Reise

Dette kan bli ditt for 300 kroner

Et britisk ektepar selger huset sitt gjennom en loddtrekning.

LODDTREKNING: Ekteparet Nurse kommer muligens til å tjene gode penger på salget av huset, men kjøperen kommer slutt til å kun ha betalt 300 kroner for det. Foto: WinHouseInItaly.com
LODDTREKNING: Ekteparet Nurse kommer muligens til å tjene gode penger på salget av huset, men kjøperen kommer slutt til å kun ha betalt 300 kroner for det. Foto: WinHouseInItaly.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er det noen andre som drømmer om et hus i Toscana? Et typisk italiensk hus som er omringet av vinranker og solskinn. Har huset er basseng i tillegg, kan man jo virkelig ikke få det bedre.

Men slike ønsker kommer ofte med en pris. Det er absolutt ikke billig å skaffe seg et hus i et av Italias mest ettertraktede områder. Men hva om vi sa at du nå kunne skaffe deg et slikt hus for rundt 300 kroner?

Vi vet, det høres ut som det er for godt til å være sant, men det er faktisk sannheten. Et britisk ektepar ved navn Jon og Annmarie Nurse eier et vakkert hus i Toscana og har nå planer om å selge det. Men de velger å selge huset sitt på en litt spesiell måte.

Foto: WinHouseInItaly.com
Foto: WinHouseInItaly.com Vis mer

Fra 9. september og fram til 21. januar 2021 er det mulig å kjøpe lodd som koster 300 kroner per stykk. Etter 29. januar vil det trekkes en vinner. Denne personen vil vinne huset til Jon og Annmarie.

De vil selge maks 20 000 lodd, noe som vil tilsvare en sum på seks millioner norske kroner. Ekteparet har også planer om å gi rundt 600 000 kroner til den veldedige organisasjonen The Children's Society.

Ideen bak loddtrekningen skal ha oppstått mens Jon og Annmarie befant seg i lockdown i år.

«Det var så mange nyheter om folk som slet, så vi tenkte at vi kunne være med på å gjøre en forskjell», sier Jon til Insider.

Det spesielle salget har skapt overskrifter over hele verden, og nettsider som Metro, Insider og The Sun har alle skrevet om ekteparet Nurse.

Foto: WinHouseInItaly.com
Foto: WinHouseInItaly.com Vis mer

Familien kjøpte huset for 11 år siden og har brukt de siste åtte på å pusse opp. I løpet av disse årene har de leid ut huset en del, men Jon forteller til Insider at han ikke så for seg at de kom til å selge det gjennom en loddtrekning.

Vinneren vil bli trukket tilfeldig 1. februar.

Når det blir mulig og trygt å reise igjen, vil ekteparet også dekke to flyvninger fra hvor som helst i Europa for overtakelse av huset, samt overnatting og to dager med billeie, står det på nettsiden til Jon og Annmarie.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer