Ferie på budsjett:

5 tips til en budsjettvennlig ferie

Spar tusener på overnatting og transport!

FERIE PÅ BUDSJETT: Det koster penger å dra på ferie, men noen ganger kan det faktisk gjøres langt billigere enn man skulle tro!
FERIE PÅ BUDSJETT: Det koster penger å dra på ferie, men noen ganger kan det faktisk gjøres langt billigere enn man skulle tro! Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne sommeren bestemte jeg meg for å gjøre noe jeg har hatt lyst til så lenge: nemlig å dra på roadtrip i Italia! Jeg ville bade i pasta i Milano og bade i havet i Portofino, kjøre rundt i Toscana med vinranker på både høyre og venstre side, og til slutt bruke opp feriepengene på shopping i Roma. Alt dette er i mine ører en helt perfekt ferie, men det høres ikke akkurat så billig ut. I tillegg er det ikke alltid man har mulighet til å ta seg så mye fri, så hvordan kan jeg få til en budsjettvennlig tur i Italia på 10 dager? Psst: Se bilder og opplevelser, hva man burde gjøre og ikke gjøre, fra turen her!

Jeg har alltid vært glad i å reise, og helt siden jeg var liten har jeg planlagt turer for familien på fire. Og selv om jeg trives svært godt på hoteller med fem stjerner, er det ikke alltid jeg kan koste på meg det. Spesielt når man skal kjøre rundt i Italia, bo på fire forskjellige steder, spise frokost, lunsj og middag ute hver kveld, oppleve det ene og det andre, og kanskje til og med få tid til å shoppet litt mellom slaga.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer