11 unike AirBnB-steder du kan leie

Inspirasjonspåfyll til neste ferie?

MAGISK: Nei, dette er ikke tatt ut fra et eventyr – det er en bolig du faktisk kan tilbringe en natt i (hvis du graver litt godt ned i lommeboken, da...). FOTO: AirBnB
MAGISK: Nei, dette er ikke tatt ut fra et eventyr – det er en bolig du faktisk kan tilbringe en natt i (hvis du graver litt godt ned i lommeboken, da...). FOTO: AirBnB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er det bare oss som føler at denne vinteren har vært ekstra lang? Vi har flere ganger blitt lurt av bare gater og sol som varmer godt én dag, men så våkner man til fortau dekket av slaps og bitende kulde neste dag...Heldigvis har temperaturen på gradestokken holdt seg stabilt på pluss-siden den siste uken (bank i bordet!), men vi lengter likevel etter en deilig ferie – og aller helst en som gir oss litt eventyr i hverdagen.Og når vi skal drømme oss ordentlig bort, tråler vi AirBnB.

Siden grunnleggelsen i 2008 har nysset om nettstedet (som forøvrig er en forkortet versjon av Air Bed & Breakfast) bare økt. Gjennom annonser og egne brukerprofiler deler mennesker fra 191 land sine leiligheter, hus, hytter, villaer eller rom med andre på reisefot.

Noen av dem (langt) mer unike enn andre.

Vi har funnet frem 11 boliger – fra det spektakulære og storslåtte, til det vakre og landlige – som leies ut på AirBnB.

LES OGSÅ: Her finner du verdens aller minste hotell

Hobbit-hus i Washington, USA

Dette huset er en enhver «Ringenes Herre»-fans drøm, og koster i omtrentlig 3000 kroner per natt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer