Annonsørinnhold
I samarbeid med Litt billigere

rating rating rating rating rating

Proteinfabrikken

Finn din Proteinfabrikken rabattkode i januar 2020! Du kan spare opptil 50 %. Proteinfabrikken gir deg det du trenger innen proteinpulver, treningsklær, treningsutstyr og mer! Tenkt på å begynne og trene eller holdt på en stund? Uansett om du er amatør eller proff – et godt resultat får man om en spiser riktig i tillegg. Dietter, bygge muskler eller holde seg i form krever en viss mengde næringsstoffer hver dag. Proteinfabrikken hjelper deg med dette. Nettstedet tilbyr det meste av forskjellige tilskudd, måltidesrstattere, gainere og et utvalg matvarer. I tillegg kan du finne treningstøy, treningsutstyr og annet tilbehør. Prisene er holdt lave, men du kan nå få de enda lavere. Benytt Proteinfabrikken rabattkode fra KK for å få de aller beste pristilbudene.


Gå til Proteinfabrikken

Proteinfabrikken rabattkode januar 2020

De nyeste Proteinfabrikken rabattkodene og tilbud i januar 2020

Tilbud

Sjekk ut alle aktuelle kampanjer HER!

0 brukt denne uken · Hemmelig sluttdato

Vis tilbud

Fri frakt

Fri frakt ved kjøp over 800 kr.

53 brukt denne uken · Hemmelig sluttdato

Vis tilbud

80 % Rabatt

OUTLET treningstøy - spar opptil 80 %!

41 brukt denne uken · Hemmelig sluttdato

Vis tilbud

Tilbud

Fri frakt fra 800 kr!

41 brukt denne uken · Hemmelig sluttdato

Vis tilbud

90 % Rabatt

OUTLET kosttilskudd - spar opptil 90 %!

51 brukt denne uken · Hemmelig sluttdato

Vis tilbud

Fornøyd og i form

Proteinfabrikken begynte i det små allerede i 2001. Derfra har suksessen vært et faktum, og virksomheten tilbyr nå produkter også utover Norges grenser. Det lave prisnivået, og bedriftens erfaringsbakgrunn innen trening, er et par av nøkkelordene for denne suksessen. Nettstedet tilbyr i dag en mengde produkter tilpasset deg som trener eller trenger tilskudd av forskjellige grunner. Er du en hund etter pannekaker, men innser at de ikke holder mål ernæringsmessig? Test ut nettstedets Protein Pancakes. Eller hva med rimelige måltidserstattere, for deg som er mye på farten? De lave prisene blir enda lavere når du bruker Proteinfabrikken rabattkode fra dagbladet.no. Trenger du litt treningsutstyr til å bruke hjemme tilbyr Proteinfabrikken flere produkter. Tren kondisjon med hoppetau, stram opp muskler med strikk eller hva med en tredemølle? Finn ditt proteinpulver, barer, tilskudd for energi og annet på nettstedet. Husk å legge inn koden for rabattkode Proteinfabrikken før du sender inn bestillingen. Det er slik du får den beste prisen.

Å handle varer fra proteinfabrikken er rimelig, og enda billigere med KK sin Proteinfabrikken rabattkode. Nettstedet gir også andre muligheter for å presse prisene ytterligere. Det kan man ved å bestille i litt større mengder. Nettstedet har stadig kampanjer for litt større kvanta på forskjellige produkter. Bestiller du mer i slengen slipper du også unna å betale for frakten. Alle kjøp over 800 kroner sendes fraktfritt. Når bestillingen din er sendt inn vil du motta varene raskt. Hvor raskt avhenger av hvilken leveringsmåte du har valgt. Velger du post ligger leveringstiden normalt på 2-3 dager. Produkter du bestiller fra nettstedet er selvsagt underlagt strenge kvalitetskontroller. Dette gjelder både for de norske og de utenlandske produktene. Dermed har du en garanti for at de forskjellige varene du bestiller holder mål. Velg tilskudd og varer som kompletterer treningen din, eller tilfører kroppen det den trenger, til de aller laveste prisene. 

Det er ikke nødvendig å være kroppsbygger eller proff, for å være fornøyd med produktene fra Proteinfabrikken. Nettstedet er for alle som vil holde seg i form, uansett hvordan. Kundemassen har satt pris på dette, og gir selskapet "tommelen opp" ved å stadig vende tilbake for nye bestillinger. En annen faktor for suksessen er at nettstedet har tips for inspirasjon. De har laget en egen nettside hvor du kan lese om forskjellig som angår trening, lære nye ting via artikler og få smarte oppskrifter. Kundene får med andre ord "alt" på en enkel og grei måte. Benytt anledningen og bli en del av denne fornøyde kundekretsen. Bestill til de laveste prisene med rabattkode Proteinfabrikken.

Vi vet hvor tungt det kan være å komme i gang med trening og slanking, og vi vet hvor hard veien kan være for å nå nye mål. Det er krevende både fysisk, psykisk og en utfordring tidsmessig for veldig mange. Dessverre kjennes det også ofte på lommeboka. Vi ønsker å lette litt her og samler derfor de beste trenings- og kostholdstilbud til våre kjære lesere. Ønsker du flere tilbud innen trening og kosthold kan du også ta en titt på: Zalando, Nelly, Sportamore, Ellos, ASOS, Stylepit, Gymgrossisten og Boohoo. Flere Proteinfabrikken rabattkoder kan du være heldig å finne hos Dagbladet