Helgeguide

Dette kan du oppleve i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim denne helgen!

Sirkus, St. Patrick's day og skikurs står på agendaen.

HELGEGUIDE: Denne helgen starter påsken for fullt, det er St. Patrick's Day og du kan oppleve den hyggelige sirkusstemningen til Cirkus Arnardo. Hvor? Scroll deg ned så får du se! Foto: NTB Scanpix
HELGEGUIDE: Denne helgen starter påsken for fullt, det er St. Patrick's Day og du kan oppleve den hyggelige sirkusstemningen til Cirkus Arnardo. Hvor? Scroll deg ned så får du se! Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Helgen er bare noen timer unna, og dersom du ikke allerede har avtaleboken full kan vi i KK.no hjelpe deg med å finne på hva du kan benytte de deilige fridagene til! Vi har nemlig samlet det vi mener er de tre viktigste, beste og mest interessante eventene som skjer i våre fire største byer. Goooood helg!

OSLO:

1. HABANA NIGHT SALSA PARTY på Lemongrass RestaurantKjenner du det rykke i dansefoten når du hører de deilige og fengende latinorytmene, og har savnet en real latinofest? Da burde du ta turen innom restauranten Lemongrass i Oslo sentrum fredag kveld, for der er det nemlig duket for salsa, bachata og kizomba! NÅR?: fredag 18. mars fra 22.30. Billett kr. 100. Sjekk ut mer om eventet her.

2. BRUKTMARKED og GARASJESALG på UllernDenne helgen har loppermarkedene i Oslo et lite opphold (sjekk ut Loppemarkeder.com for fullstendig oversikt), men frykt ikke - på Ullern kan du gjøre flere gjenbrukskupp når garasjedørene åpnes for bruktmarkedsalg! «Se hva du finner av antikviteter, klær, smykker, bøker, blader, bruksgjenstander, pyntegjenstander, bilder, sko, vesker... Kaffe/te, saft og kaker - velkommen! Off.komm: Trikk nr 13 til Ullern-følg merking Bil: Innkjørsel v/Ullernvn 22», skriver arrangørene. NÅR?: Søndag 20. mars 12 til 16 i Holgerslystveien 23 B.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer