Black Friday banner

Månedens beste tilbud & Vakrerom rabattkoder!

Aktive Vakrerom rabattkode & kampanjer i november 2018

Nå kan du benytte rabattkoder og tilbud fra KK i nettbutikken Vakrerom slik at du sparer penger. Store og små produkter av utmerket design kan friske opp i boligen og gi interiøret ditt et løft. Denne nettbutikken kan tilby deg design i alt fra elegante klokker til salongbord. Utvalget er nøye valgt ut, både med tanke på merkenavn og kvalitet. Det har ført til at denne nettsiden har hatt en formidabel suksess på få år. Det hele begynte som et lite eksperiment hjemme, og gikk derfra til et veldrevet selskap med eget showrom. Samtidig er prisnivået gunstig, selv for de mest kjente merkevarene. Vil du ha ytterligere rabatter? Benytt Vakrerom rabattkode fra kk.no.


Vi fant dessverre ingen rabattkoder eller tilbud for denne butikken.


Design for enhver smak

Kunne du tenkt deg noen rustikke detaljer hjemme, eller noen elegante konsollbord? Begge deler finner du her i denne nettbutikken. De lave prisene kan du i tillegg få enda lavere om du benytter Vakrerom rabattkode fra kk.no. Klær og sko finner du også her fra kjente merker. Ta en titt på de flotte OTZ boots i sort eller hvitt. Kanskje du er mer interessert i elegante ullklær? Da finner du for eksempel flotte gensere fra iiS Woodling. Trenger du mer plass til bøker eller forskjellige glass/serviser, finner du løsningen på det også her. Flotte hyller og skap får du fra blant annet fra HK Living. Til badet kan du finne badematter fra By Nord Copenhagen. Kjøkkenet frisker du opp med noen kjøkkenhåndklær fra Au Maison. Selv de små detaljene skal med for å få et helhetlig utseende på et rom. Bestill design for et vakrere hjem til rimelige priser. Legg inn rabattkode Vakrerom for dette.

Det er enkelt å fornye boligen

Det er enkelt å fornye boligen. Gjør det med designprodukter fra denne nettbutikken. I tillegg får man lave priser, noe som gir deg muligheten til å få utsøkt design uten at det "koster skjorta". Vil du ha enda lavere priser legger du inn Vakrerom rabattkode fra kk.no. Nettsiden er praktisk bygd opp, og alle produktene ligger under egne kategorier. Du kan også finne dem under de respektive merkenavnene. Utseendemessig følger nettsiden samme prinsipp som varene de selger, pent gjennomført med bilder og informasjon om produktene. Utvalget på nettbutikken er bredt, men likevel begrenset. Her er det satset på kvalitet og ikke kvantitet. Når du har bestilt varene dine vil de bli levert via posten. Normalt vil det ta fra 1 til 5 dager innen du har dem. Nettbutikken gir deg også muligheten til å velg betalingsform. Bruk kort, faktura eller faktura med delbetaling, den sistnevnte går via Klarna. Velg vare, legg i handlekurven, legg så inn rabattkode Vakrerom og send. Kan det gjøres enklere å friske opp i boligen?


Utgåtte kuponger og tilbud
Vakrerom logo / link til butikkside

-10% på din bestilling!

Du får nå 10% rabatt på din bestilling hos Vakrerom! For å motta tilbudet klikker du deg inn gjennom denne kupongen. Rabattkoden oppgir du i kassen.

Utgått

Rabattkode

Vakrerom logo / link til butikkside

INTERIØRSALG 30%

Nå går vi mot lysere tider og hva passer da bedre enn å friske opp hjemmet ditt med nye kule interiørartikler i fine farger? Ved å bytte ut puter, gardiner og pyntgjestander har du kommet langt. Klikk hjem fantastiske funn fra Vakrerom og spar 30% på kjøpet. Ingen rabattkode nødvendig.

Utgått

Tilbud

Vakrerom logo / link til butikkside

Opptil 70% avslag på klær!

Få med deg slutten av vintersalget før det er for sent! Nå får du opptil hele 70% avslag på klær i nettbutikken. Klikk deg inn via denne kupongen og få med deg dette supre tilbudet. Oppdater garderoben rimelig i dag, her er det mye penger å spare! Ingen VakreRom rabattkode er nødvendig.

Utgått

Tilbud

Vakrerom logo / link til butikkside

20% avslag på fjærlamper fra Vita!

Klikk deg inn og få med deg hele 20% avslag på lekre fjærlamper fra Vita i nettbutikken. Her kan du oppdatere hjemmet på interiørfronten til svært gode priser! Finn belysning til hjemmet ditt idag. Du trenger ingen VakreRom rabattkode for å benytte deg av tilbudet.

Utgått

Tilbud

Vakrerom logo / link til butikkside

Gratis frakt på møbler!

Denne uken får du gratis frakt på møbler i nettbutikken! Det betyr at du kan spare så mye som mellom 1000-2000 kroner på å få dem levert! Klikk deg inn via denne kupongen for å sjekke ut utvalget! Det er alltid gøy med noe nytt til hjemmet. Du trenger ingen VakreRom rabattkode!

Utgått

Tilbud

Vakrerom logo / link til butikkside

Restsalg, rabatter på 30-50%!

Trykk deg inn på linken for å komme til Vakrerom sitt restesalg hvor du finner en mengde med varer med 30-50% rabatt! Ingen rabattkode nødvendig.

Utgått

Tilbud

Vakrerom logo / link til butikkside

30-50% rabatt!

Trykk deg inn på linken for å komme til Vakrerom sitt restesalg hvor du finner varer med 30-50% rabatt! Ingen rabattkode nødvendig.

Utgått

Tilbud

Vakrerom logo / link til butikkside

10% rabatt!

Meld deg på vakrerom sitt nyhetsbrev og få 10% rabatt på din første ordre! Linken tar deg rett til nettbutikken hvor du registrer deg. Ingen rabattkode nødvendig.

Utgått

Tilbud

Vakrerom logo / link til butikkside

-10% på din første handel!

Aldri bestilt varer hos Vakrerom? Med hele 10% rabatt til alle nye kunder er dette en ypperlig mulighet! For å motta tilbudet må du melde deg på deres nyhetsbrev og bruke rabattkoden du mottar i kassen.

Utgått

Tilbud

Vakrerom logo / link til butikkside

10% rabatt til ny kunder!

Meld deg på Vakrerom sitt nyhetsbrev å få 10% på den første bestilingen! Benytt rabattkoden du mottar på mail for å motta tilbudet. Tilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter og kan kun benyttes én gang.

Utgått

TilbudSuksessen lot ikke vente på seg

Det tok kun noen år for Vakrerom å gå fra idé, til et større selskap. En bedre garanti for suksess kan man nesten ikke få, samtidig som det forteller at kundemassen er fornøyd. Det er en jevn tilstrømming av kunder hele tiden, nye og gamle. Nettbutikken har gode produkter, løsninger for betaling samt levering, så da er det kanskje ikke merkelig. Den store fordelen med nettstedet er at her kan du finne noe unikt. Et spisebord som naboen ikke har, en klokke som blir en fin gave og så videre. Benytt sjansen du også, få design til lave priser. Husk bare å legge inn rabattkode Vakrerom fra kk.no før du sender bestillingen.