Lensway rabattkode & beste tilbud i Mars 2019.

Finn din Lensway rabattkode hos KK i $M $Y! Nå kan du spare 20 %. Vi i KK legger kontinuerlig til de beste tilbudene og rabattkodene fra LensWay slik at du skal kunne finne linser og briller til en rimelig pris. LensWay er den største nettbutikken for kontaktlinser og briller i Europa, med over 15 års erfaring. LensWay er altså en leverandør av toppkvalitet med de beste prisene. Nettbutikken er sertifisert av Trygg E-handel i Norge, så benytter du deg av en Lensway kupongkode fra oss her på KK.no kan du være trygg på at du handler fra en etablert og seriøs aktør. Med et enormt utvalg og kontinuerlige gode tilbud er det ingen grunn til å fysisk dra til butikken får å handle det du trenger for å se godt og samtidig se bra ut, finn det du trenger i nettbutikken i dag! Ta i bruk en Lensway rabattkode eller Lensway tilbud og spar penger!


Lensway logo / link til butikkside

15 % rabatt på alle linser!

15 % rabatt

2 dager gjenstår

Tilbud

Lensway logo / link til butikkside

Få 25 % Rabatt på ALLE briller!

25 % rabatt

5 dager gjenstår

Tilbud

Lensway logo / link til butikkside

Utsalg: 15-75 % Rabatt på solbriller!

15-75 % Rabatt

9 dager gjenstår

Tilbud


Lavprisløfte

Netthandelen har eksplodert i Norge de siste årene, og det er med god grunn. I våre stadig travlere liv er det få av oss som har lyst til å kaste bort verdifull tid på å stå i kø, først på veien og så i butikken, bare for å bruke våre hardt opptjente penger på produkter vi kan kjøpe enklere og billigere på nettet. Lensway er et av selskapene som har bidratt til å åpne øynene våre, samt markedet som helhet, og de er sitt ansvar bevisst. I tillegg til gode Lensway tilbud får du også et lavprisløfte! Finner du kontaktlinser, briller eller solbriller til en bedre pris et annet sted så trenger du bare å kontakte kundeservice så får du produktet til den samme lave prisen hos Lensway. På denne måten vet du at du alltid får den beste prisen når du handler hos Lensway, samtidig som at du selvfølgelig sparer tid som du kan bruke på de du er glad i, hobbyer, eller hva du nå har lyst til å bruke din tid til.

Lensway sørger for at du er fornøyd

På Lensway finner du et stort utvalg av det du trenger innenfor kontaktlinser, briller og solbriller. Du finner enkelt frem til merket du foretrekker nå det kommer til kontaktlinser, Lensway sine sider er oversiktlige og brukervennlige. Du finner også informasjon om riktig bruk og tips, slik at du behandler øynene og synet ditt så kompetent som mulig. Innenfor briller tilbyr Lensway et variert og godt utvalg av størrelser, stiler og kjente merker som for eksempel Calvin Klein, Gucci, Versace, Michael Kors, Ray-Ban, Prada, Tom Ford, Karl Lagerfeld, Vogue og mange flere. 

LensWay fører også linser fra kjente og trygge produsenter som Biofinity, Avaira, Biomedics, Focus Dailies, Acuvue, Frequency, ProClear, SoftLens og PureVision.

Hos Lensway finner du briller for alle smaker og stiler! I tillegg til lavprisløfte har de også en Fornøydgaranti slik at du ikke trenger å tenke på noe annet enn hva du trenger. Du får 3 måneders fornøydgaranti på alle optiske briller og solbriller, slik at du kan teste de ut og få pengene tilbake hvis du ikke er fornøyd. Det er 3 måneders åpent kjøpt på kontaktlinser, linsevæsker og komfortdråper – og alle produkter kommer med en 2 års produktgaranti. Hos Lensway står kundens behov i sentrum!Prisbelønt kundeservice

Å finne de brillene som passer best for akkurat deg er ikke alltid så enkelt, men har du hatt briller før så har du som regel noen ideer om hvordan det neste paret ditt skal se ut. Heldigvis har Lensway en prisbelønt kundeservice som er tilgjengelig for å hjelpe deg. Har du spørsmål om noen av produktene, prisene eller egentlig hva som helst så er det bare å ta kontakt. De kan hjelpe deg med informasjon om de ulike kontaktlinsene, og selvfølgelig hvis du ønsker å benytte deg av Fornøydgarantien. Lensway tilbyr betaling via faktura og bankkort, og med det største lageret i Norden av kontaktlinser, sendes 95% av alle bestillinger ut i løpet av 24 timer. Du har som regel din nye forsyning av linser innen 2 virkedager. Levering av briller og solbriller kan være noe lenger, men ta gjerne kontakt med kundeservice for mer eksakt informasjon.

lensway-rabattkode-linser

Det er nærmest umulig å ikke bli fornøyd når du handler hos Lensway. Fordelene er så mange:

 • Lave priser
 • Gratis frakt
 • Prisløfte
 • 3 måneders fornøydgaranti
 • Flere betalingsmuligheter
 • Lynrask levering
 • Åpent kjøp
 • 2 års produktgaranti
 • Prisbelønt kundeservice
 • Gode produktbeskrivelser
 • Bredt sortiment
 • Kjente merkevarer
 • Trygg e-Handel

Linser, briller og solbriller

Ønsker du å sikre deg at du gjør et godt kjøp enten det skulle være linser, briller eller solbriller kan du ta en titt på tilbud og rabattkoder blant andre lignende nettbutikker som: Zalando, Nelly, Boohoo, Ellos Sportamore, ASOS og Stylepit. Du kan også være heldig å finne flere LensWay rabattkoder hos Dagbladet.