Månedens beste tilbud & Lekmer rabattkoder!

Aktive Lekmer rabattkode & kampanjer i september 2018

Her vi i kk.no gleden av å tilby rabattkoder og tilbudskuponger fra Lekmer som du kan benytte for å få litt billigere produkter i nettbutikken. Akkurat nå kan du ta i bruk en kupong og få 70% avslag på flere produkter. Lekmer.no er Nordens største lekebutikk på nett. Lekmer ble grunnlagt i januar 2006 og eies i dag av Qliro Group, som er en stor e-handelskonsern i Sverige. De har sin base i Stockholm, og med lager i Arlandastad, Stockholm. Hos de finner du leker, barneklær, babyprodukter, barnevogner, bilbarnestoler, barneværelse-innredning og spill til riktig pris. Alle deres produkter kommer fra velkjente fabrikanter, og de satser på kvalitetsprodukter. Nå kan du følge med på alle Lekmer rabattkoder og kampanjer gjennom kk.no. Dermed kan du glede deg over enda lavere priser, og i tillegg som en ekstra service gir vi deg åpent kjøp i 365 dager og raske leveringer.


Lekmer logo / link til butikkside

Barnesko nedsatt med opptil 80%!

Klikk på denne rabattkupongen for å se utvalget av merkesko som er nedsatt med opptil 80%! Dette kan du virkelig spare mye penger på. Ingen Lekmer rabattkode er nødvendig for å motta tilbudet.

Hemmelig sluttdato

Tilbud

Lekmer logo / link til butikkside

Spar opptil 70% på leker!

Klikk deg inn og finn leker til barn i alle aldre nedsatt med opptil 70%, det kan du spare mye på! Ingen Lekmer rabattkode er nødvendig for å motta tilbudene.

Hemmelig sluttdato

Tilbud

Lekmer logo / link til butikkside

Spar opptil 80% på produkter til barn og baby!

Klikk deg inn og finn produkter som vognpose, mammaklær, flasker, bæresele, babygym, stellevesker og mye mer nedsatt med opptil 80%! Ingen Lekmer rabattkode er nødvendig.

Hemmelig sluttdato

Tilbud

Lekmer logo / link til butikkside

Outlet med opptil 70% rabatt!

Denne rabattkupongen tar deg til Lekmer sin outlet hvor du kan spare opptil 70% på leker, barne- og babyutstyr, barneklær, barnesko, interiør til barnerom, barnestol til bil og mye mer. Klikk deg inn og se hva du kan spare i dag. Ingen Lekmer rabattkode er nødvendig for dette tilbudet.

Hemmelig sluttdato

Tilbud

Lekmer logo / link til butikkside

30% rabatt på bilstol til barn!

Denne rabattkupongen tar deg rett til bilstolene som er på salg i nettbutikken. Klikk deg inn i dag og spar opptil 30%! Ingen Lekmer rabattkode er nødvendig.

Hemmelig sluttdato

Tilbud

Lekmer logo / link til butikkside

Spar opptil 70% på barneklær!

Klikk deg inn via rabattkupongen og finn barneklær fra kjente merker nedsatt med opptil hele 70%. Her er det masse penger å spare! Ingen Lekmer rabattkode er nødvendig for å motta tilbudene.

Hemmelig sluttdato

Tilbud


Lave priser på leketøy, samt barn og babyprodukter

Familielivet har blitt så travelt, fordi det har kommet et nytt tilskudd i familien. Du ønsker å kjøpe diverse ting til babien, og lurer virkelig når du skal få tid til det. Du trenger tåteflaske, bilstol og en kjørepose. Ingen fare, nå kan du finne baby og barne produkter på nettet til lav pris. På lekmer.no finner du et stort utvalg av produkter til alle stadier i et barns liv, og deres nettbutikk er en av de største og mest populære.

Leker-uteleker-barne-og-babyutstyr-rimelig-med-Lekmer-rabattkode

Du kan sitte og titte på sortimentet i ro og fred, før du bestiller. Nettbutikken er alltid åpen, 24 timer, og det er enkelt å bestille fra den. Alt du kjøper på lekmer.no kan byttes, og du har 14 dagers angrefrist og 365 dagers åpent kjøp. 

På lekmer kan du handle stort sett alt av barne- og babyutstyr fra ulike kjente merker, i tillegg til at du kan oppdage nye og spennende merker og produkter. Lekmer er også den perfekte nettbutikken for å finne gaver til de minste barna og derfor er det ikke nødvendigvis bare foreldre som bør kjenne til denne nettbutikken.  På Lekmer.no kan du handle:

  • Leker: babyleker, sykler og kjøretøy, bursdagsartikler, biler, byggeklosser, dukker, filmer, TV-spill, kosedyr, LEGO, karnevalsutstyr, hobbyprodukter og mye er.
  • Babyutstyr: barnevogn og tilbehør, trille, bæresele, vippestol, ammepumpe, ammepute, babynest, mammaklær, stellematte, stellebord, spisestol, spise- og drikkeprodukter og mye mer. 
  • Barne- og babyklær: regntøy, parkdress, sportsklær, badetøy, nattøy og klær til mange flere anledninger. 
  • Barnesko: gummistøvler, vintersko, lær å gå sko, sandaler, tøfler og mer.
  • Barneromsinnredning: møbler, interiør, tekstiler, matter, veggdekor, barnelamper og sengetøy.
  • Bilsete/bilstol

Babyprodukter-babyutstyr-mammaklær-leker-og-mer-til-de-minste-rimelig-med-Lekmer-rabattkode

Du kan melde deg på deres nyhetsbrev, og få informasjon om kommende nyheter og tilbud først. Benytter du også en Lekmer rabattkode fra kk.no vil du kunne spare en god del penger. Ta turen innom denne nettbutikken i dag og sjekk ut det gode utvalget, handelen vil bli en lekende opplevelse. 

Spar penger i nettbutikkens egen outlet

Hos Lekmer kan du ofte finne mange gode produkter på salg, motta gode tilbud eller finne rabattkoder som gir avslag på kjøpet. Dersom du har i oppgave å finne en gave til en som ikke ønsker seg noe spesifikt eller er på utkikk etter å gjøre et kupp kan vi anbefale å ta en titt i nettbutikkens egen outlet. Her finner du produkter som er nedsatt med opptil 60%, du får med andre ord mye mer for pengene om du handler her. Produkter fra kjente merker og fra alle kategorier havner i outleten, så du har et stort spekter å velge mellom.

Leker-og-moro-pluss-praktiske-produkter-billig-med-Lekmer-rabattkode

Du kan både finne lillegutt eller prinsessa sine favorittfigurer, mer praktiske gaver og mye annet moro. Ta deg en titt i outleten i dag, du vil garantert finne noe som faller i smak. Husk også å benytte din Lekmer rabattkode dersom du finner en som er gyldig akkurat nå.

Rask levering og gratis frakt på bestillinger over 1000 kr

Lekmer rabattkode og kampanjer er en overraskelse fra oss i kk.no til deg. I denne nettbutikken tilbyr de et stort utvalg av produkter til alle stadier i et barns liv. Du finner alt i leker, barn- og babyprodukter, barneklær og innredning til barnerommet. De tilbyr tusenvis av varemerker, f.eks Babybjørn, Jabadabado, Lego og Ergobaby. Med rabattkode Lekmer får du leker, og barn og baby produkter til en ekstra god pris. Ved bestilling får du gratis frakt på ordrer over 1000 kr. De tilbyr 2-5 dagers levering i hele Norge. Andre fordeler er 365 dagers åpent kjøp, og selvfølgelig følges den lovpålagte returretten på 14 dager. Alle betalingsmetoder de tilbyr er kostnadsfrie og det kommer med andre ord ingen ekstra gebyrer eller avgifter. De tar imot MasterCard og Visa dvs. alle kort utstedt i Norge. Deres betalingspartner DIBS garanterer for rask og sikker betaling, samtidig som den er sertifisert av Trygg E-handel, og det gir deg som kunde en ekstra trygghet når du betaler over internett.


Utgåtte kuponger og tilbud
Lekmer logo / link til butikkside

Akkurat nå får du 20% EKSTRA i rabatt!

Dersom du tar i bruk denne Lekmer rabattkoden får du i 48 timer 20% EKSTRA avslag på ALLE varer som du finner i outleten! Vær rask og sikre deg disse fantastiske tilbudene. Rabatten mottar du ved å benytte koden i kassen og klikke deg inn gjennom denne kupongen.

Utgått

Rabattkode

Lekmer logo / link til butikkside

Spar 10% EKSTRA under mid season sale!

Nå er det mid season sale i nettbutikken med varer fra alle kategorier nedsatt med opptil 70%. Du kan handle barneklær, barnesko, leker, interiør, babyutstyr og mye mer! og med denne Lekmer rabattkoden får du ytterligere 10% på salget. Klikk deg inn og gjør virkelig et kupp i dag!

Utgått

Rabattkode

Lekmer logo / link til butikkside

Gratis frakt!

Denne Lekmer rabattkoden gir deg gratis frakt i nettbutikken, og er ekslusiv for KK Rabattkoder! Gå videre via rabattkupongen for å komme direkte til nettbutikken og finn dine produkter. Dette tilbudet vil du ikke gå glipp av, klikk deg inn i dag for å få varene dine sendt hjem helt kostnadsfritt!

Utgått

Rabattkode

Lekmer logo / link til butikkside

10% rabatt ved kjøp over 799 kr!

Med denne Lekmer rabattkoden mottar du hele 10% rabatt dersom du handler for 799,- eller mer i nettbutikken. Trykk på linken for å komme til tilbudet. Koper og bruk koden i kassen.

Utgått

Rabattkode

Lekmer logo / link til butikkside

15% rabatt ved kjøp for 1499 kr!

Med denne Lekmer rabattkoden mottar du hele 15% avslag dersom du handler for 1499,- eller mer i nettbutikken. Bare kopier og bruk koden i kassen.

Utgått

Rabattkode

Lekmer logo / link til butikkside

Gratis frakt!

Med denne eksklusive rabattkoden fra Lekmer får du fri frakt på din bestilling ut hele juli! Vær rask og handle inn alt du trenger til småbarna. Klikk på kupongen for å se rabattkoden og for å gå til nettbutikken.

Utgått

Rabattkode

Lekmer logo / link til butikkside

10% rabatt på alt!

Benytt deg av denne unike rabattkoden fra Lekmer og få 10% rabatt på alt du handler! Bare kopier og bruk koden i kassen. Tilbudet gjelder til kl. 08:30 den 2/7.

Utgått

Rabattkode

Lekmer logo / link til butikkside

Midtsommerdeal: 400 kr. avslag med rabattkode!

Nå feires sommerens glade dager med en fantastisk sommerdeal: 400 kr. rabatt på valgfri vare dersom du handler for kr. 2000 eller mer i nettbutikken. Ta i bruk denne Lekmer rabattkoden for å motta tilbudet. Tilbudet gjelder til kl 08:30 den 25/06.

Utgått

Rabattkode

Lekmer logo / link til butikkside

Midtsommerdeal: 200 kr. avslag med rabattkode!

Nå feires sommerens glade dager med en fantastisk sommerdeal: 200 kr. rabatt på valgfri vare dersom du handler for kr. 1000 eller mer i nettbutikken. Ta i bruk denne Lekmer rabattkoden for å motta tilbudet. Tilbudet gjelder til kl 08:30 den 25/06.

Utgått

Rabattkode

Lekmer logo / link til butikkside

Fri frakt på kjøp over 500 kroner!

Nå feires sommerens glade dager med en fantastisk sommerdeal: fri frakt på ditt kjøp dersom du handler for kr. 500 eller mer i nettbutikken. Ta i bruk denne Lekmer rabattkoden for å motta tilbudet. Tilbudet gjelder til kl 08:30 den 25/06.

Utgått

RabattkodeFornøyde kunder over hele landet

Rabattkode Lekmer fra kk.no gir deg en flott rabatt på produkter som allerede har lave priser. Den gode kundeservicen, hurtige leveringer samt det store utvalget av produkter til alle stadier i et barns liv, fra leketøy, barnetøy til innredning, har gitt nettbutikken fornøyde kunder over hele landet. Nettstedet lekmer.no har sørget for at du kan kjøpe alt til barnet på ett sted, og det uten å måtte forlate hjemmet.

Spar-penger-på-interiør-til-barnerommet-barnemøbler-og-mer-med-Lekmer-rabattkoder

De fører de et stort utvalg av kjente merker, men til priser som er konkurransedyktige. Når du legger til gratis frakt på bestillinger over 1000 kr. og gode rabatter, da skjønner du hvorfor kundene deres ikke handler andre steder. Send inn din bestilling og bruk din rabattkode i dag du også!