Reise:

Dette hostellet tilbyr valpeterapi

Vi må komme oss til Bali snarest!

VALPETERAPI: Fenomenet brukes på både hosteller og universiteter! Foto: NTB Scanpix
VALPETERAPI: Fenomenet brukes på både hosteller og universiteter! Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er alltid stas å besøke hoteller som tilbyr det lille ekstra. Et fint spaområde, en deilig frokost eller at det er innredet til perfeksjon, er noe som alltid faller i smak.

Men det hele topper seg selvfølgelig når et overnattingsted tilbyr valper! Ja, du leste rett: valper. Hostellet Puri Garden Hotel & Hostel på Bali vant prisen for beste hostell i Indonesia for 2020, og har også blitt kåret til det sjuende beste hostellet i verden!

Det er ingen tvil om at dette er et flott sted, men kronen på verket er uten tvil de søte valpene som kommer på besøk tirsdag, torsdag og søndag. Hostellet har valgt å kalle det valpeterapi og har delt flere bilder av dere geniale opplegg på Instagram. Man kan jo ikke gjøre annet enn å smelte og ønske at man var på Bali.

Populært

Det er flere overnattingssteder som tilbyr lignende. Vi har blant annet skrevet om leiligheten i New Jersey som kommer med kattunger på «kjøpet». I fjor testet Kimpton Hotel Monaco i Denver ut et lignende opplegg.

I en begrenset periode kunne nemlig gjester booke en suite på hotellet og få valper og prosecco inkludert i prisen.

Vi har også sett at flere universitet har tilbudt studentene sine mulighetene til å få kose med hunder midt i eksamenstida. Universitas er blant dem som har omtalt fenomenet.

På Det humanistiske fakultet ved UiO kunne studentene kose med terapihunden Beauty. Anne Marit Stakkestad, trener og eier av Beauty, sier til Universitas at opplegget er skreddersydd for anledningen.

– Det skal være en time hvor man stresser ned ved å legge vekk mobilen og flytte fokus til her og nå.

DYR: Er du glad i hunder? Katter? Vil du helst feriere med dem? Da kan dette være noe for deg. Video: Ingebjørg Iversen / KK Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer