nice
 • Barcelona 
 • Dublin
 • Las Vegas
 • Los Angeles
 • New York 
 • Praha

Filtrer og les deg opp på de ulike hotellene, så finner du garantert noe som passer for deg. Og husk å bruke din Hotels.com rabattkode før du booker reisen!


Utgåtte kuponger og tilbud
Hotels.com logo / link til butikkside

Ytterligere 10% avslag på hotellopphold!

Spar opptil 30% på overnattingssteder og ytterligere 10% ved bruk av denne rabattkoden fra Hotels.com. Bestill innen 23. mai 2018 og reis mellom 23. april og 31. juli 2018 for å få dette tilbudet. Du finner favorittene til gjestene til nettbutikken. Spar penger på hotellopphold på din neste destinasjon.

Utgått

Rabattkode

Hotels.com logo / link til butikkside

10% avslag på ditt neste hotellopphold!

Bruk denne rabattkoden fra Hotels.com og book hotell med overnatting mellom 20/11-17 og 31/07-18. Da får du hele 10% avslag på ditt opphold. Her er det muligheter å spare penger på ferien. Klikk deg videre inn på rabattkupongen og kom direkte til tilbudet.

Utgått

Rabattkode

Hotels.com logo / link til butikkside

10% avslag på ditt hotellopphold!

Denne Hotels.com rabattkoden gir deg 10% avslag på alle hotellopphold med overnatting før 30. juni 2018. Klikk deg inn idag for å gjøre et hotellkupp på din neste destinasjon, her er det mye å velge mellom. Du finner en rekke flotte hoteller over hele verden! Rabattkupongen gir deg tilgang til koden og tar deg direkte til nettbutikken.

Utgått

Rabattkode

Hotels.com logo / link til butikkside

10% avslag på ditt hotellopphold!

Denne Hotels.com rabattkoden gir deg 10% rabatt på alle hotellopphold med overnatting før 30. april 2018. Klikk deg inn i dag for å gjøre et fantastisk kupp på din destinasjon, du finner en mengde hoteller over hele verden! Hva venter du på? Rabattkupongen gir deg koden og tar deg direkte til nettbutikken.

Utgått

Rabattkode

Hotels.com logo / link til butikkside

-200 kroner på ditt neste hotellopphold!

Bruk denne Hotels.com rabattkoden og få hele 200 kroner i rabatt på ditt neste hotellopphold, dersom du bestiller for minimum kr 1500. Klikk deg videre inn for å finne hoteller fra hele verden og book ditt neste ferieopphold direkte via rabattkupongen!

Utgått

Rabattkode

Hotels.com logo / link til butikkside

Få 10% rabatt på ditt neste hotellopphold!

Benytt deg av denne unike rabattkoden fra Hotels og få 10% rabatt på ditt neste hotellopphold! Linken tar deg rett til nettsiden, bare kopier og bruk koden i kassen.

Utgått

Rabattkode

Hotels.com logo / link til butikkside

10% ekstra rabatt på strandferier fra sommersalget!

Benytt deg av denne rabattkupongen fra Hotels.com og få 10% ekstra rabatt på din strandferie! Bare kopier og bruk koden i kassen.

Utgått

Rabattkode

Hotels.com logo / link til butikkside

Spar opptil 50% + spar 10% ekstra

Unngå den kjedelige mandagsbluesen ved å benytte deg av dette utrolige tilbudet fra Hotels.com. Du finner den unike rabattkoden for å få 10% ekstra avslag nedenfor.

Utgått

Rabattkode

Hotels.com logo / link til butikkside

10% avslag

Nå kan du få et unikt tilbud fra Hotels.com. Du kan nå få 10% avslag på en mengde med hotell, hvis du bruker rabattkoden som du finner nedenfor.

Utgått

Rabattkode

Hotels.com logo / link til butikkside

10% avslag

Nå har Hotels.com en rabattkode som gir deg 10% avslag på hele din bestilling. Du finner rabattkoden nedenfor sammen med linken til nettbutikken.

Utgått

RabattkodeMange forskjellige Hotels.com tilbud for medlemmer

Hotels.com tilbyr deg medlemsbonuser, slik at du kan få hver tiende overnatting gratis. De har også såkalte usynlige tilbud, der du kan få overnattinger til priser som ellers ikke listes offentlig. Hotels.com kan hjelpe deg med leiebil om dette er ønskelig, slik at du kan få alt du ønsker på et sted. Skal du ut og reise, om det er for å være turist, oppleve fornøyelige ting og se på severdigheter, eller om du skal på forretningsreise og trenger et rolig sted i avslappende omgivelser der du kan jobbe uforstyrret, tilbyr Hotels.com noe som passer for alle og enhver. Med en Hotels.com rabattkode fra KK.no blir det faktisk enda billigere, og sammen med bonusordningen der du får hver tiende natt gratis, er Hotels.com det beste alternativet for alle som er ute på reise, uansett om det er for fornøyelsens skyld, eller om det er i forretningsøyemed. Om du vil ha det enkelt og billig, eller om du vil ha luksus til spottpris, Hotels.com har noe for deg.

Reis-billig-i-verden-og-overnatt-rimelig-gjennom-Hotels-com-rabattkoder

Fornøyde kunder

Hotels.com er et internasjonalt selskap med fornøyde og lojale kunder verden over. Med gode hotelltilbud er ikke dette så rart. Det er flere grunner til at du bør velge nettopp Hotels.com når du skal ut å reise:

 • Lave priser
 • Hotels.com rabattkode
 • Hoteller verden over
 • Lojalitetsprogrammet Rewards
 • Kampanjepriser
 • Restplasser
 • Dagens tilbud
 • Trygg betaling
 • Gode betalingsmuligheter
 • Mulighet for avbestilling
 • Hotels.com app
 • Streng personvern
 • Enkelt å booke hotell
 • Reiseguide på nettsiden
 • Gode hotellbeskrivelser
 • Prismatch
 • Døgnåpen kundeservice


Nøle ikke med å bestille reise gjennom Hotels.com, du blir garantert fornøyd du også!

Ønsker du å se på flere hoteller før du bestillingen kan du også se etter gode tilbud og rabatter hos Expedia og Apollo. Flere Hotels.com rabattkoder kan du finne på Dagbladet sin side for rabattkoder.