Vinterdestinasjoner:

5 vidunderlige vinterdestinasjoner

Og alle er i Norge!

VINTERDESTINASJONER: Her får du fantastiske vinterdestinasjoner du kan besøke i Norge!
VINTERDESTINASJONER: Her får du fantastiske vinterdestinasjoner du kan besøke i Norge! Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ferie i eget land er blitt høystatus. Nå skal du bestige fjelltopper, bo herskapelig og oppleve nasjonalromantiske vibrasjoner. Hit setter du kursen! Pssst, Her er dagene du bør ta fri neste år!

(Foto: Elisa Røtterud, Live Andrea Sulheim, Håvard Myklebust, Visit Norway, 62 Grader Nord)

1. Herskapelig slott i SunnmørsalpeneHotell: Union Øye (Unionoye.no)

Ønsker du romantikk kombinert med fjellvandring, toppturer på ski, og et postkortmotiv med fjord og fjell reiser du til Hotel Union Øye. Det ærverdige trehotellet fra 1891 er et eventyrslott i sveitserstil, mens interiøret er hentet fra stilene La Belle Epoque og Victoriatid. Å være her er som å reise tilbake i tid. Keiser Wilhelm, aristokratiske engelskmenn, lakselorder, konger og tindebestigere, er bare noen som forgudet å feriere her.

- Skal det være en nybakt eplekake til kaffen? Hotelldirektør Mariann Øye står i hagen iført kjole fra Triol og smiler bredt.

Rett bak eventyrslottet finner du det kjente fjellet Slogen (1564 moh), som er en overkommelig fjelltopp, så sant du ikke har veldig høydeskrekk. Kontakt turoperatøren 62grader Nord som skreddersyr oppholdet for deg. Se også mer informasjon på skithefjords.com for toppturmuligheter med guide. Å reise hit blir en opplevelse for livet!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer