Airbnb

14 AirBnB-perler du bare MÅ få med deg

Når drømmer faktisk kan bli en realitet, og det for en billig penge!

AIRBNB-PERLER: Det kan fort bli et stort prosjekt å lete seg gjennom tusenvis av hjem på den populære utleie-nettsiden. Men fortvil ikke, vi har funnet noen av de mest fantastiske eiendommene der ute!  Foto: Skjermdump / Airbnb
AIRBNB-PERLER: Det kan fort bli et stort prosjekt å lete seg gjennom tusenvis av hjem på den populære utleie-nettsiden. Men fortvil ikke, vi har funnet noen av de mest fantastiske eiendommene der ute! Foto: Skjermdump / Airbnb Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du hørt om AirBnB? Det er rett og slett et fantastisk nettsted hvor du kan drømme deg bort i hvilket som helst land og leie huset, hytten, leiligheten, campingvognen, eller hva det måtte være, fra andre mennesker rundt om i hele verden. Ja, det kan fort bli slitsomt å bla gjennom hundrevis av sider med diverse eiendommer, men plutselig kan det komme de mest utrolige, kan-ikke-tro-dine-egne-øyne, kreative, rare og nydelige stedene som finnes på denne jord.

Det å velge overnatting gjennom AirBnB kan også være skremmende for mange. Hva er det jeg egentlig går til? Hvordan gjør med ditten og datten, og er det til å stole på? Selv har jeg testet ut denne tjenesten, og det har funket som bare det! Derfor satte jeg sammen en liste over noen av de mest spektakulære hjemmene jeg har kommet over, slik at du kan få en helt unik ferieopplevelse neste gang du skal ut på tur. 

Har du noen gang hatt lyst til å sove i et hundehus? En husbåt rett ved Eiffeltårnet i Paris? En hytte midt i skogen som er formet som en sopp, eller det mest fantastiske huset på en klippe i Santorini? Her finner du alt det! Prisene varierer selvsagt, men noen ganger må vi gni oss en ekstra gang i øynene for å faktisk forstå hvor billig det er!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer