De beste tilbudene & rabattkodene fra STS Alpereiser i April 2019.

Finn din STS Alpereiser rabattkode hos KK i dag! Nå har du muligheten til å bestille skiferier til alpene til en god pris. STS Alpereiser er Nordens største selskap for skiferier, og andre turer i alpene. Hvert år velger rundt 50 000 reisende dette selskapet. Du finner turer som passe både store og små, og du kan velge mellom skikjøring i enkelt eller bratt terreng. Noe for enhver smak med andre ord. Du velger selv om du vil kjøpe en ferdig pakkereise eller hotell og fly for seg. Uansett hva du velger er prisene rimelige. Bruk også STS Alpereiser rabattkode fra kk.no. Da får du reisen enda billigere.


STS Alpereiser logo / link til butikkside

Restplasser fra 3495 kr!

Tilbud

Hemmelig sluttdato

Tilbud


Populært med aktiv ferie

De seneste årene har trendene innenfor reisemål endret seg noe. Mange nordmenn bytter nå ut late dager med mer aktive ferier og opplevelser. Stå på ski i alpene er et av alternativene mange velger. Prisene er gunstig, og med STS Alpereiser rabattkode fra kk.no får du enda lavere pris. Reisemålene du finner på dette nettstedet ligger spredt i flere forskjellige land. Velg å ta ferien din i Østerrike, Frankrike eller Italia. Chamonix (Frankrike) er et internasjonalt kjent skisted. Hva sier du til en pris på under 9000 kroner, for hele turen, oppholdet og halvpensjon? Frister Østerrike mer finner du reiser til rundt 7000 pr person. Ikke alle nordmenn liker ski og snø. Da kan du benytte deg av sjansen til å se Alpene i full blomst på sommerstid. Aktiviteter er det nok av, i form av vandreturer og botaniske turer. Det er bare å spenne på seg fjellskoene og nyte den ultimate ferien. Få de beste prisene med en rabattkode STS Alpereiser tilbyr.

Til fjells med noen få klikk

Nettstedet til STS Alpereiser er full av spennende tilbud, enten om du velger en pakke eller kun fly eller hotell. De lave prisene gjør denne formen for ferier bare enda mer fristende. Bruker du i tillegg STS Alpereiser rabattkode fra kk.no går prisen ytterligere ned. Nettstedet er enkel å bruke, og søkefeltet gir deg anledning til å søke på alle alternativer for reiser og overnatting. I tillegg til dette vil du finne utfyllende informasjon om de forskjellige reisemålene, både for vinter -og sommerturer. Har du mulighet til å reise på kort varsel finner du en rekke gode tilbud på nettstedets kategori, restplass. Samtidig finner du mange flotte turer under "ukens tilbud". Barnefamilier har også gode fordeler på nettstedet. Reiser som er Alpe Inclusive kan friste med 4000 kroner i avslag for barn. Er du usikker på hva som kan passe for deg har nettstedet også tilbud for tematurer. Disse kan være verdt sjekke ut. Få din neste aktive ferie til lav pris med rabattkode STS Alpereiser.


Utgåtte kuponger og tilbud
STS Alpereiser logo / link til butikkside

Spar opptil 3000 kr på sommerreise til Alpene!

Tilbud

Utgått

Tilbud

STS Alpereiser logo / link til butikkside

Opptil 60 % rabatt på skireiser til Alpene

60 % rabatt

Utgått

Tilbud

STS Alpereiser logo / link til butikkside

Tilbud på alpereiser!

Tidenes reise i vinter? Klikk deg inn via denne rabattkupongen for å finne oppdaterte tilbud og salg på reiser til Alpene. Unn deg en ferie med de fineste fjellene med skimuligheter. Du trenger ingen STS Alpereiser rabattkode for å benytte deg av disse tilbudene!

Utgått

Tilbud

STS Alpereiser logo / link til butikkside

Restplasser fra 4495 kr.

STS Aplereiser har restplasser til Alpene fra kun 4495 kr. Reis allerede i januar!

Utgått

Tilbud

STS Alpereiser logo / link til butikkside

Siste sjanse - spar opptil 3000 kr på skireisen!

Nå er det absolutt siste sjanse for å spare 3000 kr på skireisen! Bestill før 1.november og spar penger!

Utgått

Tilbud

STS Alpereiser logo / link til butikkside

Bestill skiferie allerede nå!

Er du en planlegger? Bestill vinterens skiferie allerede nå og du kan spare store summer på din bestilling! Det er åpent kjøp frem til 31. august. Sjekk ut hele utvalget og velg ut dit du vil dra allerede i dag. Ingen STS Alpereiser rabattkode er nødvendig.

Utgått

Tilbud

STS Alpereiser logo / link til butikkside

2000 kroner i avslag på sensommerreise!

Reis til Alpene på sensommeren og opplev de fantastiske fjellene i fint vær og deilige sommertemperaturer. Bad Gastein er perfekt for deg som ønsker å reise i august eller september! Bestiller du nå får du hele 2000 kroner i rabatt. Benytt deg av dette tilbudet! Du trenger ingen STS Alpereiser rabattkode.

Utgått

Tilbud

STS Alpereiser logo / link til butikkside

-2000 kr på sommerferie til vakre Cervinia!

Bestill årets sommerferie til vakre Cervinia - 200 km med italienske naturskjønne vandringsruter, nydelig mat og et stort utvalg av aktiviteter. Nyt alt Italia har å by og få middagen inkludert om du benytter deg av dette tilbudet! Du får hele 2000 kr rabatt på hele reisen. Hva venter du på? Du trenger ingen STS Alpereiser rabattkode.

Utgått

Tilbud

STS Alpereiser logo / link til butikkside

Spar opptil 3000 kroner på sommerferie til Bad Gastein!

Nå kan du få denne drømmeturen til Bad Gastein og spare opptil hele 3000 kroner på ferien! Book rimelig i dag og spar penger på en litt annerledes sommerferie med masse aktivitet og moro i fjellene. Bestill ferien allerede i dag! Du trenger ingen STS Alpereiser rabattkode for dette tilbudet!

Utgått

Tilbud

STS Alpereiser logo / link til butikkside

Alpereise med mat inkludert i prisen!

Bestill sommerferie til alpene via denne kupongen og få mat inkludert i prisen, på verdi til hele 2500 kroner! Klikk deg inn i dag for å sjekke ut tilbudet og spar penger på årets sommerferie til alpene! I tillegg til dette reiser barn fra kun kr 3995! Så dette er en perfekt utflukt med familien. Du trenger ingen STS Alpereiser rabattkode.

Utgått

TilbudAktive reisendes valg

STS Alpereiser er et av flere reiseselskaper som tilbyr aktive ferier. Når det er sagt; erfaringen til dette selskapet er gull verdt. Kundene føler at de er i trygge hender, samt at reisen oppfyller de forventningene de har. Dermed kommer de tilbake ved senere anledninger for nye reiser og nye opplevelser. Faste kunder er samtidig meget fornøyde over at det kommer nye reisemål med jevne mellomrom. Har du aldri vært på denne typen ferie? Da er det på tide. Du er garantert flotte opplevelser og en fantastisk natur. Finn din neste reise på dette nettstedet til en lav pris. Husk å legge inn rabattkode STS Alpereiser, fra kk.no, før du sender inn bestillingen. Det gir deg de beste pristilbudene.