LensOn rabattkode & beste tilbud i Mars 2019.

Finn din LensOn rabattkode hos KK i dag! Den norske siden Lenson ble lansert i 2006 og tilbyr det du trenger av tjenester og varer når det kommer til øye- og synshelse, mote og skjønnhet. De ønsker å tilby markedets laveste priser på sine produkter, og forretningsfilosofien er bygget rundt et sterkt tillitsforhold mellom kunde og bedrift. Lenson har et ekstremt dyktig og profesjonelt team som kan hjelpe deg med sin optikerkompetanse. Deres kunnskap sørger for at du får akkurat det du trenger for å ta vare på synet ditt. Bruker du i tillegg en Lenson rabattkode fra oss her på KK.no får du fantastiske priser på allerede gode tilbud!


LensOn logo / link til butikkside

15 % rabatt på linser, linsevæske og øyedråper

15 % rabatt

11 dager gjenstår

Tilbud


Enkelt og billig

Det finnes mange nettbutikker der ute som opererer nesten bare som et fordyrende mellomledd mellom produsent, leverandør, og deg. Lenson gjør det motsatte og samarbeider med noen av de største og mest internasjonalt anerkjente produsentene av kontaktlinser som Ciba Vision, Cooper Vision, Alcon pleieprodukter, og Bausch & Lomb. Å handle hos Lenson er utrolig enkelt, og på deres sider finner du all informasjonen du trenger, selv om du aldri har handlet på nettet før! Brukervennlighet er et viktig stikkord for Lenson, og i tillegg til all informasjonen du trenger for å kjøpe det du trenger så har de også mye informasjon om alt som har med øynene dine å gjøre. Du kan for eksempel lese deg opp på linseverdier og styrker, slik at du ikke trenger å dra til optikeren neste gang du har et spørsmål. Lenson sin kundeservice står også alltid klare til å hjelpe deg med de spørsmålene du måtte ha, enten på telefon eller via chat, så utnytt sjansen i dag og slå til på et Lenson tilbud!

Kontaktlinser-optiker-linser-øye-rimelig-LensOn-rabattkoder

Alltid lave priser på kvalitetsprodukter

LensOn har veldig ofte gode tilbud på både kontaktlinser, briller og solbriller til både han og henne, derfor lønner det seg å se etter gode tilbud her hos KK og handle inn et lite lager med linser når du kan få produktene med avslag. Disse rabattene kommer enten i form av LensOn rabattkoder eller gjennom andre kampanjer som kjøres i nettbutikken. Vi samler eksklusive rabattkoder og med disse kan du føle deg trygg på at det ikke er mulig å oppnå noen bedre priser i nettbutikken. I tillegg er LensOn svært konkurransedyktig og det er sjeldent man finner bedre priser i noen andre lignende nettbutikker.

Briller-innfatning-optiker-brilleglass-til-dame-og-herre-billig-LensOn-rabattkoder

Lenson – på ditt lag

Det er utrolig viktig for Lenson at du føler deg trygg når du handler hos dem, og et av tilbudene de har til deg som kunde for å sørge for dette er å tilby en prisgaranti. Finner du et identisk produkt som koster mindre enn det du betalte hos Lenson kan du bare kontakte deres kundeservice, så får du tilbake hele mellomlegget! I dagens samfunn er netthandelen i stadig fremvekst, og det er viktig å finne de virkelig seriøse aktørene slik at du får det du betaler for, samt at du får de produktene du trenger til best mulig pris. Lenson sin prisgaranti sørger for at du kan være trygg på at du får det beste tilbudet på de produktene du kjøper av dem, og med en Lenson rabattkode får du enda bedre priser!

Det er så mange fordeler ved å handle hos LensOn at når du først har gjort det, er det vanskelig å finne en bedre nettbutikk. Handle i dag og dra nytte av:

 • Prisgaranti
 • Fri frakt på kjøp over 799,-
 • Lynrask levering rett hjem i postkassen
 • Gratis retur
 • Et bredt utvalg med kjente merker
 • God hjelp og optikerguiden
 • Enkel handel hvor du enkelt kan gjenta din bestilling senere
 • Tilfredshetsgaranti
 • Enkel og trygg betaling gjennom Klarna
 • En nettbutikk som er sertifisert med Trygg E-handel
 • Kundevurderinger
 • LensOn kampanjer og rabattkoder


Spar-penger-på-solbriller-fra-kjente-merker-Lenson-rabattkoder

Vi her på KK.no er alltid på kunden sitt lag, og det er alltid en glede å finne nettbutikker som tenker på samme måte. Slå til på et Lenson tilbud i dag å spar penger som du for eksempel kan bruke på noe du ønsker deg eller noen du er glad i.


Utgåtte kuponger og tilbud
LensOn logo / link til butikkside

Ny kunde? få 50 kr i avslag

Bestill linser på nett! Nå får alle nye kunder 50 kroner avslag på den første bestillingen. Benytt deg av denne LensOn rabattkoden. Der finner du linser, briller og tilbehør rimelig, rabattkupongen tar deg rett til nettbutikken!

Utgått

Rabattkode

LensOn logo / link til butikkside

10% avslag på alle linser og tilbehør!

Bruk denne LensOn rabattkoden og du får 10% avslag på alle linser og tilbehør. Dette er perfekt for påfyll av linser, og du kan samtidig spare penger. Klikk deg inn i rabattkupongen som tar deg direkte til nettbutikken!

Utgått

Rabattkode

LensOn logo / link til butikkside

20% avslag + gratis frakt!

Med denne Lenson rabattkoden mottar du opptil hele 20% avslag på linser i nettbutikken + gratis frakt på din bestilling. Klikk på kupongen for å komme til tilbudet, kopier og bruk koden i kassen.

Utgått

Rabattkode

LensOn logo / link til butikkside

50 kroner rabatt til nye kunder!

Klikk deg inn via denne rabattkupongen og ta i bruk denne LensOn rabattkoden for å motta hele 50 kroner avslag på ditt kjøp. Kupongen tar deg rett til nettbutikken og koden legger du inn før du betaler i kassen.

Utgått

Rabattkode

LensOn logo / link til butikkside

15% avslag på solbriller og goggles!

Ved bruk av denne Lenson rabattkoden får du nå 15% avslag på solbriller og goggles ut året. Dette er et must når du skal stå i bakken! Klikk deg inn i dag for å sjekke ut utvalget, rabattkupongen tar deg rett til nettbutikken.

Utgått

Rabattkode

LensOn logo / link til butikkside

15% på solbriller og goggles + fri frakt

Benytt deg rabattkoden fra Lenson og få 15% rabatt på solbriller og goggles! Du får i tillegg gratis frakt på din bestilling. Beskytt øynene dine mot vintersola. Klikk deg videre gjennom denne kupongen for å komme til utvalget.

Utgått

Rabattkode

LensOn logo / link til butikkside

Gratis frakt!

Denne LensOn rabattkoden gir deg gratis frakt på din neste bestilling. Klikk deg inn i nettbutikken i dag for finne linser, briller og tilhørende tilbehør, kupongen tar deg direkte til tilbudet!

Utgått

Rabattkode

LensOn logo / link til butikkside

10% avslag på solbriller og goggles!

Solbriller og goggles på tilbud! Bruk denne LensOn rabattkoden og få 10 % avslag på alle solbriller og goggles i nettbutikken. Klikk deg inn i dag for å sjekke ut varene via rabattkupongen, dette herlige tilbudet vil du ikke gå glipp av!

Utgått

Rabattkode

LensOn logo / link til butikkside

Få 10% rabatt på solbriller og goggles!

Benytt deg av denne unike rabattkoden fra Lenson og få 10% rabatt på solbriller og goggles! Kupongen tar deg rett til nettbutikken. Bare kopier og bruk koden i kassen.

Utgått

Rabattkode

LensOn logo / link til butikkside

LensOn – Alle Nye Kunder får 100 kr rabatt på sin første bestilling!

Alle nye kunde hos Lenson får nå 100kr rabatt på sin første bestilling ! Bruk Lenson rabattkode som du får gjennom at klikke på lenken nedenfor.

Utgått

RabattkodeAlt du trenger fra en nettside

I tillegg til å tilby kontaktlinser til utrolige priser kan du også kjøpe ditt neste brillepar hos Lenson. Med et rikt utvalg av merker, prisklasser, farger og innfatningsformer finner du garantert noe du liker! Blant merkene som tilbys er blant annet Oakley, Calvin Klein, Peak Performance, Lyle & Scott, og Prada Linnea Rossa. Det er enkelt å navigere rundt på Lenson, og du kan leke med stil og uttrykk slik at du får briller som passer deg og din personlighet. Det er ingen grunn til å gå på kompromiss med noe så viktig som briller, riktignok er de en nødvendighet, men briller er også en viktig del av ditt personlige uttrykk. Du finner enkelt noe som passer både deg og lommeboken, og de tilbyr også solbriller fra alle de største merkene, så her finner du alt du trenger!