Månedens beste tilbud & Room21 rabattkoder!

Aktive Room21 rabattkode & kampanjer i september 2018

Her samler vi kontinuerlig rabattkoder og tilbud fra Room21 for deg slik at du kan unne deg enda mer luksus i hjemmet. Nå kan du benytte en kupongkode fra våre nettsider og få 100 kroner  avslag i nettbutikken. Dette er din møbelbutikk på nett. Room21 samarbeider med ledende europeiske leverandører av møbler og designmerkevarer. Her finner du alt det du trenger, enten det er til å pynte opp veggene eller du trenger funksjonelle møbler til ditt ute- eller innemiljø. På Room21 finner du alle de kjente designerne og merkevarene, slik som Eva Solo, Fritz Hansen og Marimekko. Vi føler oss ganske sikre på at du vil finne flere designprodukter som tiltaler deg i det store utvalget på over 100 merkevarenavn hos Room21. Bruk din Room21 rabattkode fra KK.no når du legger inn din bestilling, så får du rabatterte priser på kjente designere.


Room21 logo / link til butikkside

Alle aktive kampanjer!

Klikk deg inn via denne kupongen og se alle aktive kampanjer i nettbutikken akkurat nå! Du finner interiør og møbler til hyggeligere priser. Sjekk ut i dag!

8 dager gjenstår

Tilbud

Room21 logo / link til butikkside

Fri frakt

Klikk deg inn på Room21 i dag og handle nye møbler og interiørartikler til hjemmet helt fraktfritt ved kjøp over 1000 kr. Ingen Room21 rabattkode er nødvendig.

Hemmelig sluttdato

Tilbud


Kun det beste for deg fra Room21

Hos Room21 finner du møbler og designvarer fra øverste hylle. Her snakker vi om møbler med den eksklusive følelsen. Ett eneste designprodukt fra denne topphyllen kan endre hele romfølelsen i ditt hjem. Funksjonelle oppbevaringsmøbler trenger ikke å se kjedelig og masseproduserte ut. Benytt deg av gode Rom21 tilbud som du finner her hos KK.no, og forny ditt hjem med lekre detaljer som tilføre den eksklusive følelsen, uten at det trenger å svi i lommeboka.

Rom21 bidrar til å gjøre god design og kvalitet mer tilgjengelig. Før i tiden var dette forbeholdt de få, i det øvre samfunnslaget. I dag er det mer snakk om stil og smak. Hvilke møbler og interiørdetaljer vi velger, er avhengig av hvem vi er som personer, og ikke så mye av hvordan vår bankkonto ser ut. På Room21 finner du det du trenger og ønsker til alle dine rom.

I nettbutikken kan du velge blant kjente merker som:

 • Bodum
 • Bloomingville
 • DAY Home
 • VITA
 • String
 • Rosendahl
 • Orrefors
 • Menu
 • Kähler
 • Kay Bojesen
 • HAY
 • Gant home
 • Georg Jensen
 • Ferm Living
 • Domo

Hemmeligheten ligger i detaljene

Har du noen gang tenkt på hvor viktig de små detaljene er for den store helheten? Ta for eksempel knottene på skapdører og skuffer i stue, kjøkken og gang. Hvilke knotter du velger, påvirker ikke bare møblementet og kjøkkeninnredningen, men de kan faktisk endre hele opplevelsen av rommet. Knottene kan avgjøre om rommet gir en opplevelse av det klassiske, det urbane eller det nordiske. Valg av design, farger, struktur og materiale har alt å si. Forestill deg et lyst kjøkken, med svarte dørknotter med sølvmønster på. Så kan du se for deg det samme kjøkkenet med hvite blomsterknotter i porselen. Det blir en helt annen følelse, ikke sant? Ikke la detaljene bli overlatt til tilfeldighetene. Dersom du må prioritere, så velg dine produkter med omhu, og velg noe som vil utgjøre en designmessig forskjell, til det bedre.


Utgåtte kuponger og tilbud
Room21 logo / link til butikkside

17. mai-rabatt på møbler og interiør!

HIPP HIPP HURRA! Det er 17. Mai. Nettbutikken feirer dette ved å gi deg 17% avslag på alle bestillinger over kr 1700 i nettbutikken! Benytt deg av denne rabattkoden for å benytte deg av tilbudet. Du finner møbler og interiør til ditt hjem. Sjekk ut utvalget ved å klikke deg videre via denne kupongen.

Utgått

Rabattkode

Room21 logo / link til butikkside

Opptil 40% rabatt på utvalgte sofaer!

Gjør det billigere å slå seg til ro i en god sofa! Akkurat nå får du nemlig opptil 40% rabatt på utvalgte sofaer hos Room 21! Klikk deg inn på linken og benytt deg av tilbudet. Ingen rabattkode nødvendig. Tilbudet ender 30.september.

Utgått

Tilbud

Room21 logo / link til butikkside

15% rabatt på Ferm Living!

Ferm Living gir deg nydelig interiør og lekre lamper, og akkurat nå får du 15% avslag på hele sortimentet! Finn det som kan passe ditt hjem i dag for litt billigere. Du trenger ingen Room21 rabattkode.

Utgått

Tilbud

Room21 logo / link til butikkside

20% avslag på BY ON!

Akkurat nå får du hele 20% avslag på BY ON! Du finner blant annet Kopper, knagger, interiør og mer. Finn det du trenger til litt billigere penge. Ingen Room21 rabattkode trengs.

Utgått

Tilbud

Room21 logo / link til butikkside

20% avslag på Bloomingville!

Akkurat nå får du hele 20% avslag på hele sortimentet fra Bloomingville. Finn interiør til ditt hjem. Ingen Room21 rabattkode er nødvendig.

Utgått

Tilbud

Room21 logo / link til butikkside

15% avslag på hele sortimentet fra AYTM!

Akkurat nå får du 15% avslag på lekker interiør og stilige speil fra AYTM i nettbutikken. Finn det du trenger til ditt hjem fra dette merket. Du trenger ingen Room21 rabattkode.

Utgått

Tilbud

Room21 logo / link til butikkside

20% avslag på Dokka fra Northern!

Nå får du 20% avslag på de nydelige Dokka-lampene fra Northern i nettbutikken. Finn lamper til ditt hjem med dette gode tilbudet. Du trenger ingen Room21 rabattkode.

Utgått

Tilbud

Room21 logo / link til butikkside

Sommersalg: møbler og interiør!

Få med deg sommersalget på møbler og interiør i nettbutikken! Du opptil hele 50% rabatt på møbler og interiør. Finn noen favoritter til ditt hjem. Her finner du gode varer til hyggeligere priser. Ingen Room21 rabattkode er nødvendig.

Utgått

Tilbud

Room21 logo / link til butikkside

20% avslag på House Doctor!

Nå får du 20% avslag på hele sortimentet fra House Doctor i nettbutikken. Finn interiør til ditt hjem i dag, før det er for sent. Ingen Room21 rabattkode er nødvendig.

Utgått

Tilbud

Room21 logo / link til butikkside

10% avslag på Harbour Chair stol!

Akkurat nå får du 10% avslag på 4x Harbour Chair stoler fra Menu i nettbutikken. Du kan velge mellom 5 ulike farger, så her finnes det noe som passer for ethvert hjem! Få med deg disse fantastiske stolene på tilbud du også. Du trenger ingen Room21 rabattkode.

Utgått

TilbudSå enkelt er det!

Det er både lett og behagelig å handle hos Room21. Ingen stressende køer, eller bråkete butikklokaler. Du kan sitte i ro og mak hjemme i din egen stue, og drømme deg bort i det flotte utvalget som finnes hos Room21. Har du spørsmål om produkter, leveringer eller andre ting, så har Room21 en dyktig kundeservice som gjerne hjelper deg. De svarer deg på både telefon og mail. Benytt deg av et Room21 tilbud fra KK.no i dag, og få dine varer levert hjem til deg etter bare 2-7 dager, så lenge varen er på lager. Overrask familie og venner med et stilig designprodukt fra Room21. Her finner du noe til alle. Room21 er en del av Royal Design Group AB, og de er størst på hjemmeinnredning på nett!

Ta deg en tur innom nettbutikken, og se utvalget selv. Produktene er inndelt i kategorier som gjør det enkelt å finne fram. Du finner også egne sider med nyheter, salgsvarer og oversikt over varemerkene de tilbyr. Du kan lage deg en ønskeliste, som du så kan dele med dine venner. Sørg for å ønske deg noen virkelige designperler til jul og bursdag!

Fornøyde kunder

Room21 har mange fornøyde kunder, og det er ikke så rart med alle fordelene man har med denne nettbutikken:

 • Rask leveringstid
 • Fri frakt på handel over 1000 kr
 • Enkelt å returnere varer
 • Gode betalingsmuligheter
 • God og rask kundeservice
 • Bredt utvalg av kjente merkevarer
 • Møblement og innredning til alle rom
 • Lave priser
 • Room21 rabattkode
 • Trygg netthandel
 • Gode kampanjetilbud
 • Enkel navigering i nettbutikken


Nøl ikke med å bestille hjem de varene du ønsker deg, og husk din Room21 rabattkode!

Møbler og interiør til lave priser

Vi i KK gjør vårt beste for at våre lesere skal finne møbler og interiør uten å måtte betale for mye. Vi samler tilbud på møblement og innredning av barnerom, hage, stue, kjøkken, bad og soverom. Ønsker du å se tilbud og rabattkoder fra flere nettbutikker innen hus og hjem, kan du ta en titt på: Ellos, Adlibris, Fotoknudsen. For flere Room21 rabattkoder kan du også ta en titt på Dagbladet sin side for rabattkoder.