De beste Hviit rabattkoder & tilbud i April 2019.

Finn din Hviit rabattkode hos KK i $M $Y. Ønsker du smått og stort til boligen eller er på jakt etter en flott gave? Nettbutikken Hviit har et bredt utvalg for alle husets rom. Velg belysning som pynter opp, de elegante lysestakene til stuebordet eller rett og slett en fancy notatbok. Det godt varierte utvalget lar deg finne hva det skal være og til lave priser. I tillegg får du elegant design fra kjente merker. Samtidig som denne nettbutikken lar deg pynte opp inne i boligen finner du også smarte ting til hagen. Eller hva med noe spiselig, som velsmakende lakris? Bruk Hviit rabattkode fra kk.no når du bestiller. Det gir deg muligheten til å få ekstra lave priser.


Hviit logo / link til butikkside

Spar penger på Hviit sin tilbudsside!

Tilbud

Hemmelig sluttdato

Tilbud

Hviit logo / link til butikkside

Fri frakt på kjøp over 1000 kr!

Fri frakt

Hemmelig sluttdato

Tilbud

Hviit logo / link til butikkside

Finn alle produktene på salg her!

Tilbud

Hemmelig sluttdato

Tilbud


Smått og stort - praktisk og dekorativt

Allerede, ved første øyekast, kan man se at denne nettbutikken drives av folk som kan design. Her finner en kjente merker og nøye utvalgte produkter. Prisen kan man heller ikke klage på, samt at med Hviit rabattkode fra kk.no blir det enda billigere. Å ha riktig belysning er viktig, også i spisekroken eller over spisebordet. Hvorfor ikke gjøre det dekorativt i samme slengen? En Leonard lysekrone blir aldri feil. Er det en bokhylle, som gjerne skulle vært bedre opplyst, finner du en rekke smarte klemmelamper. Blir det ofte til at du slenger fra deg nøkler og småting på en kommode i gangen? Pocket oppbevaringssystem fikser dette, og det på en stilfull måte. Det er heller ikke så mye som skal til for å friske opp litt i stuen. Noen nye puter fra Motum, en lampe fra Flos samt en stilfull poster og du er i mål. Legg inn rabattkode Hviit før du fullfører bestillingen, slik at du får lave priser.

Nye rom med en enkel bestilling

Det er ofte ikke så mye som skal til, om man vil fornye boligen litt. Mange ganger er det kanskje prisen som kan hindre en i dette. Bruker du denne nettbutikken, og Hviit rabattkode, får du produktene rimelig. Dermed kan du enkelt fornye litt "her og der" med designprodukter fra Hviit. Nettbutikken er oversiktlig og bestillingen er enkel. De forskjellige varene er inndelt etter hvilke type produkter det er snakk om, samt etter rom. Når du har lagt alt du skal ha i handlekurven kan du velge mellom flere betalingsalternativer. Blant annet har du muligheten til delbetaling, via Klarna. Når nettbutikken ha mottatt bestillingen din vil det ta 1-3 dager innen den sendes ut. Deretter er det bare å vente på at pakken skal dukke opp i posten. Trenger du noen tips til hva du kan gjøre for å friske litt opp rommene dine? Ta en titt på nettsidens blogg. Her finner du inspirasjon. Husk rabattkode Hviit fra kk.no før du fullfører bestillingen din.


Utgåtte kuponger og tilbud
Hviit logo / link til butikkside

Frem til onsdag får du -10% på String Pocket i Svart og i Valnøtt!

10 % Rabatt

Utgått

Tilbud

Hviit logo / link til butikkside

Få 30-50 % på Hviit sin bursdagskampanje!

30-50 % Rabatt

Utgått

Tilbud

Hviit logo / link til butikkside

Gratis frakt!

Handle for 1000 kroner eller mer i nettbutikken og få fri frakt! Klikk deg på rabattkupongen for å komme til nettbutikken. Ingen Hviit rabattkode er nødvendig!

Utgått

Tilbud

Hviit logo / link til butikkside

Opptil 50 % rabatt

Få opptil 50 % rabatt på utvalgte varer hos Hviit!

Utgått

Tilbud

Hviit logo / link til butikkside

30 % rabatt på Frederik Bagger

Få 30 % rabatt på varer fra Frederik Bagger hos Hviit.

Utgått

Tilbud

Hviit logo / link til butikkside

Stort interiørsalg!

På utkikk etter nytt interiør til hjemmet? Klikk deg inn i dag for å sjekke ut det store salget i nettbutikken! Her finner du masse flotte produkter til knallpriser! Ingen Hviit rabattkode er nødvendig.

Utgått

Tilbud

Hviit logo / link til butikkside

Gode tilbud i nettbutikken!

Klikk på rabattkupongen for å komme til nettbutikken og ta del av Hviit sine gode tilbud allerede i dag! Her kan du virkelig gjøre et kupp på alt innen interiør! Ingen Hviit rabattkode trengs for dette tilbudet.

Utgått

Tilbud

Hviit logo / link til butikkside

25% rabatt på In Between stol fra &tradition!

Du får nå 25% avslag på stolen In Between designet av Sami Kallio for &Tradition i nettbutikken! Her får du en herlig kombinasjon av moderne industri sammen og tradisjonelt håndverk, som gjør denne stolen til en klassiker man sent mister smaken for. Klikk deg inn i dag for å gjøre et kupp! Du trenger ingen Hviit rabattkode.

Utgått

Tilbud

Hviit logo / link til butikkside

25% rabatt på puter fra Hay

Akkurat nå får du de populære putene fra det karakteristiske danske designet Hay med hele 25% avslag hos Hviit! Klikk deg inn på linken og gjør et putekupp allerede i dag!

Utgått

Tilbud

Hviit logo / link til butikkside

25% rabatt på alle puter fra HAY!

Nå er det putekrig i nettbutikken, og du får hele 25% avslag på alle puter fra HAY. Klikk deg inn i dag for å handle lekre puter til hjemmet og gjør et skikkelig kupp da vel! Her er det mye fint å velge mellom. Du trenger ingen Hviit rabattkode for å få denne rabatten.

Utgått

TilbudStilfulle produkter gir fornøyde kunder

Hviit har en økende kundemasse, også du vil nok komme tilbake til nettbutikken etter mer. De utvalgte produktene, kvaliteten samt pris er en viktig årsak til at kundene er fornøyde. Samtidig spiller en oversiktlig nettside inn. En slipper å lete blant en mengde ting en ikke er interessert i. Når det er sagt, kanskje blir du likevel sittende å studere hvert produkt, siden alle er såpass stilfulle og flotte. Nettbutikken er norsk og dermed kan du være trygg på at dine forbrukerrettigheter er ivaretatt, både for returer, angrefrist og eventuelle reklamasjoner. Bruk rabattkode Hviit fra kk.no, frisk opp litt i boligen med små detaljer eller større ting, til en lav pris.