Helgeguide

Dette kan du oppleve i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim denne helgen!

Bokloppis i bartebyen, yogahelg ved Preikestolen og By:Larm i hovedstaden er bare noe av det som kan friste deg opp av sofaen de kommende dagene.

HELGEGUIDE: Denne helgen kan du blant annet få med deg konsert med Thomas Dybdahl (t.v.), brudeshow og yogautflukt - finn ut hvor ved å scrolle deg ned til den store helgeguiden vår! Foto: NTB Scanpix
HELGEGUIDE: Denne helgen kan du blant annet få med deg konsert med Thomas Dybdahl (t.v.), brudeshow og yogautflukt - finn ut hvor ved å scrolle deg ned til den store helgeguiden vår! Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Helgen er bare noen timer unna, og dersom du ikke allerede har avtaleboken full kan vi i KK.no hjelpe deg med å finne på hva du kan benytte de deilige fridagene til! Vi har nemlig samlet det vi mener er de tre viktigste, beste og mest interessante eventene som skjer i våre fire største byer. Goooood helg!

OSLO

1. SKAM-visning på AHONRK-serien «SKAM» - om den fiktive jentegjengen som går på Hartvig Nissen videregående skole - er inne i sin andre sesong (premiere 4. mars), og for å feire dette inviteres du til uhøytidelig sammenkomst på.. nei, ikke Nissen vgs .. men på Arkitekthøyskolen (AHO) i Oslo. Arrangørene skriver på Facebook-siden: «Vi inviterer til uoffisiell premierefest for å feire at SKAM endelig er tilbake. Vi serverer autentisk SKAM-musikk og et skamløst dansegulv. Kom tidlig, det blir visning 21:00 og puben stenger 01:00. Ta med deg venner og få en helmaks start på fredagskvelden! 18 års aldersgrense». Dette lover godt! NÅR?: fredag 4. mars seff.

2. BY:LARM inntar hovedstadenBåde fredag og lørdag kan du hygge deg med fengende rytmer når By:larm nok en gang inntar hovedstaden. På plakaten står kjente og litt mindre kjente artistnavn fra både Norge, Sverige og Danmark, og du vil garantert få deg en overraskelse eller to om du velger å ta turen innom en eller flere av konsertene. Fullt program finner du her, og billetter kan du kjøpe her. NÅR?: 2. - 5. mars.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer