Helgeguide

Dette kan du oppleve i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim denne helgen!

Heftige salsarytmer, orgelmeditasjon i Nidarosdomen og bursdagsfeiring for en 100-åring er noe av det som står på agendaen.

HOTTE HELGETIPS: KK.no gir deg de beste tipsene til hva du kan gjøre denne helgen om du er i Oslo, Bergen, Stavanger eller Trondheim. I førstnevnte by kan du blant annet svinge deg til heftige latinorytmer, eller synge med til den amerikanske artisten Lissies mange hits! Foto: NTB Scanpix
HOTTE HELGETIPS: KK.no gir deg de beste tipsene til hva du kan gjøre denne helgen om du er i Oslo, Bergen, Stavanger eller Trondheim. I førstnevnte by kan du blant annet svinge deg til heftige latinorytmer, eller synge med til den amerikanske artisten Lissies mange hits! Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Helgen er bare noen timer unna, og dersom du ikke allerede har avtaleboken full kan vi i KK.no hjelpe deg med å finne på hva du kan benytte de deilige fridagene til! Vi har nemlig samlet det vi mener er de tre viktigste, beste og mest interessante eventene som skjer i våre fire største byer førstkommende fredag, lørdag og søndag. Goooood helg!

Oslo:

1. 8TH NORDIC SALSA EXPERIENCE på Hotel Royal ChristianiaFredag ettermiddag er det duket for deilige latinorytmer når Nordens største salsafestival avholdes for åttende gang i hovedstaden. Her kan du både lære trinn, og også se på andre erfarne og dyktige dansere. Kanskje blir du inspirert til å ta deg en svingom på parketten? Festlighetene starter klokken 17:00, og billetter kan du kjøpe her.

2. ROALD DAHL 100 ÅR på Gyldendalhuset13. september i år ville forfatter Roald Dahl fylt 100 år om han hadde levd - og allerede nå har festlighetene for å feire hans jubileum begynt. Lørdag kan du oppleve både høytlesning fra «Den magiske fingeren» og musikalske innslag ved Henning B. Hanssen på Gyldendalhuset i Universitetsgt. 16. Det er gratis inngang, og ifølge Gyldendal passer arrangementet best for barn over fire år.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer