Månedens beste tilbud & rabattkoder fra Slikkepott

Er du en person som elsker duften av hjemmebakte småkaker og annet søtt? Liker du å være kreativ på kjøkkenet og bake alt fra kaker, paier og brød? Da burde du sjekke ut Slikkepott. Slikkepott er nettbutikken for alle bakeglade mennesker. Nettbutikken så sitt lys i 2014, men har på kort tid blitt en stor forhandler av bakeutstyr. Du finner alt du måtte ønske av former, redskaper, pynt og farger til en rimelig pris. En god nyhet til alle dere matinteresserte mennesker er at dere nå får en rabattkode gjennom kk.no. Slikkepott rabattkode gir deg mer bakeutstyr for pengene.


Slikkepott.no logo / link til butikkside

Fri frakt

Handle for over 1000 kr på slikkepott.no og få gratis frakt!

21 dager gjenstår

Tilbud


Lave priser på kjente merker

Kroppen trenger god mat og drikke for å fungere optimalt. Hva er vel bedre enn å avslutte middagsstunden med noe søtt og godt på tallerkenen? Det er en kunst å lage velsmakende mat og desserter. Mat og kaker er fulle av tradisjoner og forventninger. Det bringer folk sammen. Enten om du inviterer til fest eller disker opp med noe helgegodt til familien finner du alt du trenger hos Slikkepott. Hva med dekorative kakebokser til en kjær eller nye former? Nettbutikken er åpent hele døgnet slik at du kan handle i ro og fred, og slippe å stresse rundt i butikkene. Varene mottar du kun få virkedager etter at du la inn bestillingen din. Med Slikkepott rabattkode fra kk.no blir varene dine enda billigere. Pengene du sparer kan du bruke på å anskaffe deg mer bakeutstyr eller kjøpe flotte gaver til venner og familie. Husk rabattkode Slikkepott og få mer for pengene dine.

Rask levering og gratis frakt over 1000 kroner

Slikkepott rabattkode er en gavepakke til alle dere bakeglade mennesker fra oss i kk.no. Hos Slikkepott finner du alt du måtte ønske av former, redskaper, oppbevaring og pynt av god kvalitet, men til en lav pris. Og med rabattkode Slikkepott blir prisen enda lavere. Det tar mellom 2-3 virkedager, etter at du la inn bestillingen, til du kan hente pakken på ditt nærmeste postkontor. Skulle av en eller annen grunn varen ikke være på lager kan det ta noe lenger tid. All bestilling over 1000 kroner gir gratis frakt. Hos slikkepott kan du helt trygt og sikkert betale med PayPal, kort eller faktura. Du kan også velge delbetaling. Skulle du av en eller annen grunn angre på ditt kjøp, har du angrerett i 14 dager. Det vil si at i løpet av disse dagene må du ha sagt ifra til Slikkepott sitt kundesenter. Pengene får du tilbake så fort returen er registrert. Det tar ca 1-5 bankdager før du har pengene tilbake på kontoen.


Utgåtte kuponger og tilbud
Slikkepott.no logo / link til butikkside

Opptil 70 % på utvalgte halloween-produkter

Hos Slikkepott kan du gjøre et kupp til Halloween og få hele 70 % rabatt på utvalgte Halloween-produkter!

Utgått

Tilbud

Slikkepott.no logo / link til butikkside

10 % rabatt på din første bestilling!

Meld deg på Slikkepott sitt nyhetsbrev og få en en rabattkode som gir deg 10 % rabatt på ditt første kjøp! Trykk deg inn på linken for å registrere deg i dag.

Utgått

TilbudMange fornøyde kunder

Rabattkode Slikkepott fra kk.no gir deg fantastiske rabatter på bakeutstyr som allerede selges til en rimelig pris. Med god kundeservice, rask levering og et fantastisk sortiment av bakeutstyr og lekker oppbevaring er det ikke rart at Slikkepott har fått mange fornøyde kunder på kort tid. Denne nettbutikken har sørget for at du kan handle alt du trenger av bakeutstyr, pynt og oppbevaring uten å forlate kjøkkenet ditt. Produktene har god kvalitet, og selges til en lav pris. Visste du at de har over 1700 varer fra kjente varemerker som Cake Boss og Cacas? Ta turen innom i dag og bli en av deres mange fornøyde kunder, og husk rabattkoden fra kk.no