Månedens beste tilbud & Room21 rabattkoder!

Aktive Room21 rabattkode & kampanjer i mai 2018

Her samler vi kontinuerlig rabattkoder og tilbud fra Room21 for deg slik at du kan unne deg enda mer luksus i hjemmet. Nå kan du benytte en kupongkode fra våre nettsider og få 100 kroner  avslag i nettbutikken. Dette er din møbelbutikk på nett. Room21 samarbeider med ledende europeiske leverandører av møbler og designmerkevarer. Her finner du alt det du trenger, enten det er til å pynte opp veggene eller du trenger funksjonelle møbler til ditt ute- eller innemiljø. På Room21 finner du alle de kjente designerne og merkevarene, slik som Eva Solo, Fritz Hansen og Marimekko. Vi føler oss ganske sikre på at du vil finne flere designprodukter som tiltaler deg i det store utvalget på over 100 merkevarenavn hos Room21. Bruk din Room21 rabattkode fra KK.no når du legger inn din bestilling, så får du rabatterte priser på kjente designere.


Room21 logo / link til butikkside

15% avslag på Bill fra Maze!

Akkurat nå får du 15% avslag på serien Bill fra Maze! Dette merket gir deg alt du trenger av knagger og skohyller til oppbevaring i gangen. Gjør et kupp på interiør og tilbehør i dag. Ingen Room21 rabattkode kreves for dette tilbudet.

14 timer gjenstår

Tilbud

Room21 logo / link til butikkside

Opptil 30% avslag på produkter fra Muuto!

Klikk deg inn i dag og få opptil 30% avslag på utvalgte produkter fra Muuto i nettbutikken. Få stilfulle hyller og bord til ditt hjem. Sjekk ut utvalget! Tilbudet gjelder så langt lageret rekker. Ingen Room21 rabattkode er nødvendig.

4 dager gjenstår

Tilbud

Room21 logo / link til butikkside

10% avslag på hele sortimentet fra Lindebjerg Design!

Klikk deg inn i dag og få 10% avslag på hele sortimentet fra Lindebjerg Design i i nettbutikken. Bestill nydelige vitrineskap eller stuebord til ditt hjem! Dette tilbudet må du bare sjekke ut. Ingen Room21 rabattkode er nødvendig.

4 dager gjenstår

Tilbud

Room21 logo / link til butikkside

VÅRSALG MED OPPTIL 60% AVSLAG!

Det er endelig vårsalg i nettbutikken! Få med opptil 60% avslag på en rekke favoritter. Finn interiør, dekor og andre tilbehør til ditt hjem. Ingen Room21 rabattkode er nødvendig.

7 dager gjenstår

Tilbud

Room21 logo / link til butikkside

Opptil 27% avslag på Louis Poulsen PH 5 & PH 5 Mini!

Få opptil 27% avslag på Louis Poulsen PH 5 & PH 5 Mini i nettbutikken. Få flotte lamper til gode priser. Ingen Room21 rabattkode er nødvendig.

13 dager gjenstår

Tilbud

Room21 logo / link til butikkside

Opptil 55% avslag på stort utvalg av tallerkener!

Få opptil hele 55% avslag på stort utvalg av tallerkener i i nettbutikken. Få noe nytt til ditt kjøkkenskap og spar penger. Du trenger ingen Room21 rabattkode.

Hemmelig sluttdato

Tilbud

Room21 logo / link til butikkside

10% avslag på Harbour Chair stol!

Akkurat nå får du 10% avslag på 4x Harbour Chair stoler fra Menu i nettbutikken. Du kan velge mellom 5 ulike farger, så her finnes det noe som passer for ethvert hjem! Få med deg disse fantastiske stolene på tilbud du også. Du trenger ingen Room21 rabattkode.

Hemmelig sluttdato

Tilbud

Room21 logo / link til butikkside

Opptil 55% avslag på et stort utvalg tallerkener!

Akkurat nå kan du få opptil 55% avslag på et stort utvalg tallerkener i nettbutikken. Oppdater kjøkkenskapet ditt med noen nyheter i dag. På tide å kaste ut de gamle kanskje? Du trenger ingen Room21 rabattkode.

Hemmelig sluttdato

Tilbud

Room21 logo / link til butikkside

Fri frakt

Klikk deg inn på Room21 i dag og handle nye møbler og interiørartikler til hjemmet helt fraktfritt ved kjøp over 1000 kr. Ingen Room21 rabattkode er nødvendig.

Hemmelig sluttdato

Tilbud


Kun det beste for deg fra Room21

Hos Room21 finner du møbler og designvarer fra øverste hylle. Her snakker vi om møbler med den eksklusive følelsen. Ett eneste designprodukt fra denne topphyllen kan endre hele romfølelsen i ditt hjem. Funksjonelle oppbevaringsmøbler trenger ikke å se kjedelig og masseproduserte ut. Benytt deg av gode Rom21 tilbud som du finner her hos KK.no, og forny ditt hjem med lekre detaljer som tilføre den eksklusive følelsen, uten at det trenger å svi i lommeboka.

Rom21 bidrar til å gjøre god design og kvalitet mer tilgjengelig. Før i tiden var dette forbeholdt de få, i det øvre samfunnslaget. I dag er det mer snakk om stil og smak. Hvilke møbler og interiørdetaljer vi velger, er avhengig av hvem vi er som personer, og ikke så mye av hvordan vår bankkonto ser ut. På Room21 finner du det du trenger og ønsker til alle dine rom.

I nettbutikken kan du velge blant kjente merker som:

 • Bodum
 • Bloomingville
 • DAY Home
 • VITA
 • String
 • Rosendahl
 • Orrefors
 • Menu
 • Kähler
 • Kay Bojesen
 • HAY
 • Gant home
 • Georg Jensen
 • Ferm Living
 • Domo

Hemmeligheten ligger i detaljene

Har du noen gang tenkt på hvor viktig de små detaljene er for den store helheten? Ta for eksempel knottene på skapdører og skuffer i stue, kjøkken og gang. Hvilke knotter du velger, påvirker ikke bare møblementet og kjøkkeninnredningen, men de kan faktisk endre hele opplevelsen av rommet. Knottene kan avgjøre om rommet gir en opplevelse av det klassiske, det urbane eller det nordiske. Valg av design, farger, struktur og materiale har alt å si. Forestill deg et lyst kjøkken, med svarte dørknotter med sølvmønster på. Så kan du se for deg det samme kjøkkenet med hvite blomsterknotter i porselen. Det blir en helt annen følelse, ikke sant? Ikke la detaljene bli overlatt til tilfeldighetene. Dersom du må prioritere, så velg dine produkter med omhu, og velg noe som vil utgjøre en designmessig forskjell, til det bedre.


Utgåtte kuponger og tilbud
Room21 logo / link til butikkside

17. mai-rabatt på møbler og interiør!

HIPP HIPP HURRA! Det er 17. Mai. Nettbutikken feirer dette ved å gi deg 17% avslag på alle bestillinger over kr 1700 i nettbutikken! Benytt deg av denne rabattkoden for å benytte deg av tilbudet. Du finner møbler og interiør til ditt hjem. Sjekk ut utvalget ved å klikke deg videre via denne kupongen.

Utgått

Rabattkode

Room21 logo / link til butikkside

20% rabatt på Belsag Design!

Nå får du hele 20% avslag på sortimentet fra Belsag Design i nettbutikken. Serien gir deg de flotte detaljene som setter prikken over i'en på oppbevaring og lignende, du får blant annet knagger og håndtak i stilfulle design! Gjør et kupp og spar penger i dag, ingen Room21 rabattkode er nødvendig.

Utgått

Tilbud

Room21 logo / link til butikkside

15% avslag på utvalgte vaser og potter!

Akkurat nå får du 15% avslag på utvalgte vaser og potter. Klikk deg videre gjennom denne kupongen for å finne et hjem til dine planter og blomster. Finn din favoritt i dag! Ingen rabattkode nødvendig

Utgått

Tilbud

Room21 logo / link til butikkside

20% avslag på ABOVE taklampe/vegglampe fra Northern!

Få med deg dette fantastiske april-tilbudet i nettbutikken! Du får nå 20% avslag på ABOBE tak- eller vegglampe fra Northern. Gjør hjemmet ditt lysere! Du trenger ingen Room21 rabattkode!

Utgått

Tilbud

Room21 logo / link til butikkside

Vintersalg med opptil 30% rabatt!

Denne rabattkodekupongen tar deg rett til kampanjesiden til Room21 der du finner alle aktuelle tilbud og nå kan du få opptil 30% rabatt på mengder av utvalgte produkter. Gjelder så langt lagret rekker, så vær rask og bestill allerede i dag!

Utgått

Tilbud

Room21 logo / link til butikkside

20% rabatt på Flame ildfat fra Skagerak!

Klikk deg inn i dag og få 20% rabatt på Flame ildfat fra Skagerak i nettbutikken. Bestill dette fantastiske produktet i dag og spar penger. Ingen Room21 rabattkode er nødvendig.

Utgått

Tilbud

Room21 logo / link til butikkside

15% tilbud på utvalgte produkter fra Maze!

Klikk deg inn i nettbutikken i dag og få hele 15% tilbud på utvalgte produkter fra Maze. Finn møbler og interiør til ditt hjem og spar noen kroner. Ingen Room21 rabattkode er nødvendig.

Utgått

Tilbud

Room21 logo / link til butikkside

500 kroner i avslag på interiør og møbler!

Klikk deg inn i dag og få 500 kroner i avslag når du handler for 3000 kroner i nettbutikken. Tilbudet gjelder alle produkter i nettbutikken utenom merkene Hay, Magis, Muuto, Gubi og Fermob. Finn interiør og annet møbler til ditt hjem! Ingen Room21 rabattkode er nødvendig.

Utgått

Tilbud

Room21 logo / link til butikkside

15% på all belysning hos Room21

Belysningen er det viktigste i rommet ifølge interiørdesignerne. Hos Room21 får du nå hele 15% avslag på belysning i nettbutikken. Klikk deg videre til nettbutikken via rabattkupongen og spar penger allerede i dag!

Utgått

Tilbud

Room21 logo / link til butikkside

15% avslag på serien Vogue fra Decotique!

Klikk deg inn i dag og få 15% avslag på serien Vogue fra Decotique i nettbutikken! Du finner møbler og lekre interiør til gode priser. Dette vil du ikke gå glipp av. Ingen Room21 rabattkode er nødvendig!

Utgått

TilbudSå enkelt er det!

Det er både lett og behagelig å handle hos Room21. Ingen stressende køer, eller bråkete butikklokaler. Du kan sitte i ro og mak hjemme i din egen stue, og drømme deg bort i det flotte utvalget som finnes hos Room21. Har du spørsmål om produkter, leveringer eller andre ting, så har Room21 en dyktig kundeservice som gjerne hjelper deg. De svarer deg på både telefon og mail. Benytt deg av et Room21 tilbud fra KK.no i dag, og få dine varer levert hjem til deg etter bare 2-7 dager, så lenge varen er på lager. Overrask familie og venner med et stilig designprodukt fra Room21. Her finner du noe til alle. Room21 er en del av Royal Design Group AB, og de er størst på hjemmeinnredning på nett!

Ta deg en tur innom nettbutikken, og se utvalget selv. Produktene er inndelt i kategorier som gjør det enkelt å finne fram. Du finner også egne sider med nyheter, salgsvarer og oversikt over varemerkene de tilbyr. Du kan lage deg en ønskeliste, som du så kan dele med dine venner. Sørg for å ønske deg noen virkelige designperler til jul og bursdag!

Fornøyde kunder

Room21 har mange fornøyde kunder, og det er ikke så rart med alle fordelene man har med denne nettbutikken:

 • Rask leveringstid
 • Fri frakt på handel over 1000 kr
 • Enkelt å returnere varer
 • Gode betalingsmuligheter
 • God og rask kundeservice
 • Bredt utvalg av kjente merkevarer
 • Møblement og innredning til alle rom
 • Lave priser
 • Room21 rabattkode
 • Trygg netthandel
 • Gode kampanjetilbud
 • Enkel navigering i nettbutikken


Nøl ikke med å bestille hjem de varene du ønsker deg, og husk din Room21 rabattkode!

Møbler og interiør til lave priser

Vi i KK gjør vårt beste for at våre lesere skal finne møbler og interiør uten å måtte betale for mye. Vi samler tilbud på møblement og innredning av barnerom, hage, stue, kjøkken, bad og soverom. Ønsker du å se tilbud og rabattkoder fra flere nettbutikker innen hus og hjem, kan du ta en titt på: Ellos, Adlibris, Fotoknudsen. For flere Room21 rabattkoder kan du også ta en titt på Dagbladet sin side for rabattkoder.