Proteinfabrikken

Aktive Proteinfabrikken rabattkode & kampanjer i mai 2018

Tenkt på å begynne og trene eller holdt på en stund? Uansett om du er amatør eller proff – et godt resultat får man om en spiser riktig i tillegg. Dietter, bygge muskler eller holde seg i form krever en viss mengde næringsstoffer hver dag. Proteinfabrikken hjelper deg med dette. Nettstedet tilbyr det meste av forskjellige tilskudd, måltidesrstattere, gainere og et utvalg matvarer. I tillegg kan du finne treningstøy, treningsutstyr og annet tilbehør. Prisene er holdt lave, men du kan nå få de enda lavere. Benytt Proteinfabrikken rabattkode fra dagbladet.no for å få de aller beste pristilbudene.


Proteinfabrikken logo / link til butikkside

28% Rabatt Protein Pancakes Frokostpakke

Få opptil 28% rabatt på denne komplette frokostpakken som inneholder glutenfri Protein Pancakes 910 gram, Sjoko Protein pålegg 250 gram og Less Cooking Spray 150g. Pakken er for deg som ønsker en god frokost med veldig lite fett, mye protein, mye fiber og moderat karbohydratinnhold. Kan spises av barn og voksne i alle aldre. Klikk deg inn på linken til høyre for å benytte tilbudet i dag!

8 dager gjenstår

Tilbud

Proteinfabrikken logo / link til butikkside

Fri frakt

Kjøp for 800 kroner eller mer i nettbutikken og få frakt kostnadsfritt!

Hemmelig sluttdato

Tilbud


Alt du trenger på ett nettsted

Proteinfabrikken begynte i det små allerede i 2001. Derfra har suksessen vært et faktum, og virksomheten tilbyr nå produkter også utover Norges grenser. Det lave prisnivået, og bedriftens erfaringsbakgrunn innen trening, er et par av nøkkelordene for denne suksessen. Nettstedet tilbyr i dag en mengde produkter tilpasset deg som trener eller trenger tilskudd av forskjellige grunner. Er du en hund etter pannekaker, men innser at de ikke holder mål ernæringsmessig? Test ut nettstedets P

rotein Pancakes. Eller hva med rimelige måltidserstattere, for deg som er mye på farten? De lave prisene blir enda lavere når du bruker Proteinfabrikken rabattkode fra dagbladet.no. Trenger du litt treningsutstyr til å bruke hjemme tilbyr Proteinfabrikken flere produkter. Tren kondisjon med hoppetau, stram opp muskler med strikk eller hva med en tredemølle? Finn ditt proteinpulver, barer, tilskudd for energi og annet på nettstedet. Husk å legge inn koden for rabattkode Proteinfabrikken før du sender inn bestillingen. Det er slik du får den beste prisen.

Proteinfabrikken gjør det lettere for deg å nå dine mål. Med gode produktbeskrivelser og et bredt utvalg av treningsutstyr, kostholdstilskudd og måltidserstattere gjør Proteinfabrikken det lettere for deg å nå dine mål. I nettbutikken kan du blant annet handle:

 • Aminosyrer
 • Barer
 • Energi- og proteindrikk
 • Proteinpulver
 • Gainer
 • Fettforbrennere
 • Kreatin 
 • Karbohydrater
 • Slankeprodukter
 • Vitaminer og mineraler
 • Pre-workout
 • Oljer og fettsyrer
 • Sukkerfrie bakevarer og godteri
 • Måltider
 • SuperFood
 • Selvbruning
 • Bøker og filmer
 • Bagger
 • Vekter
 • Kondisjonsapparater
 • Styrketreningsapparater
 • Utstyr for yoga og pilates
 • Treningsklær


Lave priser, rask levering og kvalitetsprodukter

Å handle varer fra proteinfabrikken er rimelig, og enda billigere med dagbladet.no sin Proteinfabrikken rabattkode. Nettstedet gir også andre muligheter for å presse prisene ytterligere. Det kan man ved å bestille i litt større mengder. Nettstedet har stadig kampanjer for litt større kvanta på forskjellige produkter. Bestiller du mer i slengen slipper du også unna å betale for frakten. Alle kjøp over 800 kroner sendes fraktfritt. Når bestillingen din er sendt inn vil du motta varene raskt. Hvor raskt avhenger av hvilken leveringsmåte du har valgt. Velger du post ligger leveringstiden normalt på 2-3 dager. Produkter du bestiller fra nettstedet er selvsagt underlagt strenge kvalitetskontroller. Dette gjelder både for de norske og de utenlandske produktene. Dermed har du en garanti for at de forskjellige varene du bestiller holder mål. Velg tilskudd og varer som kompletterer treningen din, eller tilfører kroppen det den trenger, til de aller laveste prisene. Bruk rabattkode Proteinfabrikken fra dagbladet.no.


Utgåtte kuponger og tilbud
Proteinfabrikken logo / link til butikkside

15% rabattkode!

Med denne Proteinfabrikken rabattkoden får du 15% på din neste bestilling. Skriv inn rabattkoden i kassa når du bestiller for å motta din rabatt på 15%, du også!

Utgått

Rabattkode

Proteinfabrikken logo / link til butikkside

300 kroner rabatt på kjøpet!

Handler du får over kr 1000 eller mer, får du hele kr 300 rabatt på kjøpet! Bruk denne Proteinfabrikken rabattkoden og få tilbudet. Klikk deg inn gjennom denne kupongen og benytt koden i kassen for å motta tilbudet.

Utgått

Rabattkode

Proteinfabrikken logo / link til butikkside

200 kroner avslag på handlekurven!

Benytt denne Proteinfabrikken rabattkoden og motta 200,- i rabatt + fri frakt på bestillinger over 1000,-. En perfekt sjanse til å bestille hjem et lite lager av dine favoritter. Klikk på kupongen for å se kupongkoden og for å gå til nettbutikken.

Utgått

Rabattkode

Proteinfabrikken logo / link til butikkside

15-75% avslag på Zentio

Akkurat nå kan du få opptil 75% rabatt på et stort utvalg av produkter fra Clubzentio. Proteinfabrikken rabattkoden nedenfor vil gi deg tilgang til tilbudet.

Utgått

Rabattkode

Proteinfabrikken logo / link til butikkside

Opptil 65% avslag på produkter til trening!

Klikk deg inn i nettbutikken i dag og få opptil 65% avslag på en rekke produkter til effektiv trening! Her finner du en mengde produkter som vil øke din motivasjon til trening. Ingen Proteinfabrikken rabattkode er nødvendig.

Utgått

Tilbud

Proteinfabrikken logo / link til butikkside

50% AVSLAG PROTEIN PUDDING JORDBÆR

Med masse protein, veldig lite fett og uten tilsatt sukker er denne proteinpudding det perfekte mellommåltidet. Kan lagres i romtemperatur men er godest avkjølt. Klikk deg inn på linken nå og få 16x150 gram til halv pris!

Utgått

Tilbud

Proteinfabrikken logo / link til butikkside

Opptil 83% Rabatt på kosttilskudd!

Besøk Proteinbutikken sin outlet i nettbutikken hvor de har gode tilbud med opptil 83% rabatt på masse kosttilskudd! Ingen Proteinbutikken rabattkode er nødvendig for å benytte tilbudene.

Utgått

Tilbud

Proteinfabrikken logo / link til butikkside

Outlet - Spar 40-92% på treningstøy!

Billigere treningstøy får du lenge lete etter! Med opptil 92% avslag på treningstøy i nettbutikken er det enkelt å finne populære treningstøy til en billig penge. Klikk på linken til høyre og gjør et kupp allerede i dag!

Utgått

Tilbud

Proteinfabrikken logo / link til butikkside

OPPTIL 50% AVSLAG PÅ PWO!

Påfyll på pre-workout? Akkurat nå kan du få opptil 50% avslag på diverse PWO i nettbutikken. Klikk deg inn i dag for å bestille en energiboost til dine treningsøkter. Du trenger ingen Proteinfabrikken rabattkode.

Utgått

Tilbud

Proteinfabrikken logo / link til butikkside

Mars proteinbar til kun kr 23!

Klikk deg inn i dag og få supergode Mars proteinbar til kun kr 23! Grunnet lav pris er fordi de har gått ut på dato. Men de er fortsatt like gode! Benytt deg av dette tilbudet før det er for sent. Du trenger ingen Proteinfabrikken rabattkode.

Utgått

TilbudFornøyd og i form

Det er ikke nødvendig å være kroppsbygger eller proff, for å være fornøyd med produktene fra Proteinfabrikken. Nettstedet er for alle som vil holde seg i form, uansett hvordan. Kundemassen har satt pris på dette, og gir selskapet "tommelen opp" ved å stadig vende tilbake for nye bestillinger. En annen faktor for suksessen er at nettstedet har tips for inspirasjon. De har laget en egen nettside hvor du kan lese om forskjellig som angår trening, lære nye ting via artikler og få smarte oppskrifter. Kundene får med andre ord "alt" på en enkel og grei måte. Benytt anledningen og bli en del av denne fornøyde kundekretsen. Bestill til de laveste prisene med rabattkode Proteinfabrikken.

Netthandelen hos Proteinfabrikken er uten tvil en god helseinvestering, men det finnes også flere andre gode grunner til å handle i nettbutikken:

 • Rask levering
 • Lave priser
 • Proteinfabrikken rabattkode
 • Kvalitetsprodukter
 • Fri frakt på kjøp over 800 kroner
 • Bredt utvalg
 • God kundeservice med egen chat
 • Flere betalingsmuligheter
 • Enkel og oversiktlig nettbutikk
 • Gode produktbeskrivelser


Vi i KK heier på deg!

Vi vet hvor tungt det kan være å komme i gang med trening og slanking, og vi vet hvor hard veien kan være for å nå nye mål. Det er krevende både fysisk, psykisk og en utfordring tidsmessig for veldig mange. Dessverre kjennes det også ofte på lommeboka. Vi ønsker å lette litt her og samler derfor de beste trenings- og kostholdstilbud til våre kjære lesere. Ønsker du flere tilbud innen trening og kosthold kan du også ta en titt på: Zalando, Nelly, Sportamore, Ellos, ASOS, Stylepit, Gymgrossisten og Boohoo

Flere Proteinfabrikken rabattkoder kan du være heldig å finne hos Dagbladet

Lykke til!