<strong>LORELAI OG RORY ER TILBAKE:</strong> Snart kommer «Gilmore Girls» tilbake på tv-skjermene og vi vet datoen! Foto: WARNER BROS. TELEVISION / Album
LORELAI OG RORY ER TILBAKE: Snart kommer «Gilmore Girls» tilbake på tv-skjermene og vi vet datoen! Foto: WARNER BROS. TELEVISION / Album Vis mer

Gilmore Girls

Den første «Gilmore Girls»-teaseren er her

Nå kommer endelig Lorelai og Rory tilbake på tv-skjermene!

Publisert
Sist oppdatert

Trommevirvel takk! Ikke bare har Netflix nettopp sluppet den første «Gilmore Girls»-teaseren, de har også gitt oss datoen for når serien endelig gjør comeback - og denne gangen på Netflix selv!

Hold pusten jenter: Slippdatoen er så snart som 25.november! Ja, november denne høsten! Lorelai og datteren Rory har vært vært borte fra tv-skjermene siden mai 2007 (vi snakker hele 9 år!), og lot igjen mange triste mødre og døtre som pleide å dulle seg inn i samme pledd en gang i uken for å drømme seg bort i mor og datter forholdet til Gilmore-jentene. (PS! Dobbeltdose: Har du fått med deg at «Bridget Jones»​ endelig også er tilbake!).

Heldigvis er tiden endelig kommet for en reunion, og så langt ser det ut til å bli en god en! De gode gamle samtalene er ikke langt unna - hvor Lorelai og Rory snakker på deres Lorelai-og-Rory-måte - om dagsaktuelle (og selvfølgelig mor og datter aktuelle) temaer, som menn, Amy Schumer, sport og Google. Så alle mødre og døtre der ute; det er bare å finne frem favorittpleddene og planlegge utsendingen av mennene i huset! Se en liten smakebit av den nye sesongen under annonsen!

LES OGSÅ: Hør Ryan Gosling synge i ny trailer!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer