De beste tilbudene & rabattkodene fra InkClub i Desember

InkClub har på kort tid blitt en av Nordens største leverandører av blekkpatroner og tonere på nett. I tillegg tilbyr de andre ting som behøves til kontoret: kaffemaskiner, rengjøringsutstyr, data- og mobiltilbehør og mye mer. Du kan velge mellom kjente merkevarer eller rimeligere alternativer. Med en InkClub rabattkode gjennom kk.no får du rabatt på produkter som allerede er lavt priset. Dette betyr penger spart som kan brukes til å kjøpe enda flere produkter. Videre gir nettbutikken mange andre gode fordeler, noe over 4 millioner fornøyde kunder i 10 land har skjønt.


Vi fant dessverre ingen rabattkoder eller tilbud for denne butikken.


Enkel bestillingsprosess og raske leveranser

InkClub ble til med en visjon om å forenkle hverdagen til folk, enten på kontoret eller hjemme. Med enkle tastetrykk kan du kjøpe alle småting som er nødvendige for å holde hjulene i gang. Ingenting er mer irriterende enn å gå tom for blekk mens man for eksempel holder på å skrive ut en flybillett. Når du ser varsellampa indikere lavt blekknivå, er det bare til å gå inn på InkClub og bestille nye. Bestillingsprosessen er enkel, og leveransen er rask. Før patronene i skriveren har tømt seg helt, ligger det nye i postkassa. Dette skaper en deilig følelse av forutsigbarhet. Enda deiligere blir det med en InkClub rabattkode. Denne rabattkoden vil gi deg gode rabatter, ikke bare på blekkpatroner og tonere, men også på alt av nødvendig kontorutstyr. Alle setter pris på rabatter, spesielt bedriftseiere med trange budsjetter. Rabattkode InkClub er derfor med på å gjøre handelen enda hyggeligere.

Stort utvalg og trygg netthandel

InkClub rabattkode er en liten gavepakke fra oss. Den kan brukes på alle produkter som tilbys i InkClubs nettbutikk. I nettbutikken finner du blekkpatroner til over 180 forskjellige skrivermerker, og med rabattkode InkClub får du kjøpt disse til en ekstra god pris. Dersom du bestiller innen klokka 12.00, vil varen sendes samme dagen. Da tar det omtrent 2 eller 3 virkedager før du mottar produktet i postkassa. Dette er InkClubs leveringsløfte. Skulle varen mot formodning være utsolgt, vil den sendes med en gang InkClub har fått den inn på lager igjen. I tillegg er det 30 dagers åpent kjøp. Dette betyr at du kan velge et annet produkt eller få pengene tilbake hvis du ikke er fornøyd med noe. Hos InkClub kan du benytte deg av alle de kjente betalingsmetodene. Kortbetaling håndteres av anerkjente Digital River World Payments. Dermed er du sikret en trygg og pålitelig netthandel, uten at informasjonen din formidles til tredjeparter.


Utgåtte kuponger og tilbud
InkClub logo / link til butikkside

10% avslag på all kjøretøysbelysning!

Nå lanserer InkClub kjøretøysbelysning i nettbutikken. Dette fantastiske velkomsttilbudet gir deg 10% rabatt på din bestilling. Klikk deg inn i dag for å sjekke ut tilbudet og bestill ny belysning til din bil. Du trenger ingen InkClub rabattkode for å benytte deg av dette tilbudet.

Utgått

Tilbud

InkClub logo / link til butikkside

10x Premium DU12190-2-FIL Støvsugerposer til kr 275!

Klikk deg inn i dag og få hele 10 støvsugerposer for bare 275 kr. Støvsugerposer er aldri gøy å kjøpe, men nå kan du fylle opp så det er lenge til neste gang! Tilbudet gjelder Premium DU12190-2-FIL Støvsugerposer + HEPA- og motorfilter når du klikker deg inn via rabattkupongen! Du trenger ingen InkClub rabattkode.

Utgått

Tilbud

InkClub logo / link til butikkside

BLACK FRIDAY! 20% avslag på alt fra Inkclub!

Klikk deg inn i dag og få utrolige tilbud i forbindelse med (Black)BLEKK Friday! I nettbutikken får du nå hele 20% avslag på alle varer* fra Inkclub sitt eget merke. Sjekk ut tilbudet i dag og klikk hjem noen favoritter til rimelig penge. Du trenger ingen Inkclub rabattkode. *Gjelder ikke støvsugerposer.

Utgått

Tilbud

InkClub logo / link til butikkside

Blekk eller Fotopapir til kun 0 kr!

Nå kan du velge Blekk eller Fotopapir til kun 0 kr! Trykk deg inn på linken for å komme til tilbudet. Ingen rabattkode nødvendig.

Utgått

Tilbud

InkClub logo / link til butikkside

Blekk og fotopapir kr. 0!

Velg enten blekk eller fotopapir helt gratis på kjøpet i nettbutikken nå! Kupongen tar deg rett inn til InkClub hvor du kan ta i bruk dette fantastiske tilbudet. Ingen rabattkode er nødvendig.

Utgått

Tilbud

InkClub logo / link til butikkside

Blekk eller Fotopapir for kun 0kr!

Nå kan du velge Blekk eller Fotopapir til kun 0kr! Trykk deg inn på linken for komme til tilbudet raskt å enkelt. Ingen rabattkode nødvendig.

Utgått

Tilbud

InkClub logo / link til butikkside

Handle kaffekapsler for minst 299 kr og få gratis frakt på din bestilling!

Nå får du gratis frakt når du kjøper kaffekapsler for minimum 299kr! Ingen rabattkode nødvendig.

Utgått

Tilbud

InkClub logo / link til butikkside

GRATIS frakt om du kjøper kaffekapsler!

Kaffe er vel alltid noe man trenger? Det går i alle fall fort tomt. Nå får du gratis frakt på din ordre dersom du kjøper kaffekapsler for 299 kroner eller mer. Klikk på denne kupongen for å gå til tilbudet.

Utgått

Tilbud

InkClub logo / link til butikkside

Gratis Frakt ved kjøp av kaffekapsler!

Akkurat nå tilbyr Inkclub deg som handler kaffekapsler for 299kr eller mer, gratis frakt på din bestilling! Ingen rabattkode nødvendig.

Utgått

Tilbud

InkClub logo / link til butikkside

Fotopapir eller blekk helt gratis!

Er du ny kunde hos InkClub får du fotopapir eller blekkpatroner gratis! Blekkpatronene finner du fra merkene Canon, Epson, Brother og flere. Klikk deg inn på nettbutikken gjennom denne rabattkupongen for å utnytte deg av tilbudet.

Utgått

TilbudFornøyde kunder

Rabattkode InkClub fra kk.no gir deg god rabatt i en nettbutikk som allerede tilbyr lave priser. Med et stort utvalg av blekkpatroner, i tillegg til andre produkter til kontoret, har nettbutikken fått mange fornøyde kunder over store deler av Europa. InkClub klarer å kombinere utvalg og tilgjengelighet på en meget god måte. Dette oppnår de samtidig som kostnadene holdes nede og kundeservicen på topp. Når produktene i tillegg leveres til kunden få dager etter bestillingen, er det ikke vits å handle kontorrekvisita i fysiske butikker lenger. Ingenting er som gjøre sine innkjøp i fred og ro ved skrivebordet. Gjør derfor som millioner av andre kunder: Spar tid og penger ved å handle i InkClubs nettbutikk.