Reising:

Derfor bør du legge kofferten i badekaret

Et enkelt tips for å unngå uønskede suvenirer.

UNATURLIG PLASSERING: For de fleste føles det nok unaturlig å legge kofferten i badekaret når de er på ferie, men det kan likevel være et lurt valg. FOTO: NTB
UNATURLIG PLASSERING: For de fleste føles det nok unaturlig å legge kofferten i badekaret når de er på ferie, men det kan likevel være et lurt valg. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Se for deg at du endelig har kommet frem til hotellet etter en lang bil- eller flytur. Du er klar for å sette fra deg kofferten og slenge deg ned i den myke sengen.

De fleste velger nok å legge kofferten på gulvet, i sengen eller i en stol på hotellrommet, uten å tenke noe mer over konsekvensene.

Men visste du at du da nærmest ber om å få veggedyr med deg hjem som en suvenir?

Veggedyr sprer seg fort fordi vi reiser så mye, og du får dem lett med deg hjem etter å ha bodd på hotell, ferieleilighet eller campinghytte. Veggedyr stikker vanligvis mennesker om natten, og suger blod på steder som ikke er dekket av klær, skriver helsenorge.no.

Så hvordan kan du unngå å få veggedyr med deg hjem?

Det lureste er å legge kofferten i badekaret med en gang du kommer til hotellrommet.

Men hva er grunnen til at badet er det tryggeste rommet?

Veggdyr oppholder seg i sengen

- Hvorfor bør man legge kofferten i badekaret på reise?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer