Paris

10 ting du må gjøre i: Paris

Sjekk hvilken restaurant du MÅ stikke innom når du besøker den franske hovedstaden. (Pssst: Ikke bare er maten fantastisk - sjansene er også store for å få en superstjerne på nabobordet!)

MOTEMETROPOL: Moteukene i Paris tiltrekker alltid flere av verdens største kjendiser og fashionistaer. Én som er begge er vakre Olivia Palermo – her avbildet i den franske hovedstaden i mars, på vei inn til Giambattista-visning. Foto: Abaca
MOTEMETROPOL: Moteukene i Paris tiltrekker alltid flere av verdens største kjendiser og fashionistaer. Én som er begge er vakre Olivia Palermo – her avbildet i den franske hovedstaden i mars, på vei inn til Giambattista-visning. Foto: Abaca Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Verdens mest romantiske by. The city of lights. Motemetropol. Kjært barn har mange navn, og det gjelder også Frankrikes vakre hovedstad. Paris har lenge vært et attraktivt reisemål for både de største Hollywood-stjernene og «hvermannsen» – og det med god grunn. Her kan man nemlig boltre seg eksklusive butikker om dagen og ta en øl på en ujålete, men sjarmerende bar om kvelden. Byen er full av kontraster, og det er nettopp dét som gjør den så særegen.

Enten du skal på romantisk tur med kjæresten, på shopping-«spree» med venninnegjengen (vårt favorittalternativ!) eller lengter etter en avslappende helg i eget selskap, er den franske hovedstaden fantastisk. Alltid. Uansett.

Paris er neste by ut i KK.nos faste reisespalte. Saken fortsetter under annonsen.

LES OGSÅ: 10 ting du må gjøre i København

Losji

1. Hotel Angely. Den beste måten å beskrive dette hotellet på er annerledes. Hotel Angely skiller seg garantert fra de fleste andre steder du har overnattet – men på en positiv måte som nesten må oppleves. Det er vanskelig å beskrive! I tillegg huser lokalet en fantastisk restaurant (les mer om den lenger ned i saken).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer