Annonsørinnhold
I samarbeid med Litt billigere

rating rating rating rating rating

STS Alpereiser

Finn din STS Alpereiser rabattkode hos KK i februar 2020! Nå har du muligheten til å bestille skiferier til alpene til en god pris. STS Alpereiser er Nordens største selskap for skiferier, og andre turer i alpene. Hvert år velger rundt 50 000 reisende dette selskapet. Du finner turer som passe både store og små, og du kan velge mellom skikjøring i enkelt eller bratt terreng. Noe for enhver smak med andre ord. Du velger selv om du vil kjøpe en ferdig pakkereise eller hotell og fly for seg. Uansett hva du velger er prisene rimelige. Bruk også STS Alpereiser rabattkode fra kk.no. Da får du reisen enda billigere.


Gå til STS Alpereiser

STS Alpereiser rabattkode februar 2020

De nyeste STS Alpereiser rabattkodene og tilbud i februar 2020

Tilbud

Bestill din skireise HER!

46 brukt denne uken · Hemmelig sluttdato

Vis tilbud

Tilbud

Bestill din sommerferie HER!

45 brukt denne uken · Hemmelig sluttdato

Vis tilbud

Tilbud

Bestill din vandringsreise HER!

44 brukt denne uken · Hemmelig sluttdato

Vis tilbud

Tilbud

Bestill temareise HER!

44 brukt denne uken · Hemmelig sluttdato

Vis tilbud

Tilbud

Bestill konferansereiser HER!

42 brukt denne uken · Hemmelig sluttdato

Vis tilbud

Tilbud

Spar opptil 4500,-

4 brukt denne uken · Rabatten går ut om 5 dager

Vis tilbud

Aktive reisendes valg

STS Alpereiser er et av flere reiseselskaper som tilbyr aktive ferier. Når det er sagt; erfaringen til dette selskapet er gull verdt. Kundene føler at de er i trygge hender, samt at reisen oppfyller de forventningene de har. Dermed kommer de tilbake ved senere anledninger for nye reiser og nye opplevelser. Faste kunder er samtidig meget fornøyde over at det kommer nye reisemål med jevne mellomrom. Har du aldri vært på denne typen ferie? Da er det på tide. Du er garantert flotte opplevelser og en fantastisk natur. Finn din neste reise på dette nettstedet til en lav pris. Husk å legge inn rabattkode STS Alpereiser, fra kk.no, før du sender inn bestillingen. Det gir deg de beste pristilbudene.

De seneste årene har trendene innenfor reisemål endret seg noe. Mange nordmenn bytter nå ut late dager med mer aktive ferier og opplevelser. Stå på ski i alpene er et av alternativene mange velger. Prisene er gunstig, og med STS Alpereiser rabattkode fra kk.no får du enda lavere pris. Reisemålene du finner på dette nettstedet ligger spredt i flere forskjellige land. Reis til populære reisemål som Cervinia, Bad Gastein og Zermatt. Velg å ta ferien din i Østerrike, Frankrike eller Italia. Chamonix (Frankrike) er et internasjonalt kjent skisted. Hva sier du til en pris på under 9000 kroner, for hele turen, oppholdet og halvpensjon? Frister Østerrike mer finner du reiser til rundt 7000 pr person. Ikke alle nordmenn liker ski og snø. Da kan du benytte deg av sjansen til å se Alpene i full blomst på sommerstid. Aktiviteter er det nok av, i form av vandreturer og botaniske turer. Det er bare å spenne på seg fjellskoene og nyte den ultimate ferien. Få de beste prisene med en rabattkode STS Alpereiser tilbyr.

Nettstedet til STS Alpereiser er full av spennende tilbud, enten om du velger en pakke eller kun fly eller hotell. De lave prisene gjør denne formen for ferier bare enda mer fristende. Bruker du i tillegg STS Alpereiser rabattkode fra kk.no går prisen ytterligere ned. Nettstedet er enkel å bruke, og søkefeltet gir deg anledning til å søke på alle alternativer for reiser og overnatting. I tillegg til dette vil du finne utfyllende informasjon om de forskjellige reisemålene, både for vinter -og sommerturer. Har du mulighet til å reise på kort varsel finner du en rekke gode tilbud på nettstedets kategori, restplass. Samtidig finner du mange flotte turer under "ukens tilbud". Barnefamilier har også gode fordeler på nettstedet. Reiser som er Alpe Inclusive kan friste med 4000 kroner i avslag for barn. Er du usikker på hva som kan passe for deg har nettstedet også tilbud for tematurer. Disse kan være verdt sjekke ut. Få din neste aktive ferie til lav pris med rabattkode STS Alpereiser.