Reise

Dette kan bli ditt for 300 kroner

Et britisk ektepar selger huset sitt gjennom en loddtrekning.

LODDTREKNING: Ekteparet Nurse kommer muligens til å tjene gode penger på salget av huset, men kjøperen kommer slutt til å kun ha betalt 300 kroner for det. Foto: WinHouseInItaly.com
LODDTREKNING: Ekteparet Nurse kommer muligens til å tjene gode penger på salget av huset, men kjøperen kommer slutt til å kun ha betalt 300 kroner for det. Foto: WinHouseInItaly.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er det noen andre som drømmer om et hus i Toscana? Et typisk italiensk hus som er omringet av vinranker og solskinn. Har huset er basseng i tillegg, kan man jo virkelig ikke få det bedre.

Men slike ønsker kommer ofte med en pris. Det er absolutt ikke billig å skaffe seg et hus i et av Italias mest ettertraktede områder. Men hva om vi sa at du nå kunne skaffe deg et slikt hus for rundt 300 kroner?

Vi vet, det høres ut som det er for godt til å være sant, men det er faktisk sannheten. Et britisk ektepar ved navn Jon og Annmarie Nurse eier et vakkert hus i Toscana og har nå planer om å selge det. Men de velger å selge huset sitt på en litt spesiell måte.

Fra 9. september og fram til 21. januar 2021 er det mulig å kjøpe lodd som koster 300 kroner per stykk. Etter 29. januar vil det trekkes en vinner. Denne personen vil vinne huset til Jon og Annmarie.

De vil selge maks 20 000 lodd, noe som vil tilsvare en sum på seks millioner norske kroner. Ekteparet har også planer om å gi rundt 600 000 kroner til den veldedige organisasjonen The Children's Society.

Ideen bak loddtrekningen skal ha oppstått mens Jon og Annmarie befant seg i lockdown i år.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer