Reise:

8 spektakulære hotell du må sjekke ut

Alle befinner seg i Europa!

UTSIKT FRA SENGA: Flere av hotellene vi har funnet kan faktisk skilte med slik utsikt fra sengen din! Foto: Scanpix
UTSIKT FRA SENGA: Flere av hotellene vi har funnet kan faktisk skilte med slik utsikt fra sengen din! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

Selv om vi nettopp har hatt en liten ferie før 2019 banket på døra, er vi alltid klare for å planlegge vår neste utflukt. Denne gangen har vi sett på de mange fantastiske hotellene som finnes der ute.

Noen av disse overnattingsstedene er så flotte at du vil nesten ikke tro det. Bare ta en titt her:

KAKSLAUTTANEN, FINLAND

Flere steder i Finland vil du finne hoteller som tilbyr overnatting i glassigloer. Kakslauttanen er en av dem! Dette har vært et attraktivt reisemål helt siden 70-tallet. Ikke så rart når du ser de utrolige bildene på Instagram-kontoen deres. En konto som faktisk har over 100 000 følgere!

LES OGSÅ: Slik tar du ferie med god samvittighet

ICEHOTEL, SVERIGE

Mange av oss - spesielt de med barn - har sett Disney-filmen «Frozen». I filmen lager karakteren Elsa sitt eget slott av is. Helt utrolig, tenker man, men sannheten er at det faktisk finnes! I Sverige finner du nemlig ICEHOTEL. Et bygg laget av is og snø i Jukkasjärvi. Det er til og med åpent året rundt!

LEVIN IGLUT, FINLAND

Disse fantastiske glassigloene finner du i Levi, Lapland, Finland. Her bor du altså i en glassiglo midt i skogen. På vinteren er du omringet av snødekte trær og stjerneklar himmel. Kommer du på rett tidspunkt kan du også se nordlyset mens du ligger i sengen din.

LES OGSÅ: Reiseguide til Stockholm: mat, drikke, shopping, skjulte perler - alt!

NORRQVARN HOTELL, SVERIGE

Dersom en glassiglo ikke skulle være noe for deg, så kan du jo alltids bo i en sopp? Norrqvarn Hotell i Lyrestad tilbyr nemlig overnatting i hus som ser ut som sopper og trestammer. På nettsiden sin anbefaler hotellet dette spesielt for barn. «Ta med barna og bo som troll (...) Her er det mange morsomme og spennende detaljer».

INNTEL HOTEL, NEDERLAND

Inntel Hotel ligger like utenfor Amsterdam. Et godt alternativ dersom hotellene i hovedstaden er altfor dyre. Like ved Inntel ligger det en togstasjon og fra der er det ofte avganger inn til Amsterdam. I tillegg er jo hotellet ganske spennende - bare se hvordan det ser ut!

LES OGSÅ: 7 veldig gode grunner til å besøke Brooklyn

JUVET LANDSCAPE HOTEL, NORGE

Vi kan ikke liste opp spektakulære hotell uten å inkludere Juvet i Valldal. Midt i skogen, omringet av grønne trær og med utsikt til elva Valldøla, befinner det arkitektoniske kunstverket seg. Her kan vi se for oss at det er lett å finne roen!

ATTRAP' REVES, FRANKRIKE

Dersom ferien din går til Attrap' Reves i Frankrike, må du tåle at naboen kikker inn til deg. Her går det nemlig ikke an å unngå det! Det er fordi overnattingen her foregår i en gjennomsiktig kule i skogen. Nei, det går nok ikke haugevis med folk forbi, men det er jo greit å vite hva som vente deg. Et svært så Instagram-vennlig bilde blir det hvert fall!

ARCTIC TREEHOUSE HOTEL, FINLAND

Det er ingen tvil om at vi er i vinter-modus. Flere av disse hotellene befinner seg i Norge, Finland og Sverige, og vi synes det ser koselig å bo der omringet av snø og hygge. Arctic TreeHouse byr uten tvil på dette, og skriver på Instagram-kontoen sin at du kan beundre naturens egne teater her. Ganske så flott, eller hva?

LES OGSÅ: Her er 10 av Norges største og mest populære skianlegg!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer