Annonsørinnhold
I samarbeid med Litt billigere

rating rating rating rating rating

Nordic Nest

Finn din Nordic Nest rabattkode hos KK i dag! Nordic Nest, som tidligere het Scandinavian Design Center, ble etablert av Jörgen Bödmar i 2002. En av visjonene hans var å starte en innredningsbutikk på nett som gjorde god design tilgjengelig for alle, uavhengig av hvor man bor. Etter bare 13 år har de i dag kunder i over 70 land, fra Norge i nord til New Zealand i sør. Produktene er inndelt i kategorier slik at du enklere kan finne fram til nettopp det du er på jakt etter, enten det er til deg selv eller en gave til en venn. Skandinavisk og unik design finner du på Nordic Nest - din innredningsbutikk på nettet! Med en Nordic Nest rabattkode kan du spare penger på ditt kjøp. Ta i bruk en Nordic Nest rabattkode fra kk.no i dag. 


Gå til Nordic Nest

Nordic Nest rabattkode juni 2020

De nyeste Nordic Nest rabattkodene og tilbud i juni 2020

Her var det tomt! Vi oppdaterer sidene daglig, så sjekk igjen senere

Økt tilgjengelighet av skandinavisk design

Her finner du både gamle, retro klassikere og nytt design fra det siste året. Skandinavisk design blir satt pris på, og nettstedet har gaver til alle anledninger. Her finner du både dåpsgaven, bryllupsgaven og julegaven. Og når du ønsker å skjemme bort deg selv, finner du både miljøvennlig design og «typisk svensk» blant deres utvalg. Har du bestått eksamen? Belønn deg selv med et vakkert te-sett som vil minne deg på følelsen av mestring hver gang du nyter en kopp te. Skandinavisk design er ikke lenger bare forbeholdt de rikeste i de største skandinaviske byene. Tilgjengeligheten har økt, og i dag finner du skandinavisk design over hele verden. Sørg for at du også har noen perler i ditt hjem! Blant det flotte utvalget til Nordic Nest, som tidligere het Scandinavian Design Center, finner du et gjennomtenkt utvalg av god kvalitetsdesign. Deres ambisjoner er ikke å tilby alt som finnes av skandinavisk design, men å gi ditt hjem det lille ekstra. Dermed vil du finne unike produkter i deres utvalg, som du ikke finner overalt ellers, verken i butikker eller på nett. Er du smart, så bruker du en Nordic Nest rabattkode som du finner hos oss på KK.no. Da kan du sikre deg noen stilige godbiter til en hyggelig pris. Benytter du deg i tillegg av et Nordic Nest salg, så kan du glede ditt søskenbarn i Australia også, uten at det svir i lommeboka di. Dette er «Din innredningsbutikk på nettet», og her finner du tusenvis av varer fra mer enn 200 kjente varemerker med et godt rykte. Produktene er nøye utvalgt, og de tilfredsstiller både kravene til funksjon og til kvalitet. Du finner en praktisk oversikt på nettstedet deres over de ulike varemerkene de til enhver tid har inne.

Du skal føle deg trygg når du handler hos velrenommerte firmaer på nett. Nordic Nest har krypterte systemer for betalinger, og nettstedets sikkerhet har døgnovervåking av det kjente sikkerhetsfirmaet Symantec/Verisign. Nordic Nest, eller Scandinavian Design Center, bestreber seg på å gi deg som kunde en god handleopplevelse. Dette innebærer at produktopplysninger alltid er oppdaterte og korrekte. Står det at en vare er på lager, så er den det. Får du beskjed om leveringstid på 7 dager, så skal du føle deg trygg på at leveringstiden stemmer. Har du noen spørsmål om kjøp, frakt, levering eller andre ting, så har de en dyktig kundeservice som står klar til å hjelpe deg. Skaff deg en oversikt over hvilke Nordic Nest rabattkoder og salg som finnes, og gjør et virkelig kupp allerede i dag!