Annonsørinnhold
I samarbeid med Litt billigere

rating rating rating rating rating

Nelly

Finn din Nelly rabattkode hos KK i februar 2020!  Velg blant 700 forskjellige merker. Her hos KK finner du alle de beste tilbudene og rabattene som er gyldige hos nettbutikken Nelly. Nelly.com er nettbutikken for deg som er mellom 18 og 35 år, eller for deg som liker å kle deg ungdommelig. Du har garantert sett Nelly på en kjent blogg om mote! Du finner alt innen både damemote og herremote, samt tilbehør. Nelly har også en egen nettbutikk med kun herreavdelingen, for å gjøre det litt enklere for menn å finne stilig mote. Nelly.com er enkel å navigere, delt etter merker, kleskategorier og ikke minst en stor salg og tilbudsavdeling. Med en Nelly rabattkode kan du spare penger. Ta i bruk en Nelly rabattkode fra kk.no i dag!


Gå til Nelly

Nelly rabattkode februar 2020

De nyeste Nelly rabattkodene og tilbud i februar 2020

15 % rabatt

Bli medlem og få 15 % rabatt

301 brukt denne uken · Hemmelig sluttdato

Vis tilbud

Fri frakt

Fri frakt ved kjøp over 249 kr

1566 brukt denne uken · Rabatten går ut om 12 dager

Vis tilbud

Tilbud

Fri frakt over 249,-

163 brukt denne uken · Hemmelig sluttdato

Vis tilbud

Tilbud

Opptil 70 % rabatt på Nelly Outlet!

95 brukt denne uken · Hemmelig sluttdato

Vis tilbud

Svært gunstig levering og retur

Finn bloggernes favoritter hos Nelly! Stilen endrer seg med årene og hos Nelly vil du finne moteklær som designerne tenker passer for kvinner mellom 18 og 35 år. Mange merker fokuserer på denne aldergruppen, så her kommer det stadig nye kolleksjoner. Dermed finner du også mange salg fra Nelly, ettersom de trenger å rydde plass til flere flotte klær. Så det lønner seg å holde øye med denne nettsiden for å få maksimalt ut alle tilbud fra Nelly, og ikke minst, sjekke KK.no for rabattkoder fra Nelly. En prisbevisst forbruker kan virkelig gjøre et kupp hos Nelly. Selv om målgruppen er 18 til 35 år, så er det mange antrekk og mange deler som passer utmerket til både yngre og eldre. Så det er ingen grunn til å ikke stikke innom denne butikken selv om man ikke passer helt inn i målgruppen. Bruk navigeringsverktøyene godt, da får du kun opp det du er interessert i. Har du ekstra tid og liker å bla litt får du mye inspirasjon bare ved bla i gjennom sidene. Noen ganger har Nelly tilbud kun på tilbehør eller reservert på til et bestemt merke. Da lønner det seg selvsagt å ha fullt fokus på dette. Husk bare at det ofte også er en større salgsside hos Nelly som viser en bredere oversikt. Dette kan være lurt å sjekke hvis du har en Nelly rabattkode fra KK.no som gir deg mer et prosent avslag basert på total summen.

Alle pakker som sendes fra Nelly, sendes gratis ut fra deres norske lager og kommer som regel til deg i løpet av 2-6 arbeidsdager. Dette betyr selvsagt at man ikke behøver å tenke over tollavgifter eller noe lignende. Totalsummen man får i kassen er den summen man skal forholde seg til. Så kan man fritt benytte seg av Nelly salg uten å måtte bekymre seg for avgifter. Pakken kan betales med kort eller med Collector (faktura). Hvis man ønsker å dele opp betalingen eller utsette betalingen litt, så fikses dette enkelt. Det er selvsagt mulig å be om hjemlevering og ikke minst ekspresslevering om man ikke kan vente. I tillegg kan du returnere pakken innen 14 dager dersom du ikke er fornøyd. 


Nelly er spesielt kjent for sitt enorme utvalg av kjoler, som du garanter har sett på en kjent blogg. Du finner kjoler som passer til hverdags, fest, en date, skoleball, konfirmasjon, jul, bryllup, bursdag - enhver anledning. Både sko og tilbehør er også å finne til kjolen, slik at du får det perfekte antrekket når du ønsker å gjøre deg litt ekstra fin. Det trenger heller ikke svi så ille i lommeboka, da Nelly fører både billige og eksklusive merker slik som Vero Moda, ONLY, Michael Kors, Ralph Lauren,Marc Jacobs, Vila, Nike, Adidas, Filippa K, Samsøe & Samsøe, Triumph. Nelly er en motebutikk på nett som virkelig gir deg valuta for pengene. Med jevnlige Nelly salg og ikke minst; egne Nelly tilbud på spesifikke merker eller stiler, så er dette et mekka for alle som liker en god pris. De mange merkene gjør at det er enkelt å finne noe som passer, også om man er utenfor den helt nøyaktige målgruppen. Spesielt når man skal se på busker, underdeler generelt eller man skal ha jakker. Det kommer helt an på stilen og man behøver ikke å lete lenge for å finne noe som passer. Husk at det er rask levering og rask retur med Bring, og gode betalingsalternativer. Hos Nelly får man en god kjøpsopplevelse og ikke minst, frihet til å velge fra at stort utvalg av forskjellige merkevarer og kolleksjoner.

Viktigst av alt er fornøyde kunder og her har Nelly lyktes. I nettbutikken finnes det noe for enhver kvinne som er opptatt av mote, til enhver anledning, enten man ønsker å bruke lite eller mye penger på handelen. Kjøpsprosessen går smidig og enkelt og varene kommer raskt med posten. Vi i KK ønsker å gjøre handelen enda litt bedre ved å gi våre kjære lesere en rabattkode og oversikt over aktive tilbud. Ønsker du også en oversikt over tilbud og rabattkuponger fra lignende nettbutikker kan du ta en titt under Eleven, Stylepit, ASOS og Boohoo. For flere motebutikker på nettet kan du også sjekke ut Dagbladet og DinSide.