Sommerferie 2020:

10 av Norges kuleste tretopphytter

Ta norgesferien til nye høyder!

TRETOPPHYTTE: Hva med å tilbringe noen av dagene i sommer i toppen av et tre? Foto: Å Camp
TRETOPPHYTTE: Hva med å tilbringe noen av dagene i sommer i toppen av et tre? Foto: Å Camp Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Årets sommerferie ble kanskje ikke slik som alle hadde planlagt, men heldigvis bor jo vi i et av verdens fineste land! (Kanskje det aller fineste?)

Vi er så heldige som på en og samme dag kan gå en fantastisk topptur for så å ta en kveldsdukkert i vannet som så å si er omringet av kritthvit sand.

I Norge finner du også en rekke flotte hoteller, men det vi kanskje er aller best på, er hytteturer. Nordmenn har hytter på fjellet og lands stranden, men også der ingen skulle tru at nokon kunne bu.

De siste årene har spesielt mange fått øynene opp for tretopphytter! Tenk å tilbringe late dager høyt oppe i et tre mens alt du ser rundt deg er den fantastiske norske naturen?

Så ble det kanskje ikke Hellas på deg og familien i år, men kanskje kan det være en idé å bytte ut moussakaen på Santorini med grillpølse i tretoppen?

Skulle det høres helt perfekt ut for deg, har du kommet til rett sted. Vi har nemlig plukket ut noen av våre tretopphytte-favoritter i Norge. Finner du noe som faller i smak?

Å Camp i Tessungdalen

Himmelhytta i Brumunddal

Falkeredet i Oslofjorden

Dyttholknatten i Valdres

Flåklypa i Gjerstad

Gluba Treetop i Mandal

Vi må faktisk også nevne et par spektakulære overnattingssteder som nødvendigvis ikke befinner seg i toppen av et tre, men som også går i ett med naturen. Sjekk ut disse godbitene:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer