Annonsørinnhold
I samarbeid med Litt billigere

rating rating rating rating rating

LensOn

Finn din LensOn rabattkode hos KK i februar 2020! Den norske siden Lenson ble lansert i 2006 og tilbyr det du trenger av tjenester og varer når det kommer til øye- og synshelse, mote og skjønnhet. De ønsker å tilby markedets laveste priser på sine produkter, og forretningsfilosofien er bygget rundt et sterkt tillitsforhold mellom kunde og bedrift. Lenson har et ekstremt dyktig og profesjonelt team som kan hjelpe deg med sin optikerkompetanse. Deres kunnskap sørger for at du får akkurat det du trenger for å ta vare på synet ditt. Bruker du i tillegg en Lenson rabattkode fra oss her på KK.no får du fantastiske priser på allerede gode tilbud!


Gå til LensOn

LensOn rabattkode februar 2020

De nyeste LensOn rabattkodene og tilbud i februar 2020

20 % rabatt

20 % rabatt på solbriller

116 brukt denne uken · Hemmelig sluttdato

Vis tilbud

Alt du trenger fra en nettside

Det finnes mange nettbutikker der ute som opererer nesten bare som et fordyrende mellomledd mellom produsent, leverandør, og deg. Lenson gjør det motsatte og samarbeider med noen av de største og mest internasjonalt anerkjente produsentene av kontaktlinser som Ciba Vision, Cooper Vision, Alcon pleieprodukter, og Bausch & Lomb. Å handle hos Lenson er utrolig enkelt, og på deres sider finner du all informasjonen du trenger, selv om du aldri har handlet på nettet før! Brukervennlighet er et viktig stikkord for Lenson, og i tillegg til all informasjonen du trenger for å kjøpe det du trenger så har de også mye informasjon om alt som har med øynene dine å gjøre. Du kan for eksempel lese deg opp på linseverdier og styrker, slik at du ikke trenger å dra til optikeren neste gang du har et spørsmål. Lenson sin kundeservice står også alltid klare til å hjelpe deg med de spørsmålene du måtte ha, enten på telefon eller via chat, så utnytt sjansen i dag og slå til på et Lenson tilbud!

I tillegg til å tilby kontaktlinser til utrolige priser kan du også kjøpe ditt neste brillepar hos Lenson. Med et rikt utvalg av merker, prisklasser, farger og innfatningsformer finner du garantert noe du liker! Blant merkene som tilbys er blant annet Oakley, Calvin Klein, Peak Performance, Lyle & Scott, og Prada Linnea Rossa. Det er enkelt å navigere rundt på Lenson, og du kan leke med stil og uttrykk slik at du får briller som passer deg og din personlighet. Det er ingen grunn til å gå på kompromiss med noe så viktig som briller, riktignok er de en nødvendighet, men briller er også en viktig del av ditt personlige uttrykk. Du finner enkelt noe som passer både deg og lommeboken, og de tilbyr også solbriller fra alle de største merkene, så her finner du alt du trenger!