Norgesferie:

7 ferieperler en time fra Oslo

Perfekt for deg som har lyst på herlig feriefølelse, selv om utenlandsferien kanskje må vike i år.

PALMESUS: På restaurant Villa Malla på Filtvet, en knapp time fra Oslo sentrum, finner du hvitkalkede murer, palmesus og hvit strand og Middelhavsmat. FOTO: Villa Malla
PALMESUS: På restaurant Villa Malla på Filtvet, en knapp time fra Oslo sentrum, finner du hvitkalkede murer, palmesus og hvit strand og Middelhavsmat. FOTO: Villa Malla Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En ferie i hjemlige omgivelser kan være en hyggelig opplevelse, og i hele landet ligger det strødd med perler som gir ekte feriefølelse.

Vi har plukket ut sju reisemål, for deg som befinner deg rundt hovedstaden.

LES OGSÅ: Sjekk disse 18 norske strandperlene!

1. Palmesus på Villa Malla

På Filtvet, en knapp kjøretur fra Oslo sentrum finner du en korallhvit strand med lange skygger av palmetrær.

Eksotiske restaurant Villa Malla serverer Middelhavsbuffet, som ved middagstid suppleres med varme retter fra grillen. I disse tider er det ikke tillatt at gjestene forsyner seg selv på buffeen, men man peker på det man ønsker, og lar betjeningen legge opp.

2. Krypinn for to i Drømmen

Er man nyforelskede og ikke har noe imot å ligge tett sammen, kan man ta turen til den pittoreske hytta Drømmen. Turistforeningen lover en koselig hytte, for turer med den du er glad i.

Den 12 kvadratmeter store hytta  «Drømmen» på Krokskogen i Oslomarka hører til Myrsetra, en seter fra 1700-talet som også er en ubetjent DNT-hytte. Hytta har to sengeplasser og blir utleid som én enhet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer