Byguide

Dette skjer i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim denne helgen!

Hiphopbonanza, skifest i Holmenkollen og Erlend Loes «Doppler» på teaterscenen er noe av det du kan oppleve.

DETTE SKJER: I Trondheim kan du se på filmen The Big Lebowski i storsalen på Studentersamfundet, mens du i Oslo både kan være med på KK SKImila og lære mer om ikonet Muhammad Ali på Operaen. Foto: NTB Scanpix og KK
DETTE SKJER: I Trondheim kan du se på filmen The Big Lebowski i storsalen på Studentersamfundet, mens du i Oslo både kan være med på KK SKImila og lære mer om ikonet Muhammad Ali på Operaen. Foto: NTB Scanpix og KK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Helgen er bare noen timer unna, og dersom du ikke allerede har avtaleboken full kan vi i KK.no hjelpe deg med å finne på hva du kan benytte de deilige fridagene til! Vi har nemlig samlet det vi mener er de tre viktigste, beste og mest interessante eventene som skjer i våre fire største byer. God helg!

Oslo

1. GREAT AS I AM - THE STORY OF MUHAMMAD ALI på OperaenIfølge DetteskjeriOslo kan du denne helgen lære den avdøde sportslegenden, rettighetsforkjemperen og popikonet Muhammad Ali bedre å kjenne - gjennom en sprudlende collage av teater, fortelling, musikk og dans på Operaen. Billetter kan du kjøpe her.

2. NATT&DAGs årlige prisutdeling OSLOPRISEN deles ut på Rockefeller«Hvem var årets viktigste stemme? Hvem var årets verste? Hvem har laget det beste av musikk, film, TV, bok, kunst, scenekunst, opplevelser, uteliv og mat? Og hvem har jobbet utrettelig for en bedre by?», skrives det på Rockefellers egen nettside. Nytt av året er at DU også kan være med - både på fest og etterfest - og dermed ikke trenger å være en «somebody in showbiz» for å få innpass. Det liker vi!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer