Bryllup

Disse 10 sangene blir spilt mest i bryllup

Streamingtjenesten Spotify har funnet frem de mest spilte bryllupslåtene, og du gjetter aldri hvilken som kom på første plass!

KJÆRLIGHETSLÅTER: Nå har Spotify kåret de mest populære bryllupslåtene globalt. Foto: Shutterstock / Filmmanjue
KJÆRLIGHETSLÅTER: Nå har Spotify kåret de mest populære bryllupslåtene globalt. Foto: Shutterstock / Filmmanjue Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sommeren er en av de vanligste årstidene å holde bryllupet sitt på, og for å kickstarte bryllupssesongen skikkelig slapp Sporify nylig spillelisten «Top 50 First Dance Songs»; en samling av Spotifybrukernes første dans-sanger. Og vi ELSKER den! Sangene får oss til å drømme oss bort i våre egne drømmebrylluper, for det finnes definitivt en sang for alle og en hver i den tre timers lange spillelisten. 

Så skal du i bryllup i sommer er sannsynligheten stor for at du vil høre en av disse sangene under den første dansen eller utover kvelden - og hvorfor ikke komme i riktig stemning allerede nå? (Lurer du hva som er ok å ha på seg på bryllup? Sjekk her!) Eller skal du kanskje gifte deg selv i sommer (og sliter litt med å velge kun en sang) er dette uten tvil listen du vil ty til for inspirasjon! Uansett, enten du selv skal gifte deg, du skal i bryllup eller planlegger neste års bryllup, er «Fist Dance»-spillelisten superhyggelig og behagelig å høre på. 

Siden de fleste av oss skal i et eller annet bryllup i sommer har vi samlet Topp 10 sangene i en liste med videoer fra folks første dans-øyeblikk - bare sånn for å komme i skikkelig bryllupsstemning! Klarer du gjette deg frem til hvilken sang som topper listen? Sjekk ut listen og stem på din favoritt nedenfor!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer