rating rating rating rating rating

Tanum

Finn din Tanum rabattkode hos KK i september 2019! Det er få bedrifter, uansett hvilket marked de opererer i, som kan skilte med den samme erfaringen som bokhandelen Tanum. Med røtter tilbake til den første bokhandelen i Oslo, grunnlagt i 1832 og med utsalg på samme adresse siden 1880, er det liten tvil om at Tanum er et tradisjonsrikt norsk firma. I 2001 åpnet de nettbokhandelen tanum.no, og har i dag i tillegg flere butikker i Oslo-området, samt på Oslo Lufthavn, Torp og Flesland. På Tanum finner du et enormt utvalg av litteratur i alle former, og med en Tanum rabattkode fra KK.no får du ekstra hyggelige priser på allerede gode tilbud!


Gå til Tanum

Tanum rabattkode september 2019

De nyeste Tanum rabattkodene og tilbud i september 2019

Fri frakt

Fri frakt på ordre over 299,

16 brukt denne uken · Hemmelig sluttdato

Vis tilbud

Utrolig utvalg hos Tanum

Det er vel få ting som er mer avslappende, hyggelig og tilfredsstillende enn å fortape seg i en god bok. Fantasien kan ta deg med på reise til de utroligste steder, noen ganger langt utenfor vår egen virkelighet, og la deg bli kjent med fantastiske mennesker, steder og vesener. Tanum tilbyr bøker for enhver smak, og med god brukervennlighet på sine sider kan du lett finne frem til de bøkene du leter etter. Men, har du ingen spesielle bøker i tankene som du ønsker deg er det lett å la seg inspirere. Ikke bare av utrolige Tanum tilbud, men også av hvor enkelt du finner frem til ulike topplister, sjangere, og sesong- og leserfavoritter. Du finner også spesifikk informasjon om hver bok på Tanum, utdrag av anmeldelser, og tips om hva andre som likte samme bok også likte. Med andre ord er det veldig enkelt å finne det du leter etter på Tanum, selv om du kanskje ikke vet hva du leter etter!

Men romaner er ikke selvfølgelig ikke det eneste en stor bokhandel som Tanum har å tilby. Utvalget av sjangere er enormt både innenfor skjønn- og faglitteratur. Med alt fra kart og oppslagsverk til biografier og memoarer, inkludert faglitteratur innenfor blant annet jus, markedsføring, psykologi, religion, filosofi, matematikk, og mye mer finnes det nesten ikke grenser for hva du kan finne av interessant lesestoff hos Tanum. I tillegg ønsker Tanum å hjelpe unge studenter med stramt budsjett, og tilbyr opptil 20% rabatt på norske pensumbøker! Med egne seksjoner på sine sider for studenter og bedrifter er det lett å finne frem uansett hva dine behov er. Er du usikker på hva du skal gi til kjæresten, foreldre, søsken eller venner til jul eller bursdag? Finn noe som garantert vil falle i smak ved å kikke på bestselgerne innenfor sjangere du vet de liker. (Og hvis du ikke vet hva de liker å lese har du en glitrende unnskyldning til å invitere deg selv på kaffe og ta en sniktitt på hva som står i bokhyllen eller ligger på nattbordet).

Oppfinnelsen av skriftspråket er det vanskelig å overdrive viktigheten av. Det er nesten umulig å forestille seg en verden uten skriftspråk, uten bokstaver og tall finnes det nesten ingenting i samfunnet vår som hadde vært mulig. I starten var det tegn, og som regel var det kun av praktiske årsaker; hvor mange sekker korn var det vi hadde? Hvor mange øl ble utbetalt som lønn? (Øl var faktisk en vanlig form for betaling i for eksempel oldtidens Egypt.) Og fra den praktiske bruken i hverdagen utviklet skriftspråket seg til å bli noe for å beskrive samtiden, fortiden, og så kom poetene – resten er kunsthistorie. Men Tanum står på toppen av en utrolig lang tradisjon av kultur- og historieformidling blant mennesker i etablerte samfunn. Et ansvar som Tanum, og KK.no også, er seg bevisst. Derfor er vi på KK.no stolte av å kunne tilby gode Tanum tilbud til våre lesere, og vi oppfordrer alle til å lese, lære, og drømme.