Månedens beste tilbud & rabattkoder fra JewelBox!

Jewelbox er en norsk nettbutikk som selger smykker, klokker, mansjettknapper og vesker til både han og henne. Her kan du finne noe både til hverdag og fest. Jewelbox selger kjente merkevarer til en rimelig penge, og med vår rabattkode kan du få de allerede rimelige produktene for en enda gunstigere pris. Du får til og med 30 dagers åpent kjøp på din ordre, så dersom du ikke er fornøyd kan du enkelt sende varen tilbake.


JewelBox.no logo / link til butikkside

Fri frakt

Du får fri frakt på ordre over 500 kr hos JewelBox!

21 dager gjenstår

Tilbud


Lave priser på kjente merkevarer

Jewelbox fører kjente merkevarer som Cecilie Melli, Pilgrim, Barfota og Snö of Sweden, så her får du smykker og tilbehør av opp kvalitet. Hvorfor skal du stresse rundt i fysiske butikker og vente i lange køer om du enkelt kan kjøpe det samme på nett til en enda rimeligere pris? Nettbutikken holder åpent 24 timer i døgnet slik at du selv kan plukke ut og bestille dine favoritter når det passer deg best. Vi vet at det er vanskelig å få kabalen til å gå opp når man for eksempel skal hente barn i barnehagen, har fritidsaktiviteter eller jobber sent. Bruk en rabattkode Jewelbox tilbyr deg i dag og slipp de lange køene. Du sparer ikke bare kostbar tid, men også kostbare penger som du sikkert helst skulle ønske å bruke på noe annet. Med vår Jewelbox rabattkode kan du også kjøpe fine gaver til både venner, familie og kjæresten.

Gratis frakt på kjøp over 500 kr

Når du bestiller på Jewelbox får du alle bestillingene på over 500 kroner fraktfritt, og dette gjelder i hele Norge. Dessuten er alle varer alltid på lager, slik at du slipper å vente lenge. De fleste bestillinger har 1-3 dagers leveringstid, men enkelte lengre strekninger har 4-5 leveringsdager. Du får selv et sporingsnummer slik at du kan følge med på din ordre til alle tider. Da vil du også bli forsikret om at pakken ikke er på avveie. Hvis du har glemt å bestille det perfekte smykket til din selskapskjole som du skal bruke i helgen har du derfor en stor sjanse for å få dette i tide. Eller har du planer om å kjøpe en gave til din datter som feirer år neste uke? Ikke vær fortvilet. Hvis du bruker kk.no sin rabattkode Jewelbox vil du ikke bare få kort leveringstid, men også rabatt på din bestilling. Bruk vår Jewelbox rabattkode i dag og spar penger.


Utgåtte kuponger og tilbud
JewelBox.no logo / link til butikkside

20% avslag på alle varer

Jewlebox har bursdag og feirer 8 år. Bli med på å feire bursdagen! Ved å benytte deg av denne rabattkoden fra Jewelbox.no, får du hele 20% avslag på alt i nettbutikken. Finn noen skatter til deg selv eller til noen andre. Dette tilbudet må du få med deg.

Utgått

Rabattkode

JewelBox.no logo / link til butikkside

Festsmykker til 17 mai - 20% rabatt

Er du leting etter smykker til 17. mai? Benytt deg av denne rabattkoden fra Jewelbox.no som gir deg hele 20% rabatt på festsmykker i nettbutikken. Finn statement øredobbere som gjør hele antrekket! Gå ikke glipp av dette supre tilbudet.

Utgått

Rabattkode

JewelBox.no logo / link til butikkside

GREEN FRIDAY: 25% avslag på alle produkter!

Nettbutikken feirer Green Friday! Benytt deg av denne rabattkoden fra Jewelbox og få 25% avslag på alle produkter. Du finner smykker, armbånd og øredobber og mer. Finn dine favoritter og spar penger i dag.

Utgått

Rabattkode

JewelBox.no logo / link til butikkside

-200 kroner på smykker og tilbehør!

Benytt deg av denne rabattkoden fra Jewelbox og få hele 200 kroner i rabatt når du handler minst 3 valgfrie produkter i nettbutikken. Kupongen tar deg direkte til hele utvalget av smykker, armbånd og tilbehør. Finn dine favoritter i dag!

Utgått

Rabattkode

JewelBox.no logo / link til butikkside

CYBER MONDAY - 25% avslag på alt!

Med denne Jewelbox.no rabattkoden får du hele 25% avslag på alle produkter i nettbutikken. Dette er et stort nettilbud som gjelder for alle smykker og klokker, nyheter og salgsvarer. Her går det raskt unna så det lønner seg å skynde seg før alle de gode tilbudene forsvinner. Rabattkupongen tar deg rett til tilbudet.

Utgått

Rabattkode

JewelBox.no logo / link til butikkside

Black Friday - 25% avslag på ALT!

Endelig er det Black Friday. Benytt deg av denne Jewelbox.no rabattkoden og få hele 25% rabatt på hele sortimentet i nettbutikken. Tilbudene gjelder klokker, smykker og tilbehør. Her gjelder det å være rask. Rabattkupongen tar deg rett til tilbudet.

Utgått

Rabattkode

JewelBox.no logo / link til butikkside

Rabattkode med fri frakt!

For fri frakt klikker du deg inn i nettbutikken gjennom denne rabattkupongen, kopier rabattkoden og tar den i bruk i JewelBox sin nettbutikk.

Utgått

Rabattkode

JewelBox.no logo / link til butikkside

Opptil 60 % rabatt

Få opptil 60 % rabatt på utvalgte varer hos JewelBox!

Utgått

Tilbud

JewelBox.no logo / link til butikkside

Smykker til sommeren!

Lily and Rose gir deg nydelige smykker som går til ethvert sommerantrekk! Finn dine favoritter til sommeren og sjekk ut utvalget allerede i dag! Denne JewelBox kupongen tar deg direkte til nettbutikken!

Utgått

Tilbud

JewelBox.no logo / link til butikkside

Opptil 70% rabatt på smykker!

Det er sommersalg i nettbutikken! Du finner masse lekre smykker fra kjente merker med opptil hele 70% rabatt. Finn noen skatter til deg selv eller som gave. Ingen JewelBox.no rabattkode er nødvendig.

Utgått

TilbudFornøyde kunder Norge rundt

Jewelbox har klart å skaffe seg en fornøyd kundemasse rundt om i hele Norge. En av grunnene til dette er den oversiktlige og fine hjemmesiden. Her kan du enkelt og greit finne frem til de vanligste spørsmålene og raskt kan få svar på det du lurer på. Kort leveringstid og lav/gratis fraktkostnad er også en grunn til at kundene jubler. Og ikke glem at nettsiden tilbyr lave priser på produkter som har en god kvalitet. Bruker du vår rabattkode Jewelbox i dag vil du få rabatt på de allerede gode prisene, slik at du kan bruke de sparte pengene på andre ting. Enten det er et nytt smykke il deg selv eller en gave til noen du er glad i.