Månedens beste tilbud & rabattkoder fra Lookfantastic!

Lookfantastic er den ultimate nettsiden for deg som er interessert i hudpleie-, makeup- og hår-produkter. Er du på jakt etter hverdagslige kroppspleie-produkter, eller kanskje en ny sjampo? Eller ønsker du ny vågende sminke til neste fest? En ansiktsmaske sitter jo aldri helt feil! Uansett hva du er på leting etter, finner du det på Lookfantastic.no. Vi i kk.no er så heldige å kunne tilby deg Lookfantastic rabattkode, som presser de gunstige prisene enda lenger ned. Lookfantastic tilbyr over 14.000 høykvalitetsprodukter, fra mer enn 400 merker. Her finner du all type sminke, hudpleie, hårpleie og annen kroppspleie. I tillegg tilbyr nettsiden også velvære-produkter for menn, som for eksempel elektriske barberings-maskiner.


Lookfantastic logo / link til butikkside

OUTLET - skjønnhetsprodukter med opptil 70% rabatt

Klikk deg inn via denne rabattkupongen for å komme til nettbutikkens outlet side. Her finner du skjønnhet -og kosmetikkprodukter til billige priser. Spar penger på dine favoritter. Sjekk ut utvalget i dag og plukk med deg noen produkter hjem. Ingen rabattkode nødvendig for å motta tilbudet.

20 dager gjenstår

Tilbud

Lookfantastic logo / link til butikkside

Fri frakt

Hos Lookfantastic får du fri frakt på alle ordre!

21 dager gjenstår

Tilbud


Velvære og skjønnhet til høy kvalitet og lav pris

Lookfantastic legger stor vekt på kvalitet, da deres profesjonelle team av skjønnhetseksperter går gjennom regelmessig opplæring av ambassadører fra forskjellige merkevareleverandører. På nettsiden finner du høykvalitetsprodukter fra ledende merker som Caudalie, Eve Lom og Jurlique. I tillegg til et stort spekter av alt innen kropps-, hår- og sminkeprodukter, blir medlemmer ofte tilbudt eksklusive gaver ved kjøp av utvalgte merkevarer. Som kunde er det drømmende lett å finne det du leter etter på siden. Søk i søkemotoren, eller gå etter det oversiktlige kategori-systemet. Under hver kategori finner du underkategorier, så produktet du er på leting etter er bare noen få tastetrykk unna! For deg som er litt ekstra sparsommelig, har de også kategoriene "under 350 kroner" og selvfølgelig "tilbud". Og hvorfor ikke spare noen ekstra kroner ved å bruke Lookfantastic rabattkode? På Lookfantastic finner du velvære- og skjønnhetsprodukter for enhver anledning. Dette nettstedet selger kun ekte og godkjente merkevarer til en rimelig pris. Husk å bruke rabattkode Lookfantastic fra oss i kk!

Rask leveranse av skjønnhet og velvære

Lookfantastic er nettstedet for deg som er interessert i skjønnhets- og velvære-produkter. Med Lookfantastic rabattkode fra kk vil du spare ekstra på allerede rimelige priser. Nettsidens profesjonelle team legger stor vekt på å gi nøyaktig og brukervennlig informasjon om produktene, sånn at du som kunde blir fornøyd. Dersom du mot formoding ikke skulle vare fornøyd, er det alltid 14 dagers åpent kjøp. Du kan altså returnere varen hvis du angrer ditt kjøp. Husk å kontakte nettstedet på en konkret måter innen 14 dager har gått siden du mottok varene. Et fraktgebyr på 49 kroner tilkommer ordrer over på 2 kg. På ordrer på under 2 kg eller over 1000 kroner, er frakten helt gratis og tar kun 2-6 dager. Dette vil gjøre det enkelt for deg å kjøpe sminke som kommer i tide til neste helg, eller hår-innpakning og ansiktsmaske i tide til den spesielle dagen du har beregnet bare for deg. Ved bruk av rabattkode Lookfantastic, vil du få produktene for en enda rimeligere pris. Løp og kjøp!


Utgåtte kuponger og tilbud
Lookfantastic logo / link til butikkside

Spar 22% på tusenvis av skjønnhetsprodukter!

Ved bruk av denne kupongen sparer du 22% på tusenvis av skjønnhetsprodukter hos Lookfantastic!

Utgått

Rabattkode

Lookfantastic logo / link til butikkside

5% rabatt på Pureology!

Denne koden lar deg spare 5% på Pureology om du bruker den i nettbutikken!

Utgått

Rabattkode

Lookfantastic logo / link til butikkside

Peter Thomas Roth - 22% rabatt

Nå sparer du 22% på Peter Thomas Roth dersom du bruker denne rabattkoden når du kjøper hos Lookfantastic!

Utgått

Rabattkode

Lookfantastic logo / link til butikkside

Spar 20% på Morphe!

En rekke sminkeprodukter fra Morphe selges nå på 20% rabatt i nettbutikken!

Utgått

Rabattkode

Lookfantastic logo / link til butikkside

Adventskalendere - 20% rabatt

Spar 20% på adventskalendere med denne rabattkupongen!

Utgått

Rabattkode

Lookfantastic logo / link til butikkside

Spar 22% på premium merkevarer!

Bruk denne kupongen og spar 22% på merkevarer som Urban Decay, Estee Lauder og NARS!

Utgått

Rabattkode

Lookfantastic logo / link til butikkside

25% rabatt for nye kunder!

Som ny kunde kan du nå spare 255 på ditt første kjøp, dersom du bruker rabattkupongen!

Utgått

Rabattkode

Lookfantastic logo / link til butikkside

Spar opptil 20% i nettbutikken!

Bruk denne koden og spar 15% ved kjøp over 500 NOK, og 20% ved kjøp over 750 NOK

Utgått

Rabattkode

Lookfantastic logo / link til butikkside

20% rabatt på utvalgte varer

Ved bruk av denne koden kan du spare 20% på et utvalg varer hos LookFantastic.

Utgått

Rabattkode

Lookfantastic logo / link til butikkside

25% avslag for nye kunder!

Ved bruk av koden kan du spare 25% hos Lookfantastic!

Utgått

RabattkodeFokus på fornøyde kunder og premium produkter

Lookfantastic er en britisk nettside som ble grunnlagt i 1996, og har hovedfokus på å levere premium skjønnhetsprodukter til konkurransedyktige priser. Blant over 500.000 nye besøkende hver måned, har de et stort spekter av fornøyde kunder. Det er meget viktig for nettsiden at kundene er fornøyde til alle tider, derfor blir siden oppdatert daglig med nye høykvalitets-produkter til rimelige priser. Og med rabattkode Lookfantastic fra kk, kan du få produktene for en enda lavere pris! Du kan velge å abonnere på nyhetsbrevet, så vil du motta ny og nyttig informasjon om merker, produkter og de seneste tilbudene. Dersom du som kunde lurer på noe, er lett å finne svar på hva enn det måtte være på siden, eller ta kontakt via e-mail og få svar i løpet ev en arbeidsdag.