Månedens beste tilbud & Reisefeber rabattkoder!

Her kan du hente rabattkoder og tilbud fra Reisefeber slik at du kan spare noen kroner som du heller kan kose deg med på reisen. Dersom du benytter en kupong i dag kan du finne reiser nedsatt med 50%. Reisefeber er nettsiden for deg som drømmer om blant annet hvite strender, palmer eller butikker og shopping. Du finner flybilletter verden over, overnatting og fly+hotell. Det er bare å velge og vrake i alt fra weekendturer til ferier med sol&varme. Kan man si at verden ligger for dine føtter? I så fall gjør den det på dette nettstedet. Ta turen til Cuba, England eller hva med en reise i Norge? Blant annet Trondheim har mye å by på året rundt. Uansett hvilken type reise og hvilket reisemål du velger er prisene lave. Bruker du i tillegg Reisefeber rabattkode fra kk.no blir det enda rimeligere.


Vi fant dessverre ingen rabattkoder eller tilbud for denne butikken.


Verden for dine føtter

Internet har gjort verden mindre sies det. Det kan nok stemme, men det finnes flere grunner til at verden er "mindre" i dag enn tidligere. Vi reiser mer, oftere og lengre. Når vi blir tilbudt lave priser, på reisemål nært og fjernt, er ikke det noe rart. Blant annet har dette nettstedet alle typer reiser du kan tenke deg, eller drømmer om. Benytter du Reisefeber rabattkode fra kk.no kan du finne drømmereisen for virkelig lav pris. Cuba er ukjent for mange nordmenn. Nå kan du nyte kritthvite strender og den eksotiske kulturen til en rimelig pris. Vil du heller dra til København eller Praha kan nettsiden selvsagt tilby deg det, til under 2000 kroner. USA er alltid et populært reisemål. Reisefeber kan gi deg New York, fly+hotell, til under 5000 kroner. Er det egentlig noe å vente med? Bestill i dag og opplev verden. Billig er det også, spesielt om du legger inn rabattkode Reisefeber før du betaler.

Bestill og opplev noe nytt

Du finner lett akkurat den reisen du vil ha på dette nettstedet. Legg inn i søkefeltet, klikk søk, og du får opp alle alternativene som er ledige. Nettsiden gir deg forslagene og du velger. Samtidig som du kan lete selv vil du også finne en rekke gode kampanjer, og ferdige forslag til reise. Reisefeber rabattkode fra kk.no hjelper deg til å få de aller beste prsiene tilgjengelige. Det er også mulig å finne gode tilbud på gruppereiser på nettstedet. Det kan for eksempel være jobben som skal på tur eller en konferanse. Denne typen turer finner du ikke lagt ut på Reisefeber, men ta kontakt med dem og de fikser det du/dere trenger. Det er også greit å være oppmerksom på en ting. Du vil ofte finne rimeligere reiser via dette nettstedet, enn hva du faktisk finner på nettsidene til de respektive selskapene. Bruk rabattkode Reisefeber, få de lave prisene og opplev noe nytt.


Utgåtte kuponger og tilbud
Reisefeber logo / link til butikkside

Hotell-tilbud!

Klikk deg inn hos Reisefeber for å sjekke ut de beste hotellene på din reise. Her finner du noe for enhver smak. Hotell-luksus finner du også! Velg ut din destinasjon og velg deg et hotell som passer deg.

Utgått

Tilbud

Reisefeber logo / link til butikkside

Finn de beste hotellene

Hos Reisefeber finner du de beste hotellene! Få med deg hotelluksus i din valgte destinasjon! Start dagen med en deilig frokost og nyt hotellservicen til det fulle. Sjekk ut tilbudene i dag og benytt deg av denne muligheten til å unne deg luksus.

Utgått

Tilbud

Reisefeber logo / link til butikkside

Ferie til høsten? Reis billig!

Planlegg din høstferie allerede nå! Hva med å tilbringe den i en hengekøye med godt lesestoff, sol og varme? Klikk deg inn i dag og finn eksotiske destinasjoner som Thailand, Vietnam, Dubai og Gran Canaria! Her finner du sol og varme. Ingen Reisefeber rabattkode er nødvendig.

Utgått

Tilbud

Reisefeber logo / link til butikkside

Årets storbyfavoritter!

La deg inspirere av rimelige reisemål og book en fantastisk og rimelig reise til en av favorittene Praha eller Budapest. Her får du både historie, kultur og mat for billigere penge. Klikk deg direkte gjennom denne kupongen for å komme til fantastiske tilbud, ingen Reisefeber rabattkode er nødvendig.

Utgått

Tilbud

Reisefeber logo / link til butikkside

Reis til England i sommer!

England byr på praktfulle slott, koselige puber, fantastisk shopping, uteserveringer, populære festivaler, morsomme arrangementer og mye mer. Reis til dette fantastiske landet som har flere populære byer å tilby. Klikk deg videre via denne kupongen for å komme til gode tilbud på reiser til England.

Utgått

Tilbud

Reisefeber logo / link til butikkside

London fly + hotell for kun 3.420 kr!

Er du opplevelselysten eller er du mer en person som nyter roen og stillheten? Uansett er London det perfekte byen for deg! Byen er overstrødd med perler som er verdt å sjekke ut. Bestill en weekend for deg og en venn for kun 3.420 kroner per person og få fly og 3 hotellnetter inkludert. Bare klikk på linken til høyre og bestill allerede i dag!

Utgått

Tilbud

Reisefeber logo / link til butikkside

Storbyferie i Praha for kun 2.528 kr!

Liker du å reise men ikke å bruke altfor mye penger? Klikk på linken til høyre og spar massevis av penger du heller kan legge på mat og drikke i Praha. I pakken inngår nemlig fly + 3 netter på hotell for kun 2.528 kroner per person! Ta med deg en du er glad i og opplev denne fantastiske hovedstad!

Utgått

Tilbud

Reisefeber logo / link til butikkside

Weekend i Kraków 2.404 Kr

Det sies at å reise til Krakow er som å reise i tid – byen har virkelig beholdt sin sjarme fra mer enn 500 år lange historie som hovedstad. Her er det masse å se og oppleve! Ved å klikke på linken kan du booke en weekend med fly og 3 netter på hotell inkludert for KUN 2.404 kr per person! Ingen Reisefeber kupong er nødvendig.

Utgått

Tilbud

Reisefeber logo / link til butikkside

Malta - middelhavsøya som byr på alt!

Dra til den herlige middelhavsøya, Malta! Malta tilbyr et herlig klima året rundt, et godt utvalg sand- og klippstrender og nydelige solganger! Ikke minst er øya kjent for å ha Europas beste dykking, hvor du kan få sikt på opptil hele 30 meter! Bestill denne drømmeferien med familien eller noen du er glad i. Ingen Reisefeber rabattkode er nødvendig.

Utgått

Tilbud

Reisefeber logo / link til butikkside

Romantisk weekend til Paris

Bestill en reise til romantikkens by for deg å din kjære allerede i dag! Paris er breddfull av opplevelser og sanseinntrykk for enhver smak og for kun 2.415 kroner per person får du fly, 3 hotellnetter og et minne for livet. Klikk på linken og grip sjansen!

Utgått

Tilbud



Gode priser gir fornøyde reisende

Det er ingenting merkelig i at kunder av Reisefeber er fornøyde. Her er mange forskjellige reisemål, lave priser og enkel bestilling. Samtidig har man selv valgmuligheter når man søker, eller en kan velge en ferdig pakke. Utmerket både for de som vil lage "pakkereisen" selv, og for dem som vil gjøre det enkelt med en ferdig en. I tillegg er det vanskelig å være misfornøyd når kundeservicen er god, som den er her. De reisende er ivaretatt fra en har sendt inn bestillingen og til reisen er over. Samtidig er det mulig å kontakte nettstedet enkelt pr telefon og mail. Nå gir kk.no deg sjansen til å bli en del av den fornøyde kundemassen, samt få de lave prisene. Bruk rabattkode Reisefeber.