Ryan Gosling

Den første traileren til dramafilmen «La La Land» er sluppet

... og den er helt magisk med Ryan Gosling (35) og Emma Stone (27) i hovedrollene!

Publisert
Sist oppdatert

Nok en gang gir den amerikanske skuespilleren Ryan Gosling (35) oss ENDA en grunn til at han er en av (flere ja, hint hint denne karen) drømmemennene våre. I den første traileren til drama musikalen «La La Land» viser Gosling at han er mer enn bare en superflink - og ikke minst kjekk - skuespiller, han kan nemlig også synge - og det utrolig fint! Altså hva mer kan vi be om? Han er på listen over de hotteste kjendisene og han kan synge? Smeeeeelt!

I den ferske traileren til musikalen, som er skrevet og regissert av Damien Chazelle - mesterhjernen bak 2014s «Whiplash» - er Goslings stemme det eneste du hører i den harmoniske musikkvideoen, sammen med romantiske bilder av det forelskede paret, Sebastian (Gosling) og Mia, som spilles av Goslings medskuespillerinne Emma Stone (27). 

I filmen spiller Gosling jazzmusikeren Sebastian, som forelsker seg i Mia, en skuespillerspire, og sammen får de kjenne på oppturene og nedturene kjærligheten, industriene og storbyen Los Angeles har å by på. Ut i fra hva vi kan se fra traileren er kjemien mellom Gosling og Stone langt fra borte - tvert i mot ser den enda sterkere ut enn da de sist spilte sammen i filmen «Crazy, Stupid, Love» i 2011. Hvis ikke dette høres fristende ut nok, er traileren verdt å se bare for de nydelige, kjærlighetsbildenes skyld i kombinasjon med Goslings stemme.

LES OGSÅ: Bridget Jones er endelig tilbake!

Den første traileren til dramafilmen «La La Land» er sluppet

La oss snakke litt mer om Gosling og DEN stemmen. Den kommer faktisk ikke ut av det blå altså. Ifølge nettstedet Today har han nemlig drevet smått med musikk ved siden av skuespillerkarrieren. I 2007 spilte Gosling til og med inn soloalbumet «Put Me In The Car», og det samme året formet han indie rock bandet «Dead Man's Bones», som to år senere fikk positive tilbakemeldinger fra flere store Musikksider som blant annet Pitchfork. Hør Ryan Goslings singel under annonsen.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer