Månedens beste tilbud & Reisefeber rabattkoder!

Aktive Reisefeber rabattkode & kampanjer i mars 2018

Her kan du hente rabattkoder og tilbud fra Reisefeber slik at du kan spare noen kroner som du heller kan kose deg med på reisen. Dersom du benytter en kupong i dag kan du finne reiser nedsatt med 50%. Reisefeber er nettsiden for deg som drømmer om blant annet hvite strender, palmer eller butikker og shopping. Du finner flybilletter verden over, overnatting og fly+hotell. Det er bare å velge og vrake i alt fra weekendturer til ferier med sol&varme. Kan man si at verden ligger for dine føtter? I så fall gjør den det på dette nettstedet. Ta turen til Cuba, England eller hva med en reise i Norge? Blant annet Trondheim har mye å by på året rundt. Uansett hvilken type reise og hvilket reisemål du velger er prisene lave. Bruker du i tillegg Reisefeber rabattkode fra kk.no blir det enda rimeligere.


Reisefeber logo / link til butikkside

Helg i Dublin fra kun kr 3750!

Akkurat nå kan du få fly og 3 netter i Dublin fra bare kr 3750 i nettbutikken! Her kan du ta deg en shoppingtur på O’Connell og Henry Street, spise deilig mat og avslutte kvelden på ekte irsk vis. Hva venter du på? Dra på denne utrolige helgeturen med en du er glad i!

11 dager gjenstår

Tilbud

Reisefeber logo / link til butikkside

Utrolige priser på reiser til USA!

Opplev USA på sitt beste ved å leie bil og oppleve forskjellige steder og fly hjem fra en annen by! Kanskje frister det med en tur langs Vestkysten? Eller hva med en uke fylt med festligheter og moro i Las Vegas? Sjekk ut de utrolige prisene ved å klikke deg inn direkte via denne kupongen. Du trenger ingen Reisefeber rabattkode!

Hemmelig sluttdato

Tilbud

Reisefeber logo / link til butikkside

Billig pakkereise til Kroatia, hele 7 netter!

Klikk deg inn på linken og bestill reise til Dubrovnik allerede idag! I pakken inngår fly og 7 hotellnetter til denne romantiske middelalderbyen som regnes som en av Europas vakreste byer for bare 4.654 kroner! Dette tilbudet vil du ikke gå glipp av.

Hemmelig sluttdato

Tilbud

Reisefeber logo / link til butikkside

Romantisk weekend til Paris

Bestill en reise til romantikkens by for deg å din kjære allerede i dag! Paris er breddfull av opplevelser og sanseinntrykk for enhver smak og for kun 2.415 kroner per person får du fly, 3 hotellnetter og et minne for livet. Klikk på linken og grip sjansen!

Hemmelig sluttdato

Tilbud

Reisefeber logo / link til butikkside

London fly + hotell for kun 3.420 kr!

Er du opplevelselysten eller er du mer en person som nyter roen og stillheten? Uansett er London det perfekte byen for deg! Byen er overstrødd med perler som er verdt å sjekke ut. Bestill en weekend for deg og en venn for kun 3.420 kroner per person og få fly og 3 hotellnetter inkludert. Bare klikk på linken til høyre og bestill allerede i dag!

Hemmelig sluttdato

Tilbud

Reisefeber logo / link til butikkside

Storbyferie i Praha for kun 2.528 kr!

Liker du å reise men ikke å bruke altfor mye penger? Klikk på linken til høyre og spar massevis av penger du heller kan legge på mat og drikke i Praha. I pakken inngår nemlig fly + 3 netter på hotell for kun 2.528 kroner per person! Ta med deg en du er glad i og opplev denne fantastiske hovedstad!

Hemmelig sluttdato

Tilbud

Reisefeber logo / link til butikkside

Weekend i Kraków 2.404 Kr

Det sies at å reise til Krakow er som å reise i tid – byen har virkelig beholdt sin sjarme fra mer enn 500 år lange historie som hovedstad. Her er det masse å se og oppleve! Ved å klikke på linken kan du booke en weekend med fly og 3 netter på hotell inkludert for KUN 2.404 kr per person! Ingen Reisefeber kupong er nødvendig.

Hemmelig sluttdato

Tilbud


Verden for dine føtter

Internet har gjort verden mindre sies det. Det kan nok stemme, men det finnes flere grunner til at verden er "mindre" i dag enn tidligere. Vi reiser mer, oftere og lengre. Når vi blir tilbudt lave priser, på reisemål nært og fjernt, er ikke det noe rart. Blant annet har dette nettstedet alle typer reiser du kan tenke deg, eller drømmer om. Benytter du Reisefeber rabattkode fra kk.no kan du finne drømmereisen for virkelig lav pris. Cuba er ukjent for mange nordmenn. Nå kan du nyte kritthvite strender og den eksotiske kulturen til en rimelig pris. Vil du heller dra til København eller Praha kan nettsiden selvsagt tilby deg det, til under 2000 kroner. USA er alltid et populært reisemål. Reisefeber kan gi deg New York, fly+hotell, til under 5000 kroner. Er det egentlig noe å vente med? Bestill i dag og opplev verden. Billig er det også, spesielt om du legger inn rabattkode Reisefeber før du betaler.

Bestill og opplev noe nytt

Du finner lett akkurat den reisen du vil ha på dette nettstedet. Legg inn i søkefeltet, klikk søk, og du får opp alle alternativene som er ledige. Nettsiden gir deg forslagene og du velger. Samtidig som du kan lete selv vil du også finne en rekke gode kampanjer, og ferdige forslag til reise. Reisefeber rabattkode fra kk.no hjelper deg til å få de aller beste prsiene tilgjengelige. Det er også mulig å finne gode tilbud på gruppereiser på nettstedet. Det kan for eksempel være jobben som skal på tur eller en konferanse. Denne typen turer finner du ikke lagt ut på Reisefeber, men ta kontakt med dem og de fikser det du/dere trenger. Det er også greit å være oppmerksom på en ting. Du vil ofte finne rimeligere reiser via dette nettstedet, enn hva du faktisk finner på nettsidene til de respektive selskapene. Bruk rabattkode Reisefeber, få de lave prisene og opplev noe nytt.


Utgåtte kuponger og tilbud
Reisefeber logo / link til butikkside

Billige reiser til Feireparadiset Kroatia!

Vil du reise til ferieparadiset Kroatia hvor du kan oppleve uslåelig natur med middelhavsklima og krystallblått hav, i tillegg til billig mat og drikke? Benytt deg av denne sjansen! Gå inn direkte gjennom denne kupongen for å se hele utvalget hvor du kan finne det beste valget for deg, ingen Reisefeber rabattkode er nødvendig.

Utgått

Tilbud

Reisefeber logo / link til butikkside

Stort tilbud på flyreiser med Norwegian!

Klikk deg inn hos Reisefeber i dag og få med deg et stort tilbud på flybilletter med Norwegian i nettbutikken. Bestill din neste reise for litt billigere. Kanskje finner du en knallpris på billetter til akkurat DIN drømmedestinasjon? Blant utvalget finner du populære storbyer som London, New York, Amsterdam og mange flere - ingen Reisefeber rabattkode er nødvendig.

Utgått

Tilbud

Reisefeber logo / link til butikkside

Storbyhelg i Berlin fra kun kr 2381!

Bestill en reise til Berlin i dag! Nå kan du reise til Berlin inkludert fly og hotell i tre netter fra bare kr 2381 per person. Berlin er en by med masse historie, kultur og shopping. Ta med deg en du er glad i og opplev denne fantastiske byen. Du trenger ingen Reisefeber for dette tilbudet, kupongen tar deg direkte til bestillinssiden.

Utgått

Tilbud

Reisefeber logo / link til butikkside

Stor flykampanje med KLM!

Få rimelige flybilletter med KLM hos Reisefeber! KLM reiser til destinasjoner over hele verden. Klikk deg inn via denne kupongen for å se utvalget og tilbudene. Ingen Reisefeber rabattkode er nødvendig. Tilbudet inkluderer reiser i perioden 11. januar - 30. november 2018.

Utgått

Tilbud

Reisefeber logo / link til butikkside

Opptil 50% rabatt på fly og hotell!

Dersom du planlegger en reise i fremtiden bør du sjekke ut alle de billige pakkereisene på Reisefeber.no! Du finner fly + hotell verden over nedsatt med opptil hele 50%. Klikk deg inn gjennom denne kupongen for å se de fantastiske tilbudene, ingen Reisefeber rabattkode er nødvendig.

Utgått

Tilbud

Reisefeber logo / link til butikkside

Reis billig til USA!

Ved å benytte denne rabattkupongen kan du finne ekstremt rimelige reiser til USA! Velg blant destinasjoner som for eksempel New York, Florida, Miami, Las Vegas, Los Angeles, San Francisco og mange flere. Dersom du booker fly og hotell samtidig får du reisen enda billigere! Du behøver ikke noen Reisefeber rabattkode for å benytte dette tilbudet.

Utgått

Tilbud

Reisefeber logo / link til butikkside

Booke fly og hotell samtidig og spar penger!

Hvis du klikker deg inn via denne kupongen finner du rimelige reiser til populære destinasjoner rundt i verden. Om du booker både hotell og fly på en og samme gang er det enda mer å spare. Finn din reise rimelig i dag! Du behøver ingen Reisefeber rabattkode for å ta del av dette tilbudet.

Utgått

TilbudGode priser gir fornøyde reisende

Det er ingenting merkelig i at kunder av Reisefeber er fornøyde. Her er mange forskjellige reisemål, lave priser og enkel bestilling. Samtidig har man selv valgmuligheter når man søker, eller en kan velge en ferdig pakke. Utmerket både for de som vil lage "pakkereisen" selv, og for dem som vil gjøre det enkelt med en ferdig en. I tillegg er det vanskelig å være misfornøyd når kundeservicen er god, som den er her. De reisende er ivaretatt fra en har sendt inn bestillingen og til reisen er over. Samtidig er det mulig å kontakte nettstedet enkelt pr telefon og mail. Nå gir kk.no deg sjansen til å bli en del av den fornøyde kundemassen, samt få de lave prisene. Bruk rabattkode Reisefeber.