Hvordan bruke en rabattkupong

Finn en rabattkupong fra KK og spar penger på netthandelen

En rabattkupong inneholder enten en rabattkode eller et tilbud/en kampanje som kan benyttes i nettbutikkene for at du skal kunne gjøre en billigere handel. Dersom du er på utkikk etter å spare penger i en spesifikk nettbutikk kan du enkelt søke etter denne i vårt søkefelt for å se alle rabatter som er gyldige akkurat nå. Vi oppdaterer nettsidene våre daglig, så du vil garantert oppdage alle de nyeste og beste tilbudene på våre nettsider. Det gjør at du også har muligheten til å oppdage både nye nettbutikker og gode tilbud. Dersom du klikker deg inn på butikker, kategorier eller favoritter får du oversikt over de butikkene vi samler tilbud fra, de kategoriene tilbudene tilhører og hvilke nettbutikker som er forbrukernes favoritter. På forsiden kan du også finne de nyeste rabattkupongene og få et kjapt overblikk over tilbud som gjelder akkurat nå. Kanskje er produktet du ønsker å kjøpe faktisk på tilbud i en annen nettbutikk? Vi fører også eksklusive rabattkoder og tilbud som du ikke vil finne noen andre steder, derfor vil det alltid lønne seg å se her hos KK før du handler på nettet.

Hvordan fungerer KK sine rabattkuponger?

Rabattkuponger gir deg gode tilbud svært kjapt og enkelt. Når du har søkt deg frem til den rabattkupongen du ønsker å benytte klikker du på den. Kuponger som inneholder en rabattkode viser deg koden og krever at du tar den med deg videre til bruk i nettbutikken og kuponger som inneholder et tilbud vil kun informere om tilbudet og guide deg rett til det. 

Følg denne beskrivelsen for å benytte din rabattkupong:

  1. Søk opp nettbutikken du ønsker å handle i.
  2. Finn den rabattkupongen som passer best for det du ønsker å handle. 
  3. Klikk på knappen som viser "Tilbud" eller "Rabattkode", denne finner du til høyre for tilbudsbeskrivelsen på kupongen.
  4. Kopier rabattkoden dersom tilbudet krever at du bruker en rabattkode. 
  5. Klikk på "Gå til nettbutikk".
  6. Nettbutikken åpnes i en ny fane. 

Dersom du alt har startet å handle i en nettbutikk og de varene du vil bestille alt ligger i handlekurven, trenger du ikke å være redd for at disse blir borte når du klikker deg inn gjennom en av våre rabattkuponger. Varene følger med over i den nye fanen og du slipper å gjøre alt på nytt. Derfor går det kjempefort å bruke en rabattkode. 

Hva gjør du videre med rabattkoden i nettbutikken?

De aller fleste nettbutikker har et felt hvor du kan fylle inn rabattkoden din i kassen rett før du betaler, derfor vil du ikke se rabatten din før på slutten av handelen. Noen av nettbutikkene krever at du logger deg inn, eller at du lager en ny bruker for at du i det hele tatt skal kunne handle og da hender det også at du må logge deg inn før det er mulig å benytte rabattkoden og se rabatten. Alle nettbutikkene er lagt opp eller ser forskjellig ut, derfor er det vanskelig å gi en eksakt beskrivelse på hvordan du benytter koden, men under noen av våre butikker kan du se videoer som viser deg hvordan en rabattkode benyttes i akkurat den gitte nettbutikken.

Hva hvis rabattkoden eller tilbudet ikke fungerer?

Som regel er nettbutikkene flinke til å opplyse om hvor lenge et tilbud varer, men det hender dessverre i blant at tidsperioden ikke er gitt. Vi gjør da vårt ytterste for å følge med og beregne riktig tid på disse tilbudene, men det hender en sjelden gang at det glipper. Skulle du være uheldig å komme over en slik rabattkupong må vi beklage. Vi vet at det er kjipt, men det er også ganske kult når tilbudet faktisk fortsatt er gyldig. Er du heldig kan du også se under utgåtte kuponger, men likevel finne et tilbud som fortsatt er gyldig av samme grunn. Vi tenker at det er bedre å legge ut et tilbud for mye enn et for lite, slik at våre lesere skal kunne spare mest mulig penger uansett når de handler på nettet, men streber selvfølgelig alltid etter å gi gode og gyldige kuponger.