Aller klare med norgesferie-satsing

- Her håper vi å få inn mange skjulte perler i løpet av sommeren.

NORGESFERIE: Sommeren 2020 blir kanskje litt annerledes, men Norge har vanvittig mye å tilby. Få oversikt gjennom Aller Medias nye norgesferie-satsing! FOTO: NTB scanpix
NORGESFERIE: Sommeren 2020 blir kanskje litt annerledes, men Norge har vanvittig mye å tilby. Få oversikt gjennom Aller Medias nye norgesferie-satsing! FOTO: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Pandemien har snudd opp ned på tilværelsen for svært mange av oss. Og alle som hadde lagt planer for utenlandstur i sommer, har blitt nødt til å tenke i helt nye baner. Heldigvis er det slik at når dører lukkes, åpnes som regel nye.

Sommeren 2020 er en ypperlig anledning til å utforske alt det det vakre landet vårt har å by på.

Det trenger overhodet ikke å være noe b-valg. Norge er et attraktivt turistland, men for første gang har vi hele landet vårt for oss selv gjennom sommeren.

Men hva skal man finne på, hvor skal man dra og hvordan kommer man seg dit?

- Det er her vi kommer inn som en trygg, hjelpende hånd, forteller Dinside-redaktør Bjørn Eirik Loftås, som har fått det redaksjonelle ansvaret for Aller-satsingen Norgesferie.

Skal hjelpe deg med å få oversikt

Norgesferie er et samarbeid på tvers av sterke Aller-merkevarer som Dagbladet, Børsen, Dinside, KK, Se & Hør, Vi og SOL. Gjennom sommeren vil det daglig publiseres nyheter, guider, omtaler og tester knyttet til norgesferien, på adressen dagbladet.no/norgesferie.

Formålet med satsingen er å informere, inspirere og hjelpe befolkningen til å få oversikt - slik at ferien blir mest mulig vellykket.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer