Aller klare med norgesferie-satsing

- Her håper vi å få inn mange skjulte perler i løpet av sommeren.

NORGESFERIE: Sommeren 2020 blir kanskje litt annerledes, men Norge har vanvittig mye å tilby. Få oversikt gjennom Aller Medias nye norgesferie-satsing! FOTO: NTB scanpix
NORGESFERIE: Sommeren 2020 blir kanskje litt annerledes, men Norge har vanvittig mye å tilby. Få oversikt gjennom Aller Medias nye norgesferie-satsing! FOTO: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Pandemien har snudd opp ned på tilværelsen for svært mange av oss. Og alle som hadde lagt planer for utenlandstur i sommer, har blitt nødt til å tenke i helt nye baner. Heldigvis er det slik at når dører lukkes, åpnes som regel nye.

Sommeren 2020 er en ypperlig anledning til å utforske alt det det vakre landet vårt har å by på.

Det trenger overhodet ikke å være noe b-valg. Norge er et attraktivt turistland, men for første gang har vi hele landet vårt for oss selv gjennom sommeren.

Men hva skal man finne på, hvor skal man dra og hvordan kommer man seg dit?

- Det er her vi kommer inn som en trygg, hjelpende hånd, forteller Dinside-redaktør Bjørn Eirik Loftås, som har fått det redaksjonelle ansvaret for Aller-satsingen Norgesferie.

Skal hjelpe deg med å få oversikt

Norgesferie er et samarbeid på tvers av sterke Aller-merkevarer som Dagbladet, Børsen, Dinside, KK, Se & Hør, Vi og SOL. Gjennom sommeren vil det daglig publiseres nyheter, guider, omtaler og tester knyttet til norgesferien, på adressen dagbladet.no/norgesferie.

Formålet med satsingen er å informere, inspirere og hjelpe befolkningen til å få oversikt - slik at ferien blir mest mulig vellykket.

- Ferie er synonymt med reiser, opplevelser og aktiviteter for de fleste av oss, og slik skal det også være i 2020. Vi skal fortelle leserne om de fineste turene, de beste destinasjonene, hvordan de kommer seg dit og hvor de kan bo - enten det er hytter, hoteller eller camping, forteller Loftås.

Også for alle som blir hjemme

Og for deg som ikke ønsker å planlegge så mye, eller av forskjellige årsaker ikke prioriterer å reise bort denne sommeren, vil det også komme mye aktuelt stoff, ifølge redaktøren.

- Vi har naturligvis ikke glemt de mange som velger å være hjemme i ferien. Bolig, hus og hage blir derfor også sentralt i satsingen - men også nærturisme. Det er ikke alltid nødvendig å dra så langt for å finne roen og lade batteriene. I Norge er det sjelden langt til nærmeste skog, vann eller fjelltopp.

Leserne inviteres med

Som et ledd i dette inviteres leserne inn for å dele sine beste ferietips. Via et enkelt skjema kan man legge inn bilder og destinasjoner man mener er verdt et besøk.

- Her håper vi å få inn mange skjulte perler i løpet av sommeren, sier Loftås.

- Tanken er at alle perlene, skjulte eller godt kjente, etter hvert skal plottes inn i et interaktivt norgeskart. På den måten blir det enkelt å finne dem for alle, ifølge Loftås. Kanskje du oppdager noe helt nytt og spennende i ditt eget nærområde?

Norgesferie

Fortell hvilke steder man bør besøke når man er på norgesferie!

Del din favoritt

Følg med for daglige oppdateringer her!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer