Reiselyst

Drømmer du om sol og varme? Her får du feriefølelsen i Norge

Dra til fjells for 36 grader i vannet året rundt.

GODT FOR KROPP OG SJEL: I den norske fjellheimen finner du en rekke spahoteller. Her kan du nyte et deilig bad og sprudlende bobler under åpen himmel. FOTO: Mari Beraksten
GODT FOR KROPP OG SJEL: I den norske fjellheimen finner du en rekke spahoteller. Her kan du nyte et deilig bad og sprudlende bobler under åpen himmel. FOTO: Mari Beraksten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Når høstmørket senker seg og gradestokken kryper nedover, er det mange nordmenn som drømmer om en tur til varmere strøk. Men den pågående koronaepidemien har satt en stopper for alle Sydenferier, i hvert fall ut året.

Reiserådene som fraråder unødvendige utenlandsreiser ble nylig forlenget til 1. januar.

Så hva skal en solhungrig nordmann gjøre? Redningen kan være nærmere enn du tror. Fedrelandet byr nemlig på et vell av lekre spahoteller der du kan nyte varme bad, deilig massasje og total avslapning i luksuriøse omgivelser.

Og det beste av alt: Rundt deg finner du fantastisk vakker fjellnatur. Mang en skrott kan trenge litt ekstra mosjon etter månedsvis på hjemmekontor. Og selv om du ikke får Sydenvarmen på kjøpet, er du sikret frisk fjelluft og roser i kinnene. Etterpå kan du senke deg ned i et utendørs basseng, og kjenne de siste solstrålene kile i ansiktet om du er heldig med været.

Her kommer et utvalg lekre spahoteller til fjells.

Fyri resort i Hemsedal

Fyri Resort åpnet hotelldørene 20. desember 2019, men måtte stenge igjen allerede i mars på grunn av koronaen. De åpnet igjen i slutten av august, og da sto endelig den 1000 kvadratmeter store velværeavdeling klar. Her er det 36 grader i vannet året rundt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer