Tenerife:

8 gode grunner til å dra til Tenerife

300 soldager i året, hippe barer og lekre luksushotell. Det er flere grunner til at Tenerifes sørkyst seiler opp som den nye kanarifavoritten.

TENERIFE: Det er flere grunner til at Tenerifes sørkyst seiler opp som den nye kanarifavoritten. FOTO: NTB Scanpix/ Torild Moi/ Siam Park/ Ronny Frimann
TENERIFE: Det er flere grunner til at Tenerifes sørkyst seiler opp som den nye kanarifavoritten. FOTO: NTB Scanpix/ Torild Moi/ Siam Park/ Ronny Frimann Vis mer
Publisert

1. Du kan nyte livet

Det begynte med byggingen av det første luksushotellet Bahia del Duque for 25 år siden. Etter det er det kommet flere førsteklasses hotell, gode restauranter, livlige barer, bra shoppingsentre og en lang promenade som strekker seg helt fra Los Cristianos og Playa de las Americas i øst via Costa Adeje og helt opp til den lille fiskerlandsbyen La Caleta. Underveis kan du bade i små bukter, nyte livet i en cabana på stranden eller ta en liten avstikker innover i landet for å gå fotturer, smake på vin eller besøke et lokalt marked.

2. Kajakk og snorkling

Sett deg i en liten kajakk, og opplev livet fra sjøsiden! Målet for turen er – i tillegg å snorkle med skilpadder – en fantastisk opplevelse som har dyttet Tenerife Kayaking & Snorkelling opp som den aller mest populære aktiviteten på hele øya. Selskapet har fokus på bærekraftig turisme, og begrenser tiden med skilpaddene til 15 minutter per person. Pris kr 430 per person, men du må være over 18 år. Andre selskap, som Kayaking Atlantis, har turer for hele familien.

tenerifesnorkellingandkayaking.comkayaking-tenerife.com

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer