Reise

11 tips som garantert gjør flyturen bedre!

Derfor skal du ikke skru igjen luftventilen eller sovne før takeoff.

FLYTUR: Dersom du skal reise langt med fly, kan det være greit å vite dette. FOTO: NTB scanpix. VIDEO: Ingebjørg Iversen / KK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Flyskam og fokus på mer bærekraftig og miljøvennlig reising, har fått mange av oss til å fly mindre. Men, det er ikke til å stikke under stol at vi innimellom faktisk må ty til fly for å komme oss fra A til B.

Og det å fly, det kan faktisk være et rimelig stort og krevende prosjekt.

Du må komme deg til flyplassen, stå i kø for å skrive ut boardingkort, sjekke inn bagasjen, stå i kø for å gå gjennom sikkerhetskontrollen (og nåde deg om du har glemt å legge håndkremen i den gjennomsiktige posen), finne gaten, stå i kø for å komme deg inn på flyet, forhåpentligvis klare å finne en plass i hattehyllen i nærheten av setet ditt hvor du kan legge håndbagasjen, finne setet ditt og krysse fingrene for at sidemannen - eller kvinnen - ikke har uvaner som kommer til å irritere vettet av deg under flyturen.

Så har vi jo også propper i ørene, tørr luft og turbulens å forholde oss til også. Derfor kan det være lurt å merke seg at det finnes noen enkle knep, som kan gjøre flyturen mer behagelig.

Vi har latt oss inspirere av nettstedet Drivepedia, og listet ned de triksene og tipsene vi synes er best:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer