Black Friday banner

Proteinfabrikken

Aktive Proteinfabrikken rabattkode & kampanjer i november 2018

Tenkt på å begynne og trene eller holdt på en stund? Uansett om du er amatør eller proff – et godt resultat får man om en spiser riktig i tillegg. Dietter, bygge muskler eller holde seg i form krever en viss mengde næringsstoffer hver dag. Proteinfabrikken hjelper deg med dette. Nettstedet tilbyr det meste av forskjellige tilskudd, måltidesrstattere, gainere og et utvalg matvarer. I tillegg kan du finne treningstøy, treningsutstyr og annet tilbehør. Prisene er holdt lave, men du kan nå få de enda lavere. Benytt Proteinfabrikken rabattkode fra dagbladet.no for å få de aller beste pristilbudene.


Proteinfabrikken logo / link til butikkside

27 % rabatt på Whey Protein

Nå får du 27 % rabatt på 100 % Whey Protein hos Proteinfabrikken! Dette er en sikker vinner dersom du skal velge deg et proteinpulver!

10 dager gjenstår

Tilbud

Proteinfabrikken logo / link til butikkside

Fri frakt

Få fri frakt hos Proteinfabrikken.no ved kjøp av over 800 kroner!

Hemmelig sluttdato

Tilbud

Proteinfabrikken logo / link til butikkside

Spar penger på outlet!

I Proteinfabrikken sin outlet finner du en mengde produkter til en rimelig pris. Få opptil 50 % rabatt på en rekke varer!

Hemmelig sluttdato

Tilbud


Alt du trenger på ett nettsted

Proteinfabrikken begynte i det små allerede i 2001. Derfra har suksessen vært et faktum, og virksomheten tilbyr nå produkter også utover Norges grenser. Det lave prisnivået, og bedriftens erfaringsbakgrunn innen trening, er et par av nøkkelordene for denne suksessen. Nettstedet tilbyr i dag en mengde produkter tilpasset deg som trener eller trenger tilskudd av forskjellige grunner. Er du en hund etter pannekaker, men innser at de ikke holder mål ernæringsmessig? Test ut nettstedets P

rotein Pancakes. Eller hva med rimelige måltidserstattere, for deg som er mye på farten? De lave prisene blir enda lavere når du bruker Proteinfabrikken rabattkode fra dagbladet.no. Trenger du litt treningsutstyr til å bruke hjemme tilbyr Proteinfabrikken flere produkter. Tren kondisjon med hoppetau, stram opp muskler med strikk eller hva med en tredemølle? Finn ditt proteinpulver, barer, tilskudd for energi og annet på nettstedet. Husk å legge inn koden for rabattkode Proteinfabrikken før du sender inn bestillingen. Det er slik du får den beste prisen.

Proteinfabrikken gjør det lettere for deg å nå dine mål. Med gode produktbeskrivelser og et bredt utvalg av treningsutstyr, kostholdstilskudd og måltidserstattere gjør Proteinfabrikken det lettere for deg å nå dine mål. I nettbutikken kan du blant annet handle:

 • Aminosyrer
 • Barer
 • Energi- og proteindrikk
 • Proteinpulver
 • Gainer
 • Fettforbrennere
 • Kreatin 
 • Karbohydrater
 • Slankeprodukter
 • Vitaminer og mineraler
 • Pre-workout
 • Oljer og fettsyrer
 • Sukkerfrie bakevarer og godteri
 • Måltider
 • SuperFood
 • Selvbruning
 • Bøker og filmer
 • Bagger
 • Vekter
 • Kondisjonsapparater
 • Styrketreningsapparater
 • Utstyr for yoga og pilates
 • Treningsklær


Lave priser, rask levering og kvalitetsprodukter

Å handle varer fra proteinfabrikken er rimelig, og enda billigere med dagbladet.no sin Proteinfabrikken rabattkode. Nettstedet gir også andre muligheter for å presse prisene ytterligere. Det kan man ved å bestille i litt større mengder. Nettstedet har stadig kampanjer for litt større kvanta på forskjellige produkter. Bestiller du mer i slengen slipper du også unna å betale for frakten. Alle kjøp over 800 kroner sendes fraktfritt. Når bestillingen din er sendt inn vil du motta varene raskt. Hvor raskt avhenger av hvilken leveringsmåte du har valgt. Velger du post ligger leveringstiden normalt på 2-3 dager. Produkter du bestiller fra nettstedet er selvsagt underlagt strenge kvalitetskontroller. Dette gjelder både for de norske og de utenlandske produktene. Dermed har du en garanti for at de forskjellige varene du bestiller holder mål. Velg tilskudd og varer som kompletterer treningen din, eller tilfører kroppen det den trenger, til de aller laveste prisene. Bruk rabattkode Proteinfabrikken fra dagbladet.no.


Utgåtte kuponger og tilbud
Proteinfabrikken logo / link til butikkside

Singles Day - Spar 200 NOK!

Rabattkupong - Denne helgen kan du spare 200 NOK om du bruker mer enn 800 NOK, kun hos Proteinfabrikken!

Utgått

Rabattkode

Proteinfabrikken logo / link til butikkside

15% rabattkode!

Med denne Proteinfabrikken rabattkoden får du 15% på din neste bestilling. Skriv inn rabattkoden i kassa når du bestiller for å motta din rabatt på 15%, du også!

Utgått

Rabattkode

Proteinfabrikken logo / link til butikkside

300 kroner rabatt på kjøpet!

Handler du får over kr 1000 eller mer, får du hele kr 300 rabatt på kjøpet! Bruk denne Proteinfabrikken rabattkoden og få tilbudet. Klikk deg inn gjennom denne kupongen og benytt koden i kassen for å motta tilbudet.

Utgått

Rabattkode

Proteinfabrikken logo / link til butikkside

200 kroner avslag på handlekurven!

Benytt denne Proteinfabrikken rabattkoden og motta 200,- i rabatt + fri frakt på bestillinger over 1000,-. En perfekt sjanse til å bestille hjem et lite lager av dine favoritter. Klikk på kupongen for å se kupongkoden og for å gå til nettbutikken.

Utgått

Rabattkode

Proteinfabrikken logo / link til butikkside

15-75% avslag på Zentio

Akkurat nå kan du få opptil 75% rabatt på et stort utvalg av produkter fra Clubzentio. Proteinfabrikken rabattkoden nedenfor vil gi deg tilgang til tilbudet.

Utgått

Rabattkode

Proteinfabrikken logo / link til butikkside

OUTLET - inntil 89% rabatt på kosttilskudd!

Gjør deg klar til hardtrening i vinter! Nå får du inntil 89% rabatt på kosttilskudd outlet hos Proteinfabrikken! Et kjempetilbud for deg som skal bygge kropp i vinter. Du trenger ingen Proteinfabrikken rabattkode for å benytte deg av tilbudet.

Hemmelig sluttdato

Tilbud

Proteinfabrikken logo / link til butikkside

49 % rabatt på proteinpancakes, stekespray og protein-sjokoladepålegg

Nå får du hele 49 % rabatt på glutenfrie protein pancakes, stekespray og protein-sjokoladepålegg hos Proteinfabrikken! Dette er Proteinfabrikkens egen spesial med mye protein, mye fiber, moderat karbohydratinnhold og veldig lite fett.

Utgått

Tilbud

Proteinfabrikken logo / link til butikkside

31 % rabatt på Nocco

Nå får du 31 % rabatt på Nocco Bcaa Xmas edition hos Proteinfabrikken! Sørg for å laste opp med julestemning både hjemme og på trening!

Utgått

Tilbud

Proteinfabrikken logo / link til butikkside

52 % rabatt på Whey Protein og shaker

Nå får du hele 52 % rabatt på 100 % Whey Protein og shaker hos Proteinfabrikken!

Utgått

Tilbud

Proteinfabrikken logo / link til butikkside

37 % rabatt på Whey Protein

Proteinfabrikken klemmer til med tidenes oktobertilbud, og gir deg 37 % rabatt på Whey Protein 4 kg sjokolade. Dette er deres mest solgte produkt!

Utgått

TilbudFornøyd og i form

Det er ikke nødvendig å være kroppsbygger eller proff, for å være fornøyd med produktene fra Proteinfabrikken. Nettstedet er for alle som vil holde seg i form, uansett hvordan. Kundemassen har satt pris på dette, og gir selskapet "tommelen opp" ved å stadig vende tilbake for nye bestillinger. En annen faktor for suksessen er at nettstedet har tips for inspirasjon. De har laget en egen nettside hvor du kan lese om forskjellig som angår trening, lære nye ting via artikler og få smarte oppskrifter. Kundene får med andre ord "alt" på en enkel og grei måte. Benytt anledningen og bli en del av denne fornøyde kundekretsen. Bestill til de laveste prisene med rabattkode Proteinfabrikken.

Netthandelen hos Proteinfabrikken er uten tvil en god helseinvestering, men det finnes også flere andre gode grunner til å handle i nettbutikken:

 • Rask levering
 • Lave priser
 • Proteinfabrikken rabattkode
 • Kvalitetsprodukter
 • Fri frakt på kjøp over 800 kroner
 • Bredt utvalg
 • God kundeservice med egen chat
 • Flere betalingsmuligheter
 • Enkel og oversiktlig nettbutikk
 • Gode produktbeskrivelser


Vi i KK heier på deg!

Vi vet hvor tungt det kan være å komme i gang med trening og slanking, og vi vet hvor hard veien kan være for å nå nye mål. Det er krevende både fysisk, psykisk og en utfordring tidsmessig for veldig mange. Dessverre kjennes det også ofte på lommeboka. Vi ønsker å lette litt her og samler derfor de beste trenings- og kostholdstilbud til våre kjære lesere. Ønsker du flere tilbud innen trening og kosthold kan du også ta en titt på: Zalando, Nelly, Sportamore, Ellos, ASOS, Stylepit, Gymgrossisten og Boohoo

Flere Proteinfabrikken rabattkoder kan du være heldig å finne hos Dagbladet

Lykke til!