Annonsørinnhold
I samarbeid med Litt billigere

rating rating rating rating rating

Park Inn

Finn din Park Inn rabattkode hos KK i februar 2020! Park Inn by Radisson er en hotellkjede som tilbyr et pulserende og vennlig miljø både for forretningsreisende og fritidreisende. Hotellkjeden ligger i mellommarkedet og kan derfor skilte med forholdsvis rimelige hotellrom, og med Park Inn rabattkode fra kk.no får du hotellrommet enda rimeligere. Park Inn har fokus på det som virkelig betyr noe når du er ute på reise, nemlig behagelige senger, komfortable og rene rom, samt god og vennlig service, som til sammen sørger for et hyggelig og problemfritt opphold. Hotellkjeden har mer enn 140 hoteller verden over, så når du neste gang er på reise og trenger et hotellopphold, bør du sjekke ut hjemmesidene til Park Inn.


Gå til Park Inn

Park Inn rabattkode februar 2020

De nyeste Park Inn rabattkodene og tilbud i februar 2020

10 % rabatt

Meld deg inn i kundeklubb og få 10 % rabatt

86 brukt denne uken · Rabatten går ut i dag!

Vis tilbud

Hotellopphold i Norge?

Ønsker du et hotell med et fargerikt interiør og en innovativ restaurant? Da bør du bestille et opphold på et av ParkInn hoteller ved bruk av rabattkode ParkInn. ParkInn har hoteller på Gardermoen, i Oslo, Haugesund og Stavanger. Disse tre byene er både populære som turistmål og for forretninger. Oslo er jo en fantastisk by å besøke på sommerstid, her kan du gå opp og ned Karl Johan, nyte reker på Aker Brygge, eller ta turen til Grünerløkka og kjenne den herlige stemningen på østkanten. Haugesund er kjent for sin årlige SildaJazz, Norges største jazzfestival, som arrangeres hvert år i august. Og sist men ikke minst, oljebyen Stavanger - en fantastisk by som kan skilte med et herlig uteliv. Så om du skal til en av disse byene, eller eventuelt har et forretningsmøte eller behov for en natt på Gardermoen, bør du benytte deg av din ParkInn rabattkode og sike deg et rimelig hotellopphold!

Skal du ut i verden på en lengre eller kortere reise? ParkInn kan skilte med mer enn 140 hoteller verden over, og med ParkInn rabattkode fra kk.no kan du sikre deg et rimelig opphold. Skal du på forretningsreise eller på storbyweekend til Berlin? Nyt oppholdet på ParkInns sentrale hotell på pulserende Alexanderplatz eller på Park Inn by Radisson Berlin City-West Hotel som kun ligger 10 minutter unna shoppinggaten Kurfürstendamm. Trenger du et hotell på Heathrow London, enten for et møte eller for en stopp over? Ja, da har Park Inn også et flott hotell der med beliggenhet kun 5 minutter unna flyplassen. Rabattkode ParkInn kan benyttes på alle hoteller i ParkInn-kjeden over hele verden, og her er det sannelig ikke mangel på destinasjoner. Kjeden har hoteller i blant annet USA, Saudi-Arabia, Russland, De forente Arabiske Emirater, Costa Rica, Colombia, Sør-Afrika, Filippinene, India og Azerbaijan, i tillegg til mange, mange flere land.

ParkInns fengslende slagord, «Yes I can», snakker jo for seg selv. Men det som er så fantastisk, er at denne hotellkjeden faktisk lever opp til sitt slagord! ParkInn setter sine gjester i fokus og gir dem sin fulle oppmerksomhet, det er noe som er godt merkbart under oppholdet. Her vil du fra ankomst møte en positiv holdning og et smil om munnen blant de ansatte, og er det ikke akkurat det vi ønsker oss? Jo, det er jo deilig med det lille ekstra, og det får du på ParkInns hoteller for en nokså rimelig penge. Så bruk rabattkode ParkInn og sikre deg et rimelig, komfortabelt og problemfritt opphold på din neste reise!