Reisetips På Instagram

Disse Instagram-profilene ga oss de beste reisetipsene noensinne

Snakk om #inspo, da!

REISETIPS PÅ INSTAGRAM: Mangler du inspirasjon til neste ferie? På Instagram finnes det så mange gode kontoer med massevis av tips. Og dersom du trenger sted å bo, bør du sjekke ut vår AirBnB-sak. Der fant vi nemlig denne perlen på Island! Link finner du i saken. Foto: Skjermdump / Airbnb
REISETIPS PÅ INSTAGRAM: Mangler du inspirasjon til neste ferie? På Instagram finnes det så mange gode kontoer med massevis av tips. Og dersom du trenger sted å bo, bør du sjekke ut vår AirBnB-sak. Der fant vi nemlig denne perlen på Island! Link finner du i saken. Foto: Skjermdump / Airbnb Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi i KK.no-redaksjonen ELSKER å reise. Enten det er på en rolig solferie til en av Hellas' mange øyer, eller om vi virkelig slår til med en tur ganske så mye lengre unna, så er det så deilig å bare komme seg litt bort (her finner du forresten noen av Norges beste spahoteller). Men etter hvert kommer man også til det punktet at man trenger litt inspirasjon til hvor man skal reise! Derfor kan jeg virkelig anbefale å ta en titt på de mange Instagram-profilene som er der ute. For det har jo seg sånn at det er mennesker som har gjort en business ut av å lage inspirerende reisekontoer. 

LES OGSÅ: Denne «kjærlighetstunnelen» er bare fire timer unna deg

Under har vi samlet sammen noen av våre favoritter. Så dersom du liker å dra på fjellferie eller finne den fineste stranden i verden, her er det noe for alle. Vi har også tidligere funnet noen fantastiske AirBnB utleiesteder - bare sjekk ut disse! Og dersom du har lyst til å oppleve noe ganske så spesielt, bør du ta en titt på denne saken. Her kan du finne noen av verdens kuleste strender. De er nemlig ROSA! Uansett; vi kan virkelig anbefale deg å ta en titt på disse Instagram-profilene dersom du trenger litt ferieinspirasjon!

Husk også å sjekke ut bloggerne våre Elisa, Merete og Helle som stadig er på reisefot for å finne verdens skjulte perler! Vi gjør oppmerksom på at Elisa Røtteruds, Merete Gamsts og Helle Øder Valebrokks blogger har et annonsesamarbeid med Aller Media-eide AdLink. Aller Media eier også KK.no. 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer